Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoka
csendes tag
Jézusom Xboxon ilyen számok vannak? PC-n ha valaki egy körben 50-60 killt összeszed az már gyanús, bár vannak körülmények amikor összejöhet, de azt mindenki látja, olyankor nem megy a mutogatás. Nem a legjobb eredményem, de nem is vagyok egy hardcore gémer... Viszont egy seggel végigülni egy menetet egy repülőben azért nem rossz. Legalábbis részemről
Itt meg csipával mentem, nem tűnhet nagy számnak, de nézzétek meg a team statisztikáját az én oldalamon... Annyira szénné aláztak, hogy sokan már a másik oldalról is elhagyták a szervert mert unalamas volt, estek keltek az enyémek, golyófogó volt az összes. Amikor megkaptuk a mozdonyt, a csávó ott állt vele egy helyben... Én meg foglaltam a pontokat egyedül. Azt hiszem 350 -1000pont lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest