-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Mivel Bf4-ben sokat nyomtam lockert és metrot is így én annak nagyon örülök. De ez a tempó nagyon, nagyon lassú....
Omaha Beach és Sztálingrád szvsz kötelező darab kéne, hogy legyen. Ha lenne eszük, kitennék BR-t ingyenesbe és tolnák alatta a Bf V reklámot ezekkel a mapokkal. Fel lehetne pörgetni még mindig az eladásokat, mert szerintem ez bitang jó játék..... lenne, csak nagyon karcsú jelenleg a tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Nők, nőügyek (18+)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest