Hirdetés
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz kisselandras #26048 üzenetére
Kétlem, hogy a játék hibája lenne ez is...
Szerintem valami más gond lesz. Én futtatnék 1 antimalware-t a helyedben.
Persze ha 8 k-ban nyomod akkor lehet csak ennyit tud a 1080tiáj -
törölt tag
válasz kisselandras #26048 üzenetére
Kezd leolvadni a cserélt GPU mag a kártyádról.
-
kisselandras
senior tag
Eme remek kis játéknak megint emeltek valami szart? eddig semmi baj nem volt minden faxxa volt grafika is stb stb most meg nem érem el még a 60 fps se 1080 ti vel
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Dtomka
veterán
válasz Tav-Csoves #26041 üzenetére
Nem lepődőm meg, (0.41 k/d -vel) még egy szellő is kinyír téged
Valamit nagyon nem jól csinálsz[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Tav-Csoves #26041 üzenetére
Ehhez nincs mit hozzáfűzni
Tipikus Bf5( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
aram01
nagyúr
válasz Qtya123 #26021 üzenetére
Nagyon bízom benne hogy a ps5 hoz új lehetőséget. Már nagyon tele van a tököm hogy csak szívni járok fel. Bízom még egy Bad company 3-ban. Codhoz öreg vagyok már. Ha nagyon nem lesz semmi, inkább veszek egy kis hajót meg pár jó botot és kijárok inkább horgászni.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #26037 üzenetére
Van egy accountom, amin a jobb fegyók maxolsak, stb, be van a tank is tutira állítva, ha kell, szólj.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #26035 üzenetére
Kb havonta 1-2x benéz. De ennyi, neki is elege lett ebből.
Hát Te?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Lendova
őstag
V1
All fiat goes to zero.
-
Lendova
őstag
A legenda, személyesen:
All fiat goes to zero.
-
smokiii1
aktív tag
válasz tothjozsi96 #26023 üzenetére
Nálam mindig megfért a kettő egymás mellett. BF3 mellett Black ops 2 ment régen most meg a BF5 mellett az új Modern Warfare. Mindegyik jó szerintem a maga nemében.
-
prokxy
veterán
válasz tothjozsi96 #26023 üzenetére
Kinek mi,nekem felüdülés volt a váltás. :)
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Qtya123 #26021 üzenetére
De, van más. :)
Nagy BF-es voltam, aztán elkezdtem COD-ozni, mert a V is szar lett, azóta megértem, h miért inkább a COD-ot választja a többség... kövi része instant vétel lesz. BF meg max akkor, ha BF3 v 4 remake jön.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
Qtya123
őstag
-
aram01
nagyúr
válasz tothjozsi96 #26016 üzenetére
Most tudtam belépni, ps4
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
prokxy
veterán
"Akkora egy retek ez a játék hogy nem igaz, tele csalókkal, tele bugokkal" => bull drágám, ugye erre nem most jöttél rá?
Nekem ez az első BF, amit nem vettem meg release date-kor, de a kövi is ilyen lesz.
Sajnos el van az egész rész cseszve, vannak benne jó dolgok, de úgy az egész egy határ szar.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Qtya123
őstag
Működik másnál az origin, vagy csak nálam halt meg?
-
bul07
nagyúr
Akkora egy retek ez a játék hogy nem igaz, tele csalókkal, tele bugokkal
P70 géppel mikkor akarnak valamit csinálni
Nem elég hogy nagyon erős páncélosokra semmi perc alatt kiszedi, ráadásul még el is tűnik az égről
Így még AA-val se lehet célba venniZoomra kicsi messzebbről is látszik de úgy meg az ég kicsi szeletét lehet csak látni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Qtya123
őstag
válasz smokiii1 #26009 üzenetére
Úgy már jártam én is, hogy kickeltek, mert a stat alapján csalónak hittek és votekicket kértek. De ez elég ritkán fordult elő és százszor inkább elviselném azt, hogy néha kickelnek tévesen, minthogy semmi értelmes szűrés ne legyen és szabadon futkossanak a #26008-as hsz-ben lévő videón szereplő majomhoz hasonlóak.
-
kisselandras
senior tag
válasz Qtya123 #26005 üzenetére
Azért nem tesznek semmit mert hiába nyomsz olyat hogy csaló ehhez videó bizonyíték is kell
pls ilyen !mai kis alkotás [bontokill ](#26000) protegum
igen megnéztük 5 en is s igen bannolva lettek akiket videó alapján be küldtünkPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
bul07
nagyúr
válasz Qtya123 #26005 üzenetére
Squad Conquest már nehezen játszol, max fő időben de lőtte utána halott, mint sok más játékmód is
Tudom mert általában ha olyan a feladat akkor ebben a játékmódban csinálnám( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Qtya123
őstag
válasz protegum #26004 üzenetére
Hagyd. Nem olyan rég én is felhoztam ezt a sok a csaló és látványosan nem tesznek semmit témát. Akkor is megmondták néhányan itt, hogy minden a legnagyobb rendben, meg biztosan csak ügyes és nem kell csalót kiáltani rögtön.
Ja meg azt is megmondták, hogy a hiba bennem van, mert nem a Squad Conquestben kell játszani, mert ott sok a csaló.[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
válasz smokiii1 #26003 üzenetére
Mivel még sehonnan se banoltak ki csalás miatt ok nélkül sem okkal ezért én szkeptikus vagyok, hogy bárki ok nélkül perm bant kapott volna. Habár arról már hallottam, mikor még a Windows 10 béta volt és talán a ggc külső gyártó általi programnak vélte és néhány szerverről banolta egy ismerősömet.
De akkor sem az EA banolt.
Kíváncsi vagyok téged már banoltak-e ki ok nélkül? -
kisselandras
senior tag
Elég egy szánalmas csaló kár hogy későn érkeztem be [spectorba]
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest