Aktív témák
-
Tankos5672
tag
Látom mi megy.. Szarik rá az EA.. Még jó, hogy eladtam ezt a SZxR játékot.
-
-
Tankos5672
tag
Noob cheater. Nem, nem sírás. A caspianon nyomtuk ő az amcsi bázison kiszedett engem m240b-vel fejessel és én az orosz bázison voltam vártam a helire. Aimbotter noob. PLS reportoljátok:
-
Tankos5672
tag
csá all ! az mi, hogy a srác szemből lekésel és meghalok? az életem 100% és nem volt kés animáció ! többször is előfordult a kör alatt, többen lőttük szemből (!!!) és lekéselt engem vagy másokat is! mikor engem lekéselt, már a killcam mutatta mást is késel meg ! knife hacker ! mással is volt már ilyen?
-
Tankos5672
tag
-
Tankos5672
tag
"Beleintágrálták a telepitődbe az a gond akkor. Nem rég valaki pont ezt a hibát írta be. Az az update okozza. (ez:[link])"
Felraktam egy régebbi nv drivert, pontosan ezt: 285.62
Ezzel nem csinálja, pedig minden ua.
Most akkor mi van ?
Ha újratelepíteném egyszer a windows-t, akkor azt a frissítést ne tegyem bele, vagy mi?
-
Tankos5672
tag
Sziasztok. Volna egy kis problémám a játékkal. Sárga utak vannak a játékban.
Régebben ha jól emlékszem windows 7 en nem volt ilyen gond. Most jelenleg a 313.96 beta driver van fent. Windows 8 ban is ue. a driver volt fent és nem volt sárga út, semmi. Visszaraktam a windows 7-et de megint csinálta. Szóval szerintem nem a driver az. Fent vannak a legújabb dx-ek, a windows frissítések, minden..
310.90-es driverrel is ez a gond. gépem:
grx 460soc
4gb ram
i5 2400
h61de/s3 alaplapplease help! nagyon zavaró
-
Tankos5672
tag
Hogy van az, a helikoptert kiszedik 1 stingerrel, a tankomat 2 rpg-vel, nekem meg az ellenséges tankot hogy disabled-re vágjam, kell kb 5 rpg.. Értem én elöl, hátul meg ilyenek, de akkor is..
-
Tankos5672
tag
Kicsit sem hacker a gyerek..
-
Tankos5672
tag
Tudnátok segíteni?
Átvittem a gépemet sógorhoz, megnéztük a netjét, van-e és mondom megtesztelem ott a bf3-at 1600x1200 as felbontásban. Kb 10 percig ment a játék multiban, aztán vissza vittem a gépem a helyére. Nekem 1440x900-as felbontásom van. Mióta visszavittem szaggat a játék. Mindenhogy. Nekem átlag 70-140 fps-em van lowon. Mediumon is ehhez hasonló. Highon sem szaggat, bár ott már azért nem olyan magasak az fps-ek de játszható simán. Egyszerűen nem tudom mi lehet. A driver ugyanaz, minden ugyanaz. A játékot visszaállítottam alapra, highre teszi de szaggat 20-78 fps között mozog egyszer felugrik majd le.. Érdekes. Ilyet sosem csinált. Vírusom nem igen van, ellenőriztem a mallwarebytes programmal nem talált.. A windowsom eredeti 64 bites home premium. Minden frissítés benne van.. Próbáltam originnel javítani nem talált semmit. Tényleg nem tudom mi lehet. VGA driver minden alapra az sem segít. Gépem optimalizálása, hdd töredezettségmentesítés, ccleaner, meg ilyenek, az sem segít.. Mi lehet a baja? Volt már ilyen valakinek? Ha nem oldódik meg, holnap újrahúzom.. Tanács, guys?
-
Tankos5672
tag
Srácok a haver originjét feltörték. Mit lehet ilyenkor tenni?
Láttam a barátlistán, a nevét is megváltoztatták. Help pls !
-
Tankos5672
tag
http://www.youtube.com/watch?v=fc_wQs8J5YQ&feature=plcp
Én készítettem, hacker.
Bocsi a minőségért nem erős feltöltésem van.
A lényeg látszik lehetetlen killeket hoz össze a gyerek.
108-2 stat. Az igen.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Polybotinok/stats/352170279/
-
Tankos5672
tag
Hacker.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Polybotinok/stats/352170279/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50101482/1/340890230/
heliből szed ki minket M5K-val. Vicc.. van video is. akinek kell irjon privit. reportoljatok pls
-
Tankos5672
tag
Emberek! Tudnatok segíteni? Nem meglepő módon a battlefield 3 játékkal van gondom!! Orosz kulcsom van, felajánlott nekem 4096 mb os patchet!! Le is töltöttem! Megvan minden, mondom oksa akkor nyomjunk párat, de mikor ki akarom indítani azt írja nekem hogy: YOUR GAME DATA IS CORRUPT. Please repair YOUR installation through origin! Hiába javitom ki azt írja az origin, hogy kész és nem volt benne sérült, vagy hiányzó fájl!! Mit tegyek!!??
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest