Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- DIGI internet
- Open Broadcaster Software OBS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Lightroom topic
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Asustor NAS
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz blaca83 #24042 üzenetére
Nem olyan vészes a helyzet, stg-vel nem lesz bajod sok továbbra sem, csak csiszolni kell a recoil controlt, bár Te tudom hogy használod, így nem lesz problémád.
A többi meg a szokásos.
A BF 6 már tuti jobb lesz!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zzola
titán
válasz blaca83 #24042 üzenetére
[Végre talán jóra fordul minden! - Battlefield V]
Kollégánk videója.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz blaca83 #23935 üzenetére
Összetett dolog ez, mert sokrétűen a normál gondolkodás ellen van. Adott a szituáció:
1. Van a gyereknek temérdek pénze, bármit megvehet. Gépet, játékot stb.
2. Annyira unja magát, hogy elkezd csalni?
3. A csalásra is rákölt még sok pénzt.
4. Bannolják
5. Megint vesz hardvert, szoftvert, cheat-et.Nagyon beteg, szar életnek kell lennie, hogy ebben bárhol bárki élvezetet találjon.
A másik kedvencem, a fizetett carry. Volt Destiny 2-ben olyan ismerősöm, aki 20-30 dollárért vitte más karakterét Raid-re stb. Agyament világ.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
BullKoxa
őstag
válasz blaca83 #23523 üzenetére
Na az előrendelést tőlem is nézhetik majd, lehet hogy más az Alfa meg a Beta jó lesz, de a kiadott játék megint más lesz. Ezt velem nem játsszák el megint. Nagyot kell fordulnia a Dice-nak vagy az EA-nakj hogy meg is vegyik a kövi játékukat.
smokiii1 : Mi a tanulság? Ne arra menjél amerre te szeretnél .
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz blaca83 #15033 üzenetére
A 2016-os priviket nézegettem, hogy összerakjam ezt a nicked és a BF-est bazzeg!
btw: TS DC-n leszek én is akkor.#15031) Astroboy: hát nem, de legalább újdonság.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
dkess
őstag
válasz blaca83 #15011 üzenetére
Igen, van ilyen cheat. Volt erről néhány Youtube videó is. Egy kb. két hónapos Niccaman YT rémlik, ahol Ő mint bombázó pilóta "köszönte szépen".
A srác érdekes, mert itt-ott törekszik a "diszkrécióra". Pl. StG 44 -el a kill -jeinek csak 50% -a fejes. Azért vannak érdekességek is:
- MG 42 -vel a 288 kill -nek több, mint háromnegyede (220) fejes,
- MG 34 -el viszont a 191 kill -ből csak 5 fejes sikerült.Namost a kettő MMG ennyire nem különbözik - avagy az összesen alig több, mint egy napos játékideje alatt tényleg ilyen drámaian megskillesedett és megtanult így lőni ...
Szerk: az 'FT' nem esett le, hogy mi, de gondolom a FireStorm -ra gondoltál. Szerencsésebb lenne a FS vagy inkább a BR rövidítés (utóbbiról hamarabb beugrik a népeknek).
[ Szerkesztve ]
-
dkess
őstag
válasz blaca83 #14140 üzenetére
Ez a publiikus/nem publikus funkció független a battlefieldtracker.com -tól - sőt maga ezen oldal független az EA Origins -től. Ilyenformán az EA esetében más szempontok az irányadók elsődlegesen.
Tulajdonképpen én is nemrég találkoztam ezzel. Gyerekkori barátommal beszéltem kb. két hete és szóba került a BfV és, hogy Ő is december óta játszik vele. Azt tudtam, hogy Ő a korábbiakkal is játszott, de nem találtam régebben keresés alapján - tulajdonképpen nem véletlenül.
Ami a lényeg - Origins -ben keresve rá nem adott találatot. Azonban tudtam Neki küldeni friend request -et a pontos nick neve alapján. Amikor elfogadta, akkor már láttam a profilját képpel mindennel illetve pl. családnévre keresésre is ki dobta már (valós kép illetve adatokat ad meg magáról, de nem publikus - csak a barátlistára felvettek láthatják ilyenformán). Esetleg Te is rákereshetnél Origins -ben is, hogy mit látsz - akár friend request -el.
Ami érdekesség még és most nézem - pl. saját magamat tudnám:
- friend request -et küldeni,
- report -álni,
- blokkolni ...Értelemszerűen egyiket sem próbáltam ...
-
MODERÁTOR
válasz blaca83 #12518 üzenetére
Én kb. minden játékot cs sens-zel tolok. 2.5@400 dpi , kb. fél és háromnegyed között van egy fordulat egérpad egyik szélétől a másik széléig húzva az egér, nagy 40 centis szövet.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
mcmike
őstag
válasz blaca83 #12506 üzenetére
Nekem Razer DeathAdder Elite van, ugyanaz a Synapse van hozzá.
A beállítás menüben engedélyezni lehet egy X-Y Sensivitivy-t és ha azt bekapcsolom akkor egy csúszkán két értéket is lehet állítani 10.000 DPI-ig egymástól eltérően.
Ez az X és Y irányba történő mozgásnál enged az eltérő érzékenységet. Erősen javasolt NEM BEKAPCSOLNI, szvsz csak összzavarni tudod magadat...
Nekem egyébként:
Sensitivity: 900 (1800 a natív, bár ez már nem számít semmit állítólag)
Polling rate: 1000 (gondolkodom hogy visszaállok az 500-ra, úgy kicsit kisebb a "friction")
Acceleration: gyorsítási érték -> ha hosszabb útvonalon mozgatod, akkor lehet plusz sebességet hozzáadni amivel "úgymond gyorsítod" az egérmozgást. Állítólag ebben az esetben nem lesz teljesen "konzekvens" a mozgás. Sok pro azt mondja ez legyen nullán, tapasztalataim szerint viszont ebben az esetben minimum kell egy "nagyi gyúródeszkája méretű egéralátét" hogy eférjél a mozgásokkal. Én spec 1-es hagytam, nem bírok Accleretation nélkül élni...Plusz Synapse-ben lehet az egérpadot "kalibrálni" (vannak előre kalibrált Razer egérpad profilok is), amit lehet érdemes megcsinálni... már csak a placebo hatás miatt is...
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
NY_A
őstag
válasz blaca83 #11417 üzenetére
Én is így vagyok vele. Nem szeretek hátul lapulni, de a ZH-29 nálam nagyon betalált. Azzal valahogy egy hullámhosszon vagyok, megszerettem a scout osztályt miatta. Azzal közel és távol is egész jó vagyok. Az S 1906 is hasonló karakter, azt is 4. szintre húztam. Nagyon jó fegyver, de a ZH-29 eddig a favorit.
-
addikt
válasz blaca83 #9850 üzenetére
Üdv!
Nálam egy i7 4790-es proci + 4 GB-os GTX 960 + 16 GB DDR3 1600MHz-s RAM + egy WQHD-s monitor mellett, azt vettem észre, hogy némileg stabilabb lett a játék. Minden low-ra belőve, kivéve a mesh quality-t, ami
high, és korábban a pályáktól függően, az fps olyan 45-65 között ingadozott, és most stabilabban olyan 50-55 közötti érték. Mivel a monitorom egy ilyen G-Synces cucc [link], teljesen vállalható, legalábbis addig, amíg be nem ruházok egy RTX 2070-re."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Leon77
őstag
válasz blaca83 #9850 üzenetére
nekem ott minden alapon van és jól működik. Amúgy felraktam már teljesítmény centrikusra is, de nem változtat a helyzeten, mert maximumon megy a gpu, azaz maximális órajelen.
Átlag 150 fps fhd-ban
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Gainka
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz blaca83 #8175 üzenetére
Pentek-szombaton 39,89€ volt, en is annyiert vettem. Egyebkent meg 39,89 vagy 40,99, szerintem nem azon a ~400 Ft-on fog mulni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
Topikgazda
-
prokxy
veterán
válasz blaca83 #2182 üzenetére
Nem, megkérdem havert, h mizu, mert egyik nap hw gondja volt...
De a JEDI megy, ott tali holnap. Esténként én korlátozottan tudok beszélni a Család miatt, de holnap megoldom.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Milyen autót vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest