Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hhenry
őstag
válasz fornettisuti #39996 üzenetére
Most kezdtem el nem rossz de meglepően nehéz
-
hhenry
őstag
Nemrég kezdtem a campinget kb mennyi idő?
-
whwywho
lelkes újonc
a sok néma levente, aki most hirtelen a magyarokat baszogatja, remélem sokszor összefutunk még
meddig is?
az igazi mérőszám, metrikus egység, amit kitart még egy ideig. te hol tartasz, bf1942-n edződött öregfiu?[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
elkentük a szájukat párszor, meg is értem hogy dühös volt. De nem gond ez, az már sokkal inkább hogy 150-es szinttel pontban folyamatosan a töredékét érte el, mint mi, de mellette pofázik, hogy te miért vagy balfasz, meg hogy mit csinál a szülőkkel.
Biztos objektív játék volt, mármint teleobjektív. -
zzola
titán
válasz ForRedGlory #39985 üzenetére
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #39984 üzenetére
Mi a baj vele? Én trollkodni járok fel szerverekre...
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #39981 üzenetére
siegeben már nem
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
EczkE
veterán
-
whwywho
lelkes újonc
Nem értem, senki sem jutott el idáig?
pedig csak türelem és idő kérdése, mit dob ki utoljára a pseudo-random generátor az aktuális hétre.
most hétfőn nekem kedvezett a szerencse.[ Szerkesztve ]
-
addikt
An Unstoppable Enemy - Battlefield 1
A videó elején amit mutat az annyira tipikus, annyira Battlefield játékosra vall. Már számtalanszor előfordult velem. Vagy amit még jobban szeretek, hogy elkezdik lőni egy repülő a bombázónkat, erre én fedezem, a pilóta meg közben kiugrik és beint hogy szevasz...a legjobb ilyenkor, hogy hiába ülök át, kulcs hiányában javítani sem tudok.Amúgy ezért kell egy jó hátsó géppuskás, hogy az ilyen vadászpilótákat, mint Niccaman vissza lehessen verni. Ha valaki ilyen, az jelentkezzen nálam bátran.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
whwywho
lelkes újonc
-
-
whwywho
lelkes újonc
válasz voodoo98 #39966 üzenetére
Játékon belül:Soldier menü / Vehicles almenü.
Első blikkre igen, másodikra már nem javaslom.
Ha a részletes lebontásra, statisztikai kimutatásokra vagy kiváncsi, companion megoldást ajánlom helyette.
Letölthető mobil applikációként és elérhető a hivatalos weboldalon is.Viszont ha igazán kiváncsi vagy a teljesitményedre, összehasonlitva más játékosokkal
third party bevonását tanácsolom, például https://battlefieldtracker.com[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Hol tudom megnézni, hogy egy adott járművel mennyi services star -om van?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Bjørgersson
félisten
-
Zin
őstag
válasz FollowTheORI #39957 üzenetére
Lemezről igen.
Rá mentem most kéri a kód-ot. This code has already been redeemed.Ezt irja ki most.[ Szerkesztve ]
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
nagyúr
Lemezről telepítetted akkor ezek szerint, vagy hogyan?
Akkor nem kérte a kódot?Egyébként az Origin kliensben az Origin menüben van egy olyan hogy "Redeem Product Code..." arra menj rá és ott add meg a kódot.
Ha mindent jól csináltál mennie kell.
Volt előtte bármilyen tört játék a gépeden ami EA/Origin kiadású?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zin
őstag
Még mindig várom a segítséget hogy eredeti játék konzolvilágból rá megyek Origin-en hogy Play, gondolkodik, s és semmi.A kodot ami a dvd tokban van mikor kell megadni?Lehet az a baj, s azért nem indul?
-
voodoo98
addikt
válasz szabimabli #39951 üzenetére
Ha van lehetőségetek kérjetek kölcsön ramokat. Esetleg ha több ram modul van, akkor cserélgessétek, egy ideig az egyik utána a másik maradjon benn.
(Ki kellene szűrni, hogy a ramok hibásak-e!)Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Zin
őstag
Original a jatek tavaly vettem most probalnam ki ra megyek hogy play gondolkodik s nem csinal semmit...Help!
-
nagyúr
-
voodoo98
addikt
válasz Hopkins95 #39949 üzenetére
Én anno csak a GTAV-ben tudtam előhozni a hibát BF1-en kívül, akkor is kb. 20 percig kellett kocsikáznom mire kijött...próbálj meg több nagyon cpu és ram igényes játékot: BFV, GTA5, stb.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
addikt
válasz voodoo98 #39948 üzenetére
Nem, mert pl. a Kingdom Come: Deliverance játéknak semmi gondja vele. Annál nem tapasztaltam összeomlást. Szerintem a játéknak van vele baja...de ma megnézem, hátha javították vagy megjavult, mert pl. tavaly volt egy frissítés, miután az AMD Ryzen SMT miatt crashelt a játék, ha letiltottam, akkor működött. Azt elég hamar kijavították.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
nagybá
senior tag
válasz szabimabli #39945 üzenetére
Bocsánat, még nem frissítettem a konfigomat, high-on 7700HQ alatt megy, de mediumon ment úgyanígy 1x8GB-tal FX6300-on.
-
addikt
válasz szabimabli #39940 üzenetére
Pontosan ugyanezt a videót láttam a minap. Ez tökéletesen illusztrálja a helyzetet, mi van, ha csak egy RAM sticked van.
A RAM frekvencia nyilván szintén hoz pluszot, viszont én inkább kikapcsoltam az XMP profilt a BIOSban, mert 3000Mhz-en hajlamos random összeomlani a játék. Mindenféle hibaüzenet nélkül jelentkezik, csak kidob az asztalra. Annyi pluszt nekem meg nem hoz, hogy befolyásolja a játékélményem, így inkább kikapcsoltam és nincs az, hogy a meccs közepén pl. mikor jól állok kidob a játékból.
-
szabimabli
csendes tag
válasz nagybá #39942 üzenetére
Mondjuk az kicsit meglep, hogy azon az FX-6300on így megy még a játék, de ez amiatt is lehetséges, mert több maggal és szállal rendelkezik mint az a bizonyos i5, és az újféle Dice (illetve Ubi) játékoknál ez számít, nem az egy magos sebesség, amiben az FX borzasztó volt már a maga idejében is.
Én csak arról tudok beszámolni, amit videókban láttam, olvastam illetve tapasztaltam. 2 mag 4 szálas i3-al a béta még futott oké módon, a trial nyáron már nem. Azóta proci cserével és gpu cserével sokkal jobb a teljesítmény, bár a beállítási opciók zöme nem ront a frameken szinte semennyit. Majd ha lesz egyszer +8 gb ramom, meglátjuk hogy az javít-e.
-
szzimo53
tag
válasz szabimabli #39940 üzenetére
Köszi ez hasznos, rá megyek erre a ram váltásra első körben.
-
nagybá
senior tag
válasz Hopkins95 #39939 üzenetére
Továbbra is megjegyezném, hogy nekem teljesen jó, pedig csak 1x8GB-om van
(#39940) szabimabli: Azért azt megjegyezném, hogy a kapott eredmények erősen függnek a többi alkatrésztől. BFV-ös videót láttam ahol a dual-channel 40 fps-t hozott, meg olyat is ahol kemény 1 fps-t. -
szabimabli
csendes tag
válasz Hopkins95 #39939 üzenetére
+1, nekem is beesik 60 alá nagy robbanásoknál, amúgy 80 körül jár (4/8as Ryzen, 1x8gb RAM)
Van a yt-on egy csávó aki ilyen videókat csinál, ennyit számít BF-ben hogy dual vagy single channel a RAM és ennyit a frekvencia.
Nem elhanyagolható különbségek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz nagybá #39938 üzenetére
Pedig egyértelműen a RAM lesz a gond, hogy 1x8 GB, tehát nem dual channelben fut. Az gyakorlatilag majdnem felezi a frameratet. Én a heléyben aprón keresnék egy másik 8 gigás sticket, bepattintatnám és kész.
Egyéb:
Más is tapasztal rubber bandinget? Ez tavalyelőtt volt nagy probléma, de most megint előjön néha. Ha előjön, akkor pedig az egész meccsen csinálja. Olyannyira, hogy nem tudom megjavítani a járművet. Közben hiába lesem a pinget, az normális(40-60) értéken marad.[ Szerkesztve ]
-
nagybá
senior tag
válasz szzimo53 #39926 üzenetére
Ne higgy a többieknek, 8GB elég neki, nekem is fut high-on vele. Most nincs lehetőségem utánajárni pontosan, de konkrétan erre a problémára egy csomó reddit/bf fórum poszt van, tudom, mert BFV-ben én is próbáltam a dropp-okat megszüntetni és akkor láttam, hogy ez a 100-on futó CPU gond BF1-nél sok embernél jelentkezik.
-
juliensorel
senior tag
válasz go_trabi_go #39934 üzenetére
Neeee
Fejezd be, sírok öreg -
zzola
titán
válasz go_trabi_go #39934 üzenetére
Ezmiaf@sz?
-
go_trabi_go
kezdő
SK45 Coastal Cannon
valakinek méri a találatokat vele?
tudnak is róla, jelentették már páran, örök igéret marad?The SK45 Coastal Cannon was added to the game in the January Turning Tides update. It is found only on the map Zeebrugge, with four such guns available for use - two on the coastline around Lubeck Battery, and two more at either end of the seawall along the north side of the mole.
[ Szerkesztve ]
-
szzimo53
tag
válasz szabimabli #39931 üzenetére
Szomorú....1x8GB
Viszonylag friss a konfig.
Low-Ultran is ugyan ez a helyzet, Vsync ON , 60fps-ről fightban ~40...GPU birná...Pedig youtubon van több videó is hogy i5-el 70-80fps-el megy hasonló GPU-val vagy gyengébbel...
[ Szerkesztve ]
-
szabimabli
csendes tag
válasz szzimo53 #39928 üzenetére
Sajnos nem. Nincs 8 szál, nemtudom a RAM setupod 2x4 vagy 1x8 de ha utóbbi akkor itt az is eléggé vészes.
A beállítások sem változtatnak sok mindent, egyszerűen tényleg ennyi a dolog: 4 mag 8 szál alatt és dual channel ram nélkül felejtős a dolog, nem képes a fix fps-re.
-
szzimo53
tag
Üdv,
Valakinek van ötlete a folyamatos fps dropra?
Videókártya 30-40%os loadon, a játék full lowon beállitásokon is dropol 60fps-ről, a proci meg pörög 100%-on.GTX 980
i6-6600
8GB RAM -
wolfman
veterán
válasz juliensorel #39924 üzenetére
Összességében PCn kezd leállni a Single játékvilág. Orrbaszájba nyomatják a multi játékokat, mert gondolom a másolásvédelem vagy nem tudom, de ez megy. Egy nagyon jó és tartalmas Single kampányt már el tudnék képzelni. Na ne az Ubisoft féle rókabőr FarCry és AC sorozatokra gondoljatok, mert azzal is az ötlettelenség a baj.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
juliensorel
senior tag
válasz wolfman #39923 üzenetére
Igen es sztem is igy van. A jatekos szam megosztasa viszont tenyleg a legaggasztobb. Visszasirom azokat az eveket amikor nyugodtan lehetett jatszani a BF4-el, mert porgott minden azon belul, mindent ki lehetett farmolni, lehetett fejlodni, kiprobalni az osszes palyat, sok volt a player, sok szerver stb. Ez a hardline ota elindult lefele a lejton, pedig nekem az is tettszett volna, lekotott egy ideig de rovid ido utan alig volt jatekos es szerver, ugyanaz a par map, ugyanazon jatekmodok, hiaba a dlc-k, kutya nem jatszott veluk. En a BF1 et par honapja vettem meg jo olcson (mert ujonnan mar akkor tudtam, h nem eri meg az árát), es mar azzal is ugyanez van, rengeteg assignment-et lehetetlen megcsinalni mert vagy a palya vagy a jatekmod nem porog, marha unalmas es szomoru ez, le is raktam emaitt. Ertem, h nem ma jelent meg a bf1, de basszus a 4-et evekig toltam megelegedettseggel. Az 5-nek ugyanez lesz a sorsa szerintem, abba kene hagyni ezt a vadkapitalista szarsagot es vegre ujra igazi jatekokat gyartani.
-
wolfman
veterán
Szerintem nemes egyszerűséggel annyi a baj a BF5-el, hogy nem kellett volna megjelenjen. Úgy érződik az egész szérián, hogy túl sűrűn jelennek meg a részek. Még bőven jó a 3, 4 (Hardline sztem gané) és az 1 is hangulatos, de most ez az 5 igen kelletlen. Érződik rajta, hogy erőltetett, muszáj kiadni megint valami új részt, megint vissza a 2.VH-ba és már az első trailer-nél fogta mindenki a fejét. Igen, szép, gyönyörű, csodálatos, de van. Ennyire kifulladt volna az eddigi részek potenciálja? Én szomorúan élem meg, hogy megosztja a játékosszámot. Mikor felmegyek multizni úgy kell keresni szervert, ahol vannak. Csak repülős szerverek gyakorlatilag kihaltak, TeamDM csak nyomokban, leginkább csak Conquest és Operations van. De ha én nem azt akarom, b@szhatom.
Még nem játszottam az 5-el, de nekem nagyon ötletszegény. Iszonyat EPIC-re tervezték, csak a II.VH érzés nincs benne videók alapján. Meg hát úton útfélen azt hallom, hogy a kampányt is hagyták volna a francba, annyira semmi lett.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
nagyúr
Bocsánat próbáltam ontopic lenni a hüvelyekkel...
Tegnap/ma kitoltam a szinglit és az volt a "lure"...
Fú de mekkora áthallása van ennek mostmár minden téren mindenre...
Mostmár azt hiszem jó érzéssel törölhetem ezt is a gépről majd.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
go_trabi_go
kezdő
válasz FollowTheORI #39918 üzenetére
jelen honvéd, golyószóró
bocs topicgazda, rám ragadt, apám kedvenc mondása volt a kötelező katonai szolgálata után
mostanában nincsenek bf1 üdvözlő képernyőképek betárazva, mi az oka?
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #39918 üzenetére
Fogalmam sincsen, de számít?
Azalényeg, hogy rendeltem valamit és közben növelem az értelmetlen hozzászólások számát! -
nagyúr
-
zzola
titán
válasz go_trabi_go #39916 üzenetére
Én hüvelygombára rendeltem krémet!
-
go_trabi_go
kezdő
BUÉK, ésatöbbi
mondjuk én még mindig az ideális perifériákban hiszek,,,
Hiszek hitetlenül Istenben, Mert hinni akarok,most egy ilyen rendelésem van
logitech g pro billentyűzet és logitech g305 egér[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
válasz szabimabli #39914 üzenetére
Annyit írtam, hogy a felsoroltak együtt vezetnek a kempeléshez!
És amit még nem írtam, mindezekhez nyílt, de búvóhelyekkel megszórt pályákat adtak.A spot nekem sem hiányzik, és a limitált lőszer is jó! Szerintem egyetértünk ezekben.
Még mielőtt valaki elküldeni Cod -ozni!
Én szerettem ezt a sorozatot, ezért idegesít nagyon, hogy ez a rész ilyen lett!Na befejezem az off -t!
[ Szerkesztve ]
-
szabimabli
csendes tag
válasz M@rdel #39910 üzenetére
a spotot annyira nem bánom, működne ha a sniperek nemcsak a kd-re vernék a pöcsüket hanem használnák a távcsövet
egy jó spotter sokat segíthet a csapaton.
Egyébként nekem is nagy csalódás a játék BF1 után, az sokkal készebbnek érződik (nyilván, kint is van évek óta, és jött hozzá sok toldozás foltozás.)
Tök jó új dolgok vannak a játékban, de ettől még az emberek nem tanulnak meg majd játszani. Sajna a taktikussághoz ész is kell, az meg nincs így nagyon sok a faszláma vagy az öncélú játékos. Pedig amúgy a potenciál megvan.
[ Szerkesztve ]
-
anubis6
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek!
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
M@rdel
őstag
nincs spot
nincs killcam
nincs rendes fegyver balance /medic fegyvere pl nevetséges
csapatok között sincs balance /sokszor bedob pl 10: 25 -be
a TTK szar /nekem még nem volt meg amikor változtatták, de ezért kár volt szopni dice -t
az enemy -t nem lehet látni / nem egyszer átszaladtam rajta
szerintem a hitreg sincs a csúcson, de ez tényleg szubjektívSzóval ha ezeket összeadod akkor máris megkapod a bf5 mostani kempelős, moslék játékmenetét.
Ez nem csak a játékosok hibája, maga a játék kényszeríti ezt a játék stílust!
És ez nem is fog változni, mert ez az úgy nevezett csapat orientált, taktikus (!) játék!
Nevetséges, ócska szar az egész! Féláron vettem, de úgy érzem így is átb@sztak!1800 órám van a 4-ben, 1300 körül az 1-ben
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
na bakker, s(z)a'rlavinát indítottam volna?
Amúgy meg BUÉK[ Szerkesztve ]
-
nagybá
senior tag
Ahogy írtam, nekem továbbra sincs ilyen problémám, sőt a sokat emlegetett medic kaszttal is tudok érvényesülni, ami azt illeti ezzel van a legtöbb órám (mp40 cod2 óta kedvenc). És félreértés ne essék, itt most nem magamat akarom sztárolni, hanem arra próbálok célozni, hogy nem feltétlen a játékkal van a probléma...
-
zzola
titán
válasz nagybá #39902 üzenetére
Mint írtam, az e-penisz növelő kis buz*ik sznájperpistáznak. 4 spawn-ból 4 sniper kill. Persze ha mindig a kezdőre spawnolok, akkor no problem. De azé ne ma'.
Egyszóval jól szétb*szták ezt a játékot is...Persze lehet jó skilles játékosnak lenni, behasalunk a sarokba support fegyverrel és csak lövünk!
Hurrá, de jó játék![ Szerkesztve ]
-
nagybá
senior tag
Azt érzem, hogy inkább az indulatok beszélnek belőled. Persze értem, hogy ideges vagy mert több buggal talákoztál, mint én (szerintem ebből a szempontból szerencsés vagyok), de azért a tényleges javításokat ne vitassuk el a játéktól emiatt.
Hogy miért jó a spot hiánya? Pont azért amit leírtam az előző hsz-emben is. Nem játszottam, hanem konstans a térképet lestem, ahol minden körülöttem levő ellenfél pozíciója jelölve volt, így gyakorlatilag semmilyen taktikázási/osonási lehetőség nem volt, semmi skill nem kellett az ellenfelek likvidálásához... Ja és a Q-t nyomogattam megállás nélkül...hát nagyon jó volt :/ Sokszor így olyan embereket is jelölt a játék akit amúgy én észre sem vettem volna. Gyakorlatilag a WH kistestvére volt a Q.
Egyébként én nem érzem most olyan erősnek a recon class-t mint az 1-ben. Persze őket most nem tudod spottolni, de én nem emlékszem arra, hogy 1-ben az alapján nyírtam volna ki őket, sokkal inkább a becsillanó távcső segített. Ami most is jelen van. Plusz nincs sweetspot. Spot-flare is használhatatlan szerintem annyira kicsi a hatótávolsága + sokkal nehezebb használni így, hogy a levegőbe kell lőni. Persze én ennek örülök, mert a spotfesztivál ettől csak csökken. Persze annak nem örülök, hogy van a játékban használhatatlan gadget (nem vitatom el, biztos van aki tudja használni, én nem). Én áttervezném: Egy stream-ben hallottam az ötletet és szerintem jó is lenne, ha a konstans spot helyett egy nagyobb területen egy-két másodpercre lehetne csak látni az ellenfelek pozícióját (mint egy felvillanás), így a területet lehetne nagyobbítani, hiszen gyöngébb a realtime pozíciómutatásnál, illetve sokkal kevésbé hasonlít a WH-hoz.
"Nem lehet kettőt lépni, hogy egy kispöcsű ne lőjjön le..": van hogy én is hullok, mint az állat, de csak fel kell ismerni a helyzetet és az új körülményeknek megfelelően mozogni és máris jobb vagySzámomra visszahozta a skilles játékot, szóval királyság!
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz nagybá #39900 üzenetére
Miért a spot hiánya most jó?
Az összes kispöcsű epénisznövelő bu*i sniperezik!
Nincs killcam, mi sem könnyebb ennél?
Szét van b*szva a játék a recon cast miatt!
Nem lehet kettőt lépni, hogy egy kispöcsű ne lőjjön le..Bug meg annyi van, hogy a két kezem nem elég a számontartásra...na ja, fosbájt..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest