-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
De semmi se volt benne ami érdekessé tette volna, az attachmentek random potyogtak, a duplaXP-ből meg több 100db volt el is felejtgettem benyomogatni, jelentéktelen lett.
Nem magával a pack-al volt bajom hanem ahogy kivitelezték.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Dtomka
veterán
-
Aventador91
őstag
mikor lesz multi trailer?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
AAtt1la
aktív tag
Ha a nők miatt volt sírás,mi lesz ha meglátják ezeket?[link]
-
travix
aktív tag
válasz Aventador91 #906 üzenetére
ww2 infinite warfare
-
AAtt1la
aktív tag
Nem fogják kevesebben venni.Akik nyomták a dislike-ot a trailer alá,azoknak egy része cod fanboy,egy másik része EA gyűlölő,a maradék meg az,aki mindig azt utálja amit éppen menő utálni.Nem gondolom,hogy ők mind megvették volna,ha esetleg mást látnak.
Tudom,hogy sok BF veteránnak sem tetszett,de ők nem egy trailer alapján fognak dönteni. -
Franklin
addikt
A BF 1 trailer alá egy év alatt 43e dislike érkezett, az új trailer alá 1 hét alatt 72e, ne mondd, hogy tavaly óta ennyivel több cod fanboy lett
Szimplán nem tetszett az embereknek a trailer, ennyi az egész, nem kell itt belemagyarázni semmit. Attól még sokan meg fogják venni azok közül is, akik dislike-olták, mert nem a játék nem tetszik nekik, hanem a gyenge előzetes.
Ha a multi bemutató jobban meg lesz csinálva, akkor pörögni fognak rá a lájkok, majd figyeld meg.
-
AAtt1la
aktív tag
válasz Franklin #911 üzenetére
Nem azt mondtam,hogy mind fanboy,de ez elég világosan látszik a hozzászólásomban.A lényeg az,hogy ha megnézed,sokan olyan dolgokon is nevettek,amik az előző részekben is benne voltak a játékban.De ezt nem tudják,mert nem is ismerik a szériát,csak haterkedni akartak.
Ezért mondom,hogy az ilyeneket nem nézném potenciális vevőnek. -
LLD
aktív tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Horec
tag
[Minden] amit tudni érdemes, voltmár?
-
bul07
nagyúr
Jól olvasom hogy multi részében is lesz V1 rakéta?
Tudtok erről valami bővebbet
Milyen vagány lenen már hogy lehetne kérni ilyen rakéta csapást, mint BC2-be volt anno a Mortar Strike
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Az jó lesz bár ha tényleg Squad leader fogja hívogatni hát
Mindenki új Squad-ot fog létrehozni hogy ő legyen a squad leader és övé legyen a jogosultságRemélem ezt a részét jól átgondolják mert így is néha olyan b@lfaszok a squadba lévő csapatársak hogy nem igaz
Repülővel berepülök kiugrok hogy tudjam foglalni a pontot és rám éledne egy is á nem( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na igen de azért csinál újat hátha belépnek hozzá
Aki kicsit is megy az ilyenekre az csinál újat, és a végén lesz sok sok, 2 vagy 3 emberes squadEz milyet jót is tesz majd a játéknak
Amúgy ez ilyen Cod-os izé, ott vannak ilyen behívható dolgok, emlékszek MW2-be milyen jó is volt hogy mindenki bujkált és próbálta 25killt összeszedni hogy behívhassa az atomot
Az tuti hogy ha így hozzák be én mindig fogok csinálni egyet ahol én leszek a Squad leader , és hányan fognak így tenni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lofagi
addikt
Kár temetni máris ezt a megoldást, amíg még azt se láttuk,hogy hogy lesz megoldva az egész. S gondolom itt is lesz az,hogy ha a leader nem adja az utasításokat akkor 1 perc múlva átadja annak aki meg osztogatja is. Illetve lehet,hogy az elején majd mindenki erre fog menni, de nem biztos, hogy ha valóban az lesz,hogy lesz 10 squad a 2 helyett akkor majd az emberek annyira erőltetni fogják a kis squadokat.
Szerintem azért a készítők is gondolnak erre, főleg abban a tudatban,hogy az egészet ki akarják hegyezni a csapatjátékra.
A másik meg azt is kétlem,hogy ezt a rakétát majd olyan gyakra le lehet majd hívni, vagy egyáltalán annyira effektív lenne. A videó alapján se sebez akkorát, ha nem a közvetlen közelében vagy.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
bul07
nagyúr
Csapatjáték publicon
Ha megjelenik egy szerveren 4-6 játékos akik egy klánba vannak, vagy csak beszélnek egymással minden kört megnyernek
Egyszerűen azért mert már annyi összetartás több mint a másik oldalon a 30 ember által mutatottEz a csapatjátékra ösztönzés nagy rizsa, egyszerűen nem lehet megoldani, már azért se mert a szerverek játékosai nem beszélik ugyan azt a nyelvet, és oké hogy vannak pár szavas utasítások kérések de az édeskevés, főleg ha mondjuk azt akarnád elmondani hogy a pálya jobb oldalán kerülnek oda menjen a tank
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
MW2-be 25kill kellet
Hányszor hívtam be azelőtt hogy buktuk volna a kört, és ezzel nyertünk is, videó róla kis nosztalgia(nem az én videóm)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
Meg a társaság is jó volt, volt ám akkoriba PH-s csoportkép is játékon belül, linkelhetem a hozzászólást ahol vannak a képek de sajna imageshack lettek felrakva és már nem elérhető [link]
-
prokxy
veterán
Hali Urak, üdv itt is!
Épp most írtam ki a szabikat ez alapján:
"There are three dates you need to remember. The first is 11 October 2018, which is when the first community play trial will go live. Shortly after that, on 16 October, the Deluxe edition of the game will go on sale. Finally, on 19 October, the Standard edition of the game will be available worldwide."Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Gery9112
őstag
Remélem mert PS-re FPS-t nem veszek. Bár még egyszer se csatlakoztam BF1-ben WH-s mókába. Egyszer sort kerítek rá, ha valaki épp meccsben lesz.
Aventador91: Az IOS tulajokat ne helyezd hátrányos helyzetbe, köszi. Iphone 3G-n szeretném tolni.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #945 üzenetére
PC, igen, már elő van rendelve az új rész.
A PC-m kicsit meg lett ritkítva, most picit azé' meleg a CPU, de majd nemsoká' orvosolom a helyzetet.
Ill. a 1050Ti is sovány egyelőre neki, lehet beújítok egy 1070-re, persze, ha az 550-es táp bírja.WH-ba meg gyere, tegnap is tök jó móka volt a z 1-ben.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- LED világítás a lakásban
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Sorozatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest