-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
ForRedGlory #7965 üzenetére
Ugyan ezt érzem és tapasztalom én is. Egyszerűen esek kelek. minden köröm minuszos vagy éppen X
Nem érzem sem a fegyvereket sem a kasztokat. Alapvetően egy rohangáló assault voltam minden BF ben.
Természetesen a pályák is idegenek, de az ellenséget se veszem észre sokszor időben.
Nyilván öregedtem is ,de amíg BF4 ben mindig "hacker" voltam. BF1 ben is bőven élmezőny.
Addig itt tiszta szégyen amit csinálokTechnikai kérdések következnek!
1. Nálam nem lehet DX 11/12 között váltani. Egyszerűen menüben sem jelenik meg ez a lehetőség.
Már volt auto és jelenleg custom a beállítás, de semmi. Nem mintha nagyon fontos lenne. Eldöcög rendesen
Csak furcsa.2. Barátomnak minden indításnál kezdődik előlről minden. Az intró és minden beállítás resetelve van....
Mi a franc lehet vele? Reinstall volt. Driver is ddu is. Csak épp win reinstall nem. Viszont minden más teljesen probémamentes nála. Csak a BFV szopatja!
Valakinek hasonló? Megoldási javaslat?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Asztrofotózás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest