Aktív témák
-
maskimx
senior tag
Infók Amored Kill-ről:
Mobil tüzérség (US HIMARS)
Kétüléses jármű, de egyszerre csak egy ember lehet benne. Így a csapattársaid nem tudják elvinni, amíg te lősz.
A minimapon kell becélozni a rakétákat, a becsapódást jelző lökéshullám ikon is itt jelenik meg.
Újratöltés viszonylag gyors. Mire a rakétátk célba érnek, csak 2 másodperc van hátra a következő sorozat kilövéséig.
Lőhetsz egyszerre egy rakétát, vagy az összeset (6-8).
A lőtáv a Bandar Desert map kb fele-egyharmada.
A jármű egy elfoglalható bázison születik, mint az amcsi heli Sharqin. Ha a másik csapat elfoglalja, nem születik többet amíg megint vissza nem foglalod.
Bandar Desert pályán mindkét csapatnak lesz.
Páncél nagyon gyenge, a Z11 gépágyú sorozatának 1/3-a elpusztítja. Célszerű a légvédelemhez közel parkolni.
Lesznek unlockolható cuccai, pl füst.AC-130
Kétüléses jármű és ejtőernyős spawnpont.
Az első ülésen 125mm-es ágyú van.
A második legfontosabb feladata az AA kezelése, ennek a tüzelési szöge úgy van tervezve, hogy a repülők ellen nyújtson védelmet.
Mindkét ülésből lehet flare-t dobni. Valószínűleg hasonló módon, mint a támadó helikopterekben. ECM nincs.
Le lehet lőni.
A főbázistól legmesszebb lévő pont elfoglalása esetén lehet használni. Ha nincs meg a pont, akkor nem születik.
Ha tele van és rászületsz, akkor már a levegőben ejtőernyőzve fogsz éledni.
Nincsenek unlockok.Nehéz APC
5-6 ülés
Nagyobbat sebez, mint egy tank.
Tűzgyorsaság kisebb, mint a tanké.
Gyenge páncél, tank 3 lövésből kiszedi.
vannak hozzá unlockokQuad
Kétüléses
Az utas előre néz, nem úgy, mint BC2-ben, ahol csak hátra tudott nézni.
Csak 1 modell van, mindkét csapat azt használja.
Van rajta duda.
Vannak hozzá unlockok. -
bul07
nagyúr
válasz
Cybertrone #7361 üzenetére
-
csapee
őstag
12200 paypal-al battlelogból, akit még érdekel a legalis megoldás.
-
maskimx
senior tag
-
tibi206
tag
Sziasztok!
Hogyha úgy veszem meg hogy indiai proxyt használok de miután betettem a kosárba utána kikapcsolom(megnéztem az ár 1500 runa marad) és utána adom meg az adatokat akkor is rögzíti a proxyszerver az adataimat mert akkor már nem vagyok rajt? -
DjDanee87
addikt
Ezt nevezem sorban előrekerülésnek. 3 ember várakozik, én vagyok az 5. a sorban.
Amúgy nem vagyok hülye (legalábbis nem teljesen), rányomtam még egyszer a serverre és akkor már helyesen írta hogy 5en várunk a bejutásra. Csak elsőre furcsa volt
-
Kephamos
addikt
Jóárasított prémiumról van valami infó? Esetleg orosz verzió?
-
DjDanee87
addikt
Ugye a Premiumhoz járnak exkluzív videók is. Aki nem Premiumos az is megtalálja majd ezeket nyilván, mert tuti lesznek akik felteszik YouTubera, még ha idővel le is szedik azokat. Mindenestre ha valakit érdekel ez az első (és egyelőre egyetlen) Premium only video: [link]
A pályákat kicsit jobban bemutatja, kb ennyi
-
Winne
nagyúr
Tudom miről beszélsz, sokszor találkoztam az esettel, eleinte idegesítő, ha nem tudsz lőni tárazás miatt, de meg lehet szokni.
@(#7383) danih: értem. Akkor annyit tegyél meg nekem légyszíves, hogy írd le te melyik proxyval használtad. Internetkártyával megveszem este, mindig csak annyi pénz van rajta, amennyit használok.
-
M3oH
addikt
válasz
Cybertrone #7380 üzenetére
Aham. Jo tudni
Akkor ugy nez ki, nekem a felautomatak allnek kezre
-
Winne
nagyúr
Egy utolsó kérdés a proxyzással kapcsolatban, ha felmegyek indiaira és paypallal vásárlok, akkor nem lehet gond, mert a paypal úgyis saját titkosítást használ?
-
danih
veterán
Csináltam egy installert az új patch-csel, akinek gondja volt, próbálja ezt.
-
Gyula84
veterán
spas erős ? mihez képest.. acw-r se egy csodafegyver m16a3 még mindig
a best of nálam
-
Chris78
aktív tag
Hali.
Mostanában nem voltam errefelé. Látom van (lessz?) új dlc.? Nekem a Limited van amihez a Karkand alapból járt. Most akkor a többihez hogy jutok hozzá a legegyszerűbben? -
sittes79
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick #7354 üzenetére
Meg a sima gyalogosokat is kihagytad.
A frissítés óta nálam elég sokszor keresztül megy a TV a helin, lehet piszkálnom kellene kicsi a csúszkát, nem tudom. A tankot rendesen el lehet vele lőni.
Szerk.: majd este innen folytatjuk, ha leszel. Én fél 10 fele érkezem.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Pickle Rick #7354 üzenetére
+ még nincs AA meg Tank canister shell-el meg egy jó Gunnerrel.....
-
Pickle Rick
senior tag
Nincs ember a Földön aki leszedi a Tanker` - Winnie helikpoter párost... ez a mai nap tanulsága számomra.
Persze csak akkor ha nincs enemy Jet, Heli, Stingeres, Soflamos, Javelines.
-
bul07
nagyúr
Most hogy kezdem megszerezni az új fegyvereket ugyanaz az érzésem mint a B2K fegyvereinél hogy nem olyan erősek mint az alap fegyverek
Megszerzem kipróbálom utána nem használom mert alulmarad összelövésnél, az alapfegyverek többsége sokkal hatásosabb
A mostani 10 újból eddig öt van meg reménykedek benne hogy a maradékban lesz olyan ami elnyeri a tetszésemet -
pohár
félisten
válasz
walkmanboy #7346 üzenetére
úristen, ezt gyorsan javítsd, majdnem behánytam ember...
-
csibe1
addikt
válasz
zzztripzzz #7318 üzenetére
Az a 4GB a rendszerpartíción tényleg elég sovány.
Nem hinném,hogy ez az oka a csíkozásnak,de érdeklődj a videokártyád topikjában.
Azért mondtam,hogy futtass le valamilyen tesztet,hogy kiderüljön közben is látod-e a csíkozást?(#7343) danih
Nem a világvége, ha valaki egy kicsit jobban körülnéz megoldja a dolgot.
Nekem nem az alapértelmezett telepítési mappában van a BF3,ezért fordul elő,hogy rossz helyre másolom. -
csibe1
addikt
válasz
walkmanboy #7340 üzenetére
Ott van mellette a leírás,hogy hová kell másolni a fájlokat.
Tuti rossz helyre másoltad,én is jártam már így.
A telepítési mappában 2db Update könyvtár van,a Battlefield 3 mappában lévőbe másold a 2 fájlt,abba amelyik mellett ott van a Support könyvtár és az indító exe. -
walkmanboy
tag
'Miután frissített az origin, le kell tölteni egy kb 2megás UPDATE könyvtárat és felülírni az eredetit ami a telepített könyvtárban található."
Ezt hol találom ezt a mappát a neten meg?
Illetve néztem kb 5 ,13 gb az update mappa. most akkor le kell szednem egy másik update mappát, és azt kell felülírnom or WTF ?NAH JÓ tudna nekem valaki segíteni teamwieveren keresztül ? mert ebbe belevagyok most zavarodva.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
walkmanboy #7337 üzenetére
Orientálódj az első hozzászólás utolsó pár mondata felé
-
Laraxior
titán
válasz
walkmanboy #7337 üzenetére
pedig aszongyák elég hangulatos oroszul a game, főleg ha RU oldalon vagy
Srácok segíteni fognak -
walkmanboy
tag
Sziasztok ! A segítségetekért könyörgöm !
Leírok mindent, hogy értsetek.
Itt a hardverapron megvásároltam egy zsír új OROSZ kulcsot, elég olcsón, jó vétel volt, megérte, bann mentes totál első gazdája vagyok stb.
Ugye az originben töltöttem le, 10 Megás nettel elég hamar lejött.
Mivel rájöttem miben sántikál az origin, elég egy esetleges rendszer újratevés után bemásolni a Battlefield 3 mappát oda, ahol akarom tárolni a telepített játékokat, ( az originben ) majd feltelepíteni vele, és rámenni hogy javítás. Voalá ! Kész a játék, és ha ne adj isten rendszert újrateszek nem kell letöltenem 16 gigát.. ( Itt csendben megjegyzem, a Battlefield 3 mappában már benne van az angol szinkron, és felirat, csak bf3langchanger, vagy regedites cuccal angolosítom és kész )
Be is angolosítottam, ( bf3langchanger, illetve egy regedites cuccal is szoktam ) angol felirat, és szinkron. Király!
De..
Mióta kijött ez az új patch az istenért sem tudom elindítani angolul a játékot !
A lépések ugyanazok: Vettem új cpu-t alaplapot, persze hogy újraraktam a gépet.
Játékot belemásol, telepít, javítás, új patch letöltése, és indítás angolosítás.
SEMM KÉP SINCS !
Mondom WTF ?
Igen az angolosítás csinálja. Oroszul bejön a játék van hang, kép minden.Egyszerűen a két angol filet EN.SB, és az EN.TOC fájlt nem szereti.
Próbáltam már sok mindent pl: átmásol az origin games mappába telepít ANGOLOSÍT, javít, patchet leszedi, és go a játékba. erre fekete képernyő..Hmm nem tudok vele mit kezdeni, fontos lenne hogy fejlődjek, klánban vagyok benne, meg hát tudjátok, hiány
Oroszul kegyetlen a játék így nem megy.Kérlek benneteket segítsetek, köszönöm !
-
F_Zolee
nagyúr
Szerintem peccs óta könnyebb ölni normál szerveren. Előtte szidtam, mint a bokrot magamba de most már valahogy jobb.[link]
-
Yany
addikt
válasz
Neoteric #7326 üzenetére
De én ezt már korábban sem értettem: nem én választom az USD-t, hanem ezt adja be a BattleLog. Egyszerűen csak kattintok a "Buy" gombokon, megadom az adataim és végül hibakóddal leáll. Mitől lesz nekem euróm usd helyett? És itt mindenki 50 euróért vette, akinek megvan?
Egyébként már csak azért sem értem ezt az egészet, mert a "Verification" 200Ft-okat már kétszer lenyúlta a rendszer, csak a vásárlást nem hajtotta végre. Szóval szopóág, így jól fognak keresni EA-nál...
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #7324 üzenetére
-
Yany
addikt
MasterCard kártyával sikerült bárkinek is megvennie a Premium-ot?
(nem paypal-on keresztül!) -
bul07
nagyúr
válasz
Norb3rto #7314 üzenetére
IGEN
Amúgy tényleg ha valaki itt feltesz egy kérdést , egyből hozzá lehet vágni hogy Google a barátod vagy Kereső is van , és nem állna másból a fórum kérdés majd rá a válasz az előzőek közül valamelyik, informatív fórum lenne segítőkész emberekkel(#7317) Neoteric
Igen ilyenre gondoltam , amúgy azt hittem hogy a magyar Battlefield-es weblapok közül már valaki elemezte a prémiumot, de ahogy látom fontosabb témájuk is van (BF3: Milyen az ideális BF3 szerver?, így fél év után aktuális)
-
zzztripzzz
csendes tag
Ezt hozta a benchmark:
Unigine
Tropics Demo v1.3
FPS:
85.1
Scores:
2144
Min FPS:
45.5
Max FPS:
144.0
HardwareBinary:
Windows 32bit Visual C++ 1500 Release May 21 2010
Operating system:
Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
CPU model:
Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz
CPU flags:
3292MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT
GPU model:
NVIDIA GeForce GTX 560 Ti 8.17.13.142 1023Mb
SettingsRender:
direct3d11
Mode:
1920x1080 fullscreen
Shaders:
high
Textures:
high
Filter:
trilinear
Anisotropy:
4x
Occlusion:
enabled
Reflection:
enabled
Refraction:
enabled
Volumetric:
enabledNekem ebből nem sikerült leszűrnöm, hogy van-e probléma a géppel..
Most fedeztem fel viszont, hogy a rendszer partíción 4 Gb szabad hely van, ezen van a játék is, tudom több szabad helynek kéne lenni, a hétvégén ezt meg is oldom, de elképzelhető, hogy ez az oka a csíkozásnak?
-
bul07
nagyúr
válasz
Laraxior #7308 üzenetére
Magyart kerestem, mindegy hagyjuk(#7307) Bazzzs
Igen valami ilyenre gondoltam csak sokkal részletesbeAmúgy nem értem feltettem egy egyszerű "kérdést/kérést" , hogy nem e találkozott valaki MAGYAR Prémium leírással, jó néhány nappal azután hogy megjelent , ere jönnek a felesleges, nem segítő hozzászólások (valahonnan a felhők közül leereszkedve
) , nagyon nem értem én ezt
-
danih
veterán
Van köztetek Netgear (WNR2000v3 de annyira nem lényeges) tulaj?
Origin cseszik működni, nem hiszem el, uPNP fent van és műkszik, ez a fosvadvány pedig azt hajtogatja, hogy nincs kapcsolat... Persze minden más megy -
-
Laraxior
titán
jó nehéz volt beírni google-ba
ja, hogy magyar kell... melyik szót nem sikerül kikeresni egy szótárban?Fertelmes ez a lustaság amit megengedtek magatoknak....
A Battlefield 3 Premium csomag tartalma:
Korai hozzáférés a DLC csomagok tartalmához (2 héttel előbb)
Egyedi kés és egyedi dögcédulák
Több mint 10 egyedi rejtőszínű egyenruha
Lehetőség az eddigi statisztikák nullázására
Több mint 10 egyedi Platoon embléma szerkesztéséhez felhasználható alakzat
Szerveren való sorban állás átugrása
5 Battlereport elmenthető
Különleges eseményeken való részvétel
Zárt körű duplaXP hétévégken való részvétel
Több mint 5 egyedi assignment
Exklúzív videók
Strategy Guide
Sok más többlettartalom -
bul07
nagyúr
válasz
Cybertrone #7299 üzenetére
Én összefoglalva kérdeztem egy külső weblapon amiben mindent részeltessen leírnak , és nem itt a hozzászólásokban jelenlévő részinformációk tömegére (ami nem baj persze) , szerintem egyértelműen érdeklődtem hátha valaki már találkozott vele
-
Chabe89
addikt
YouTube-os verzió ha valaki lemaradt róla.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Cybertrone #7295 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek
A Close Quarters annyira nem ragadott magával - fegyverek azért jók lehetnek belőle -, de ezt nagyon várom.
Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest