-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybá
senior tag
válasz
Gery9112 #980 üzenetére
Azzal, hogy az m-com-ot szét lehet lőni rakétákkal, nem értek egyet. Szerintem pont a játékmód lényegét teszi tönkre. Rush-t BF3-ban toltam ezerrel, ott a falkilövős téma több helyen alkalmazható volt úgy, hogy közel sem a magaslatokig emelt BC2 rombolhatóságot alkalmazta a játék. BF1-ben próbálgattam a rush-t, de az agyhalott közösség teljesen tönkrevágta, plusz a pályadizájn átgondolatlansága is dobott az egészen egy nagyot, így az itt megjelenő rombolhatóság/rush kombóról nem tudok mit mondani.
Viszont azt tudom, hogy a kilövöm egy ház oldalát, hogy megkerüljem az ellenfelet elvet BF1-ben egyszer sem alkalmaztam, pedig ez a régi verziókban tökre színesítette a játékot. Bár ez utóbbi is szerintem a pályadizájnak köszönhető inkább, mintsem a rombolhatóság korlátozásának.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Formula-1
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest