-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #27669 üzenetére
Igen vmi ilyesmit érzek én is. Mire kijön a dlc2 nem marad challenge, ami végülis nem is baj.
(#27672) Aventador91
Ezt én is így szoktam. Most amikor repültem jó pár 10 órát, total meglepődtem. Teljes új területeket nyit meg a repülés, illetve járműzés. Mintha nem is ugyanaz a játék lenne.Más:
ma iszonyatosan szarul ment a játék, átraktam mediumra minden beállítást, de úgyis szar volt. Repülővel (ahol mindig több az fps) is akadozott rendesen.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Zso Ro
senior tag
válasz prokxy #27669 üzenetére
Respekt a pötyögésért
(#27670) Bizarre
Igen,erre a lövöldére gondoltam,csak már nem akartam állandóan nevén nevezni.
Egyébként nekem a KÓDban a KD volt mérvadó az utolsó 2évben,pontban folyamatosan 1-3 helyen voltam.
Ott sem volt már pont a végén,de lesz@rtam.
Lehet azért ad nekem más érzést a játék,mert itt nem tudok annyira érvényesülni,mint ott így a kihívás állanan pofán csap.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Kriptovaluták és az adózás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s