Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz Dyingsoul #5162 üzenetére
Egyszerűen csak 2560x1440-ben exportálod a videód, miután megvágtad. Mondjuk én x264-et használok (shadowplay-ben és vágás utáni exportáláskor is), változó bitrátát (de 60 Mbps átlaggal, szintén mind2 helyen), és high profile-t.
Sokat kísérleteztem, meg foglalkoztam a témával, és kiderült, hogy a YT jelenleg csak a magasabb felbontáshoz rendeli a jobb vp9 kodeket (ez az, amit látsz a statban, nem a bitrátát), emiatt használom én is az upscalet, mint módszert. Ugyanaz a video FHD-ben YT-ra töltve egy ocsmány fos, míg 2K-ban töltve sokkal szebb (még FHD-n visszanézve is), emiatt evidens, hogy megkapja a jobb bitrátát (a kodekről pedig már írtam korábban). -
edgR
őstag
válasz Dyingsoul #5128 üzenetére
lol.
Nyomj már a videón egy "jobb klikk -> statisztikák" -at! 2K-s videóra a büdös életben nem fog olyan alacsony bitrátát adni, mint amit jeleztél; 480p-s videókra talán.
2K-s videókat alapból a vp9 codec-kel rendereli át, nem a szokásos FHD-hez rendelt x264-gyel. Ezek kifejezetten magas minőségű videók, amit a kolléga feltöltött. Én is minden videómat 2K-ra konvertálom (de csak FHD-ben rögzítem), mert így kapom a legjobb kodeket és bitrátát a tecsőtől. Nem annyit, amennyit írtál, sőt: 60 Mbit/s alá nem is esik... -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest