Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Boxon nem lehet online csatlakozni...
-
gekkoka
csendes tag
Jézusom Xboxon ilyen számok vannak? PC-n ha valaki egy körben 50-60 killt összeszed az már gyanús, bár vannak körülmények amikor összejöhet, de azt mindenki látja, olyankor nem megy a mutogatás. Nem a legjobb eredményem, de nem is vagyok egy hardcore gémer... Viszont egy seggel végigülni egy menetet egy repülőben azért nem rossz. Legalábbis részemről
Itt meg csipával mentem, nem tűnhet nagy számnak, de nézzétek meg a team statisztikáját az én oldalamon... Annyira szénné aláztak, hogy sokan már a másik oldalról is elhagyták a szervert mert unalamas volt, estek keltek az enyémek, golyófogó volt az összes. Amikor megkaptuk a mozdonyt, a csávó ott állt vele egy helyben... Én meg foglaltam a pontokat egyedül. Azt hiszem 350 -1000pont lett a vége.
-
Laby
őstag
Skacok!
Segítsetek gyorsan légy szíves.
Holnap megyek venni egy használt processzort, és lesz lehetőségem berakni a gépembe.
Tudtok egy könnyen kezelhető programot amit gyorsan letudok futtatni és megdolgozza a procit, hogy tuti ne vegyek rosszat?Azért ide raktam, mert Bf1-zek és tudom hogy itt többször volt szó hasonlókról.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Dtomka
veterán
Én tuti nem tudnék játszani konzolon fps gémet. Aki azon jól tolja az ügyes...
"De minap mondtad, hogy azért jársz ilyen szerverekre, mert könnyen hal az enemy..." Igen, és azt, hogy én is Tehát nekem inf -ban elég nagy kihívás (egyedül) jó statot összehozni. Remélem érted mire gondolok. Én nem vagyok sehol klántag, nem vagyok ts-sen... annyira nincs időm.
De 99% -ban squadban játszom, és gondolom nem kell bemutatni senkinek milyenek a public szerók...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Dtomka #38386 üzenetére
Természetesen nem veszünk össze ezen, hiszen nem erről szól a dolog!
Én játszom PC-n és konzolon is, van viszonyítási alapom, nem is kevés!
Konzolon nincsen külső segítség (max XIM=egér/bill, esetleg CronusMAX), itt tudni kell kezelni a karokat, míg PC-n bárki hős lehet egy .bat futtatásával.De minap mondtad, hogy azért jársz ilyen szerverekre, mert könnyen hal az enemy...
-
voodoo98
addikt
válasz dergander #38380 üzenetére
Kétszer volt 99 killem, Operations-ben. Mindkettőnél mérgelődtem, hogy nem lett meg a 3 számjegy.
Más:
A nagy templom belülről, Amiens 1918. Jó lett volna, ha van egy ilyen map részlet a játékban:Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Dtomka
veterán
válasz dergander #38378 üzenetére
A jó multkor sinai mapon 70:2 vagy 3 lett a statom. Supporttal telescopic fegyóval voltam ( 200% dmg szeró inf only).
A házakban voltam és csak úgy haltak az enemyk. (utalhatod a fél misit )
Most jön az, hogy kempelés. Nem 1 sarokban heverésztem, hanem egyikből ki másikba be és ablakból lőttem az ellent. Tény a mi csapatunk jobb volt (bár 1x sem élesztettek fel), akkor nekem is jól ment.
De igaz, hogy 1 jó squaddal jó statokat lehet összehozni. -
dergander
addikt
Túl sok, nem gondolod?
Ha korrekt lenne akkor te miért nem szereztél még ennyit mióta játszol?
Én csak úgy biztonságként adnék egy report-ot rá. biztos-ami-biztos
Amikor gameltem kb. 99 volt a legtöbb kill,amit nem én szereztem,de hogy 110-et, az eléggé gyanús...
A Class-t nem lehet megállapítani lehetett repülős,tanker bármi, a végére assault volt.
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
Ezt bárki megtudja csinálni, de ehhez "csakis" jó csapat kell , valamint az hogy valaki fedezze a popód. Gyalogosként ha csinálsz ilyet megemelem a kalapom, sőt még utalok neked fél misit, persze olyan mecsen ahol én is ottvagyok ellened
Mondjuk elég érdekes ott a csapatodba az első helyezett 110 killel…. hmmm
-
törölt tag
Valakinek van infója róla, hogy mikor jön patch Xboxra, mert a múltkori 4k-s patch óta laggol a játék mint fene, ha party chatbe vagyunk.
-
voodoo98
addikt
válasz Skeleton01 #38372 üzenetére
Majd be fogja, ha később belépsz. Nekem is volt ilyen. Nem engedte "elvenni", utána meg nem jelent meg a skinek között. Esetleg próbálj meg ki-belépni.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Skeleton01
aktív tag
válasz voodoo98 #38367 üzenetére
Igen, meglepődtem én is, hogy ennyire levitték. Meg is lett a 20k, viszont az MP18-nál valami gáz van, nem lehet feltenni a fegyóra és a meglévő skinek között sem látom, csak nálam a hiba?
Más: Behúztam végre a General Liu Factory-t, nem rossz, de picit még szokni kell, akkorát rúg, a Storm verzióért mennyire éri meg gürcölni szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
gekkoka
csendes tag
válasz raubisoda #38369 üzenetére
Zárd be a játékot, áramtalanítsd le a rútert és a modemet. Várj 20mp-et és kapcsold vissza. Mikor a windows jelez hogy a hálózat oké indítsd el a játékot. Elvileg jó lesz.
Több dolog is okozhatja, Ha folyamatosan ilyen akkor lehet, bug, vagy az internetszolgáltatód kaki!
De nekem sokáig a windows 10 baszkódott a hálózattal, máig nem derült ki miért. Azt hiszem a hálókártyám nem tetszett neki (ultra mezei realtek) kb óránként eldobta az internetet. Míg ugyanezen a hardveren volt hogy egy hétig ment egy huzamban Linux torrentel és nem volt szakadás a kapcsolatban.
Végül az oldotta meg, hogy egy szerver hálókártyát raktam a PCI foglalatban. Ezzel a típussal nem bugol.
-
gekkoka
csendes tag
válasz voodoo98 #38366 üzenetére
Igen, értem hogy kell megoldani! A szobor körüli homokzsákok pozícióját kell a padlón lévő fényfoltokkal leutánozni. A fényfoltokat az épület homlokzatán lévő oszlopokkal lehet aktiválni, 8 oszlop és 8 sor van tehát 16db homlokzati kapcsoló. A padlón lévő négyzetrács pont ellenkező tájolású, mint a szobor körüli "rács"
Az első nagy gond hogy meg kell találni, a homlokzaton melyik kapcsoló melyik sort jelenti, vagy melyik oszlopot a padlón. Ez véletlen generált, mindig más. Ezt órákig próbálgathatod mire feltérképezed.
A másik nagy kihívás a homokzsákok bepozicionálása egy rácsba. Mivel nincs segédvonal a szobor körül ez is kissé macerás. Aztán ha megvan, ezt még mindig el kell forgatni 180 fokkal, majd rá kell pozicionálni a padlóra, ahol szintén nincs segédrács, a fejedben kell összerakni. Na kösz...
-
voodoo98
addikt
Már csak 20000 pont kell?
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
gekkoka
csendes tag
Valakinek sikerült feloldania a(z) "A Conflict" dog tag-ot? Ez a csempés puzzle kinyír idegileg, ma 4 órám ment rá. Legalább ne keverték volna össze az oszlopokat, anélkül is épp elég nehéz. Gyakorlatilag random próbálkozásokból kell kitalálni melyik hányas számú... Imádom b+!
-
Lendova
őstag
Csak érdekesség képp, CPU usage Ryzen-en:
All fiat goes to zero.
-
nagyúr
-
voodoo98
addikt
ORI, nem neked kellett pont 1 db puzzle még Kukriból?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz gekkoka #38356 üzenetére
Így van a géppuskások többsége semmit nem ér.
Direkt úgy döntöm a gépet hogy jó rálátása legyen kicsit az orrát is felhúzom hogy még jobban de ép hogy csak megsebzi és minket kilő.Amúgy én én figyelem mikkor a pilóta hátra ül, és addig lövöm míg hátraül, mikkor elkezd lőni lefordulok róla és jobbra kicsit lefelé teszek egy kört, és újra ráfordulok ekkora elkezd visszaülni de sebesség hátrányba van 5-ból 4-szer az ilyen esetekbe kiszedem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gekkoka
csendes tag
válasz dergander #38347 üzenetére
Az első világháborús gépekben alig volt fontos alkatrész, lőtték is őket, el is találták, de csak simán átment a gépen, az esélye, hogy 80-100km/h sebességgel 100-150m magasan kilőj egy motort vagy egy embert elég kicsi. De mikor épp nem támadtak, magasabban mentek. Az égen nincs viszonyítási alap, nagyon nehéz felmérni, mennyit kell rátartani, mert nem tudod milyen gyorsan megy.
De ennyi erővel az egész BF1 egy sniper paradicsom lenne, ugyanis a játékban felsorakozó fegyverek legnagyobb része prototípusként létezett csak. Automata fegyverek inkább csak telepítve voltak a hadszíntéren mint nehéz géppuskák. Az öntöltő puskák is nagyon kezdetlegesek voltak még.
Igazából az egylövetű karabélyok domináltak, és ezekkel a lövészárkokból vívtak állóháborút. Ezért voltak akkora találmányok az akkor megjelenő tankok.
-
gekkoka
csendes tag
válasz Hopkins95 #38344 üzenetére
"A másik kategória, mikor beszáll mögém a repülőbe a hátsó géppuskás, aztán csak nézeget. Ott van a repülő már mögöttem, de mire észreveszi, addigra kilő engem. Olyankor meg már azt mondom, hogy magam ülést váltva már rég kiszedtem volna a repülőt, ehelyett ilyen dilettáns tagokkal kell játszanom."
Látom vágod mi a dörgés, nem akarom magam fényezni de egy jó pilóta mögött elég jól érvényesülök a farokgéppuskánál. Mikor mögém spawnol egy csapattárs próbálok úgy repülni, hogy jó rálátása legyen az ellenséges gépre, de olyan balfaszok a legtöbb esetben, hogy észre sem veszik a gépet, mert a földön próbálnak hangyára lőni... De A LEGROSSZABB, HOGY MIKOR MEGTÁMADNAK, A KÖCSÖG KIUGRIK A GÉPPBŐL!
Ha nagyon repülőzni akarok, külön csapatot csinálok és lezárom, így nem tudnak beülni mögém. Egyedül az esetek 80%-ban ki tudom lőni a támadó gépet ülésváltással. Persze vannak olyan pilóták, hogy csak kamillázok mi volt ez. Egyszer kilőtték a gépemet bombával, a csávó elrepült alattam fejre állva és lendülettel feldobta a gépem hasára a bombát... na mondom itt nem kell repülőzni míg itt van
-
Dtomka
veterán
válasz dergander #38354 üzenetére
Igen, könnyű ölni, de halni is. De akkor is inkább ezeken a szerokon játszom. Mert utálom azt mikor lövöm az ellent, megfordul és leszed. Bf3-4 és az 1ben is tapasztaltam...
Itt ilyen nincs,mert ha jól célzol sokat ölsz.De gyalogosan olyan nagyon jó statot pl 50:1 -et nem igazán vagy ritkán lehet összehozni. Tanknuubok előnyben ezeken a szerokon.
A legújabb sniper fegyó viszont tetszik, gyors és pontos. -
-
addikt
Ne is mondd! Úgy fel tud cseszni, mikor a sivatagos pályán a pálya közepéről leszed egy sniperes a pálya másik részén...Meg van olyan, mikor már csak 1 bázisotok van, épp hogy elindulsz, nos 1 lövéssel kilő egy sniper. Először még oké, de mikor már zsinórban 5-ödször történik, akkor nagyon fel tud cseszni...
A csapat vagy a squad sokszor meg olyan düddő, hogy nem lehet velük semmit kezdeni. Utoljára is játszottam, hátrányban voltunk és kaptunk egy léghajót. Írom nekik, hogy a légelhárítókat lőjék, az a legfontosabb most. Erre látom, hogy megint nem arra koncentrálnak, hanem mindenki mást csinál. Leírtam még nekik 3-szor, akkor is én voltam az egyetlen a repülőmmel, aki szedte a légelhárítókat. Mondom hát a franc essen beléjük...
A másik kategória, mikor beszáll mögém a repülőbe a hátsó géppuskás, aztán csak nézeget. Ott van a repülő már mögöttem, de mire észreveszi, addigra kilő engem. Olyankor meg már azt mondom, hogy magam ülést váltva már rég kiszedtem volna a repülőt, ehelyett ilyen dilettáns tagokkal kell játszanom.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
gekkoka
csendes tag
Eddig is volt, ha átrepülsz 3-4 ember fölött 30-40% leszednek a gépedből. De ez Overpowered! Konkrétan 3-4 golyó eltalál és leszakadnak a szárnyak. Kb ugyanennyit sebez is, de baszhatod ha nem repül a repülő. A repülős matyik ellen csapatmunka kell. De mivel mindenki megy mint a világtalan, senki sem fedezi a telepített AA-t Vagy a páncélozott légelhárító autót. Ha változnak a körülmények és jön egy tehetségesebb pilóta, alkalmazkodni kell.
Az hogy te futrinkázol a pályán mint egy csótány shootgannal, az is egy játék, ha olyan balafaszok, hogy nem tudnak fellépni ellened. Így jártak. Mindennek megvan az ellenszere. PL.:A jó játéknak a csapatmunka nélküli team... Ennek kell egyensúlyban lennie. Ha a játékosok azt mondják a repülők túl erősek túl sok kárt okoznak, legyen kevesebb repülő, de ne két lábon járó légelhárítókat tegyenek a játékba kibaszásból. Mert ez így játszhatatlan, pedig még a legtöbb játékos rá sem jött arra hogy mire kétes ez az új fegyver.
https://www.youtube.com/watch?v=747OqwNLBl4
[ Szerkesztve ]
-
gekkoka
csendes tag
válasz Skeleton01 #38314 üzenetére
Igen ez lesz az! Ma ma megvizsgáltam egy kicsit közelebbről, a "V" betűvel tárat vált gyújtó lövedékre, azzal még a páncélozott autókat is sebzi... gratulálok EA!
-
Dtomka
veterán
Ha normál szervereken játszanék nap mint én is mérgelődnék. Próbáljátok ki a 200% dmg szerókat.
Ott ha lövöd az ellent nem szalad tovább.[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Hihetetlen, hogy sokszor nem is regisztrálja a telitalálatot, pedig tuti hogy nem vaktöltényt tárazok önszopatásból.
PSN ID: marquuard
-
sakto
őstag
Úgy látom p-sz -v nem szabad játszani az összes ovis ge...ci akinek ez az élete ilyenkor a gép előtt van..esek kelek mint a sebesült katona,esélyem sincs.
Ezer a vérnyomásom..azt hittem beleb...om a monitorba az egeret -
sarkadifeca
tag
Ma Én is leszek vagy éjfélig.
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38327 üzenetére
Medic, Te, aha!
1 hétig off, nyaralás van.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
hhenry
őstag
válasz ForRedGlory #38327 üzenetére
Én este leszek
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Ma este nem játszunk egy páran?
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38324 üzenetére
Tankmatyi!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
STC Speed
őstag
válasz ForRedGlory #38324 üzenetére
-
nagyúr
-
voodoo98
addikt
válasz Hopkins95 #38307 üzenetére
SSAA, az a SuperSampling AntiAliasing. Kb. a Resolution scale szolgál erre.
(2x SSAA kb. meg felel(het) a 200% res. scale-nek. Javítsatok ki, ha nem így van.)PC-n SSAO az van.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz FollowTheORI #38317 üzenetére
Hát ne is mondd, van, hogy el sem jutok az első neutral zászlóig-ig de már bedarált a Mátyás fentről.
PSN ID: marquuard
-
prokxy
veterán
válasz gekkoka #38313 üzenetére
Köszi szépen, meg is van, csak külön rá kellett kattintani a meglévőkre és akkor hozta fel a többit. Vannak benne tök jók, én meg alappal mentem mióta ez a dolog a játékban van!
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #38317 üzenetére
Épp most mentem 2 kört. 3x jött szembe velem egy fickó, esélyem sem volt ellene...
-
nagyúr
válasz marquuard #38316 üzenetére
Ezzel "balanszolták" ki a repülőmatyikat... más kérdés hogy túl jó lett, főleg ha többen is ezzel nyomják.
Volt már mikor jól jött, répázta a népet egy jó repcsis, és felbosszantott aztán ezzel énis megpiszkáltam párszor utána letette...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gekkoka
csendes tag
válasz prokxy #38310 üzenetére
Üdv! friendly skies-t most állítottam be, a járműre kattintottam, a gép típus mellett jobb oldalon lesznek az emblémák, ráklikkelve egy legördülő menüből lehet kiválasztani! De lehet nálad bugol. Én már semmin nem lepődöm meg, a létező összes bugot megfogtam már ezzel a játékkal.
-
gekkoka
csendes tag
-
prokxy
veterán
Srácok, hogy lehet a jármű spec-et állítani?
Ki van lock-olva a repcsinél pl. a The friendly skies, cloud cover, de mégsem tudom beállítani, csak az alap 3-at hozza fel katonánál és járműnél is.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
gekkoka
csendes tag
Üdv az uraknak! Már régóta játszom BF1 -et mivel már az összes gyalogos kasztot feltornáztam 50-es szintre elkezdtem repülőzni. Elég jól megy a fejlődés, de az utóbbi időben észrevettem pár furcsaságot. Gyalogosok valami furcsa fegyverrel, néhány golyóval tacsra vágják a repülőmet, kb félpályáról.
Nem tudom ez normális vagy csak valami bug? kb 4-5% sebez a gépemen, de leáll a motor vagy leszakadnak a szárnyaim, néha kigyullad, vagy az összes egyszerre. Nagyjából irányíthatatlan a gép. Azonnal kritikus találat, föld közelben pedig instant bekormányozza a a gépet a legelső tereptárgyba. Ez így ovrepowered... Vagy csak szokásos EA meglepetés a balkániaknak... Tudok mesélni furcsaságokat amik velem estek meg, és nem a játékosok csalnak.
Előre köszönöm a felvilágosítást!
-
addikt
Na meg is érkezett a Xbox One X-es 4K-s elemzés a Digital Foundry-tól. Nem mintha annyira érdekelne, de elgondolkoztatott azért, hogy vajon melyik ambient occlusion-t illetve antialiasinget érdemes használni?
Nekem most HBAO-n illetve TAA-n van. Mondjuk nem igazán értem, az SSAO illetve az SSAA miért nem opció.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #38304 üzenetére
Volt, 3-4 kör erejéig, elég is volt a 4-ből. Trollkodás, hülyéskedés ment csak, volt 1-15-ös köröm is!
Mondjuk most picit mást fogok csinálni, egyelőre a BF parkolóba megy.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #38299 üzenetére
150-es pumpa nekem is szokott lenni, rá kéne ilyenkor magam kötni a vízhűtésre és lemenne mínuszba a hőfok!
zola: ilyen minden BF-ben volt, ez feature...meg PS4, mit vársz? D
-
Dtomka
veterán
-
ForRedGlory
félisten
válasz Dtomka #38300 üzenetére
Aki nem érti a viccet, annak mit magyarázzon az ember? Látod, akinek címeztem, az értette a poént.
Segítek: az a smile azért van ott, hogy a link megnézése előtt ne sejthesse, hogy mi van a link mögött. Egy röhögős smile esetén egyből tudná, hogy hülyeség van mögötte...
(#38302) Dtomka: Na látod, miért magyarázni? Van aki érti, van aki nem. eleget beszéltem már a sráccal, hogy "ismerjen". Tudom, hogy nála belefér, ennyi, semmi több nincs a sztoriban. Plusz amúgy szerintem tökéletes smile.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja