Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Tesómnak múltkor odaadtam vmelyik gées dvd-ről feltelepíteni a gépére a NOD-ot, amin rajta volt teljesként ez a... játék. Jó hosszú, idegesítő telepítés volt, már a setup képernyő is aggasztott, mi fog ebből kisülni...Program nagy nehezen elindul, játékba hányós kisgyerekekkel szimbolizált töltőképernyő után belép, tesóm majdnem eldőlt a székben, de nem estünk pánikba, megfontolva cselekedtünk, öt perc múlva lemez kidob, tíz perccel később elégetve, vincseszter leformáz, végül egy alapos agymosás
[Szerkesztve] -
((Piro))
tag
Pontosan hány katasztófa csap le a városra?
-
Gyusz
őstag
A végigjátszás után azt mondanám, hogy American McGee most már igazán összeszedhetné magát. A Scrapland nem tetszett, néhány küldetés után abba is hagytam és a Bad Day LA is igen messze van az Alice által felállított mércétől. Igazi pozitívuma a játéknak a néhol felcsendülő zene meg a rövidsége (legaláb nem tart sokáig a kínlódás), mert amúgy elég egyhangú, egyszerű és semmilyen téren sem kiemelkedő. Ennek ellenére el lehet szórakozni vele, de szerintem a legtöbben távolról kerülni fogják a játékot.
-
Dilikutya
félisten
Demót feltettem, kipróbáltam, 20 perc össze-vissza mászkálás után letöröltem. Unalmas, egyhangú. Pocsék. Az, hogy emellett még igénytelenül is néz ki, már olyan mindegy. Én látok némi különbséget az alacsony gépigényű, ezért kevésbé részletgazdad grafika, valamint a hanyagul összecsapott között. Ez most az utóbbi.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
muxi-muxi
senior tag
Nem, nem azért mert rajzfilmszerű, mert arra már láttam jó példát egy mezei X-Boxon (valami görkoris cucc)., hanem azért, mert rossz ránézni. Nekem a GTA-sorozat sem jött be, csúnyák voltak egytől egyik (na jó, csak azok, melyek 3D-sek voltak), pedig ehhez a játékhoz képest ott is magasan van a léc. Ízések és pofonok de én nem(csak) a játékélményt figyelem, hanem a kinézetet is. Ha játékok jók volnának, de csúnyák, akkor még mindig a Wizard Of War-ra játszanék C-64-en.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
muxi-muxi
senior tag
Annyira ronda, hogy az már vicc. BEOKÁDÁS.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Gyusz
őstag
Közeledik a megjelenés, de addig is próbáljátok ki a demot [link]
-
HolloW
senior tag
Itt egy büntetős tréler: Bővebben: link
[Szerkesztve]STEAM - KOBRA KAI!
-
P.Dude
őstag
!UP
Zoll
-
P.Dude
őstag
!UP
Zoll
-
P.Dude
őstag
Ameddigre beszerezzük hozzá sem kezdünk.
Zoll
-
P.Dude
őstag
Ahogy elnézem az irányítás jobbra balra lessz valahogy.
Zoll
-
Dilikutya
félisten
Te miről beszélsz? Szerintem jól néz ki. Egyébként se hasonlítsd már össze a fotorealisztikus játékokkal, mikor látszik világosan, hogy direkt képregényszerű a grafika. Amúgy mi köze a játékmenetnek a grafikához? Attól, hogy tegyük fel, valami nem a legrészletesebb grafikával rendelkezik, a játék már csak szar lehet? Elég ostoba hozzáállás. Nekem egy játéknál a grafika az utolsó szempont a játékmenet, élvezhetőség, irányítás után. Pedig nincs gyenge gépem.
A San Andreas sem rendelkezik világmegváltó grafikával, olyannyira nem, hogy az alapját a Vice City motorja adja, ami viszont a GTA3-ra épül, ami pedig lássuk be, nem a legújabb engine, hiszen abból a PS2-es verzió már lassan 4 éve, hogy megjelent, a PC-s verzió pedig nem tartalmazott e téren újításokat.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Lord Zero
addikt
(ezt a ph micsodát hagyjuk, legalábbis engem kurvára nem izgat a rangoskodás, se föl, se le, egyszerűen nem tud meghatni, sosem tudott)
szerk: azért kérdeztem, mert ha már menne az olvasás, láthatnád, h sem a játékot, sem a topicot nem fikázzuk
ezért kár úgy uppolnod a topicot, ahogyan eddig tetted
na, hajrá
[Szerkesztve]nem, mindegy
-
P.Dude
őstag
Na megy még fikázás?
Zoll
-
Dilikutya
félisten
Nekem nem tetszett az Alice, szóval részemről akár még rossz is lehetne... Amúgy szerintem is jónak ígérkezik, a világot ugyan nem váltja meg, de egy zombis játéknak nem is ez a célja
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ManY
senior tag
Emberek ez a játék még meg sem jelent de már most nagy híre van kinnt
american mcgees alice készítőjétől !!!
tehát elég nagy név áll a készítő mellett
azt most megmondom szar nem lesz -
Sotho
őstag
A XIII jó volt , érdekesnek találtam az újszerűsége miatt, csak a vége felé már uncsi volt, vicces hogy ezt a játékot még az msi 6600gt hez is csomagolták ,közben egy gef2ti vel simán végigmegy.
-
P.Dude
őstag
Na akkor zárjátok a topicot ha xar!!
Zoll
-
Damage
senior tag
Már találkoztam ezzel a játékkal (természetesen csak 1-2 kisebb info és screenshot. A kulcsszó: American McGee.
A McGee's Alice nagyon bejött nekem anno, akkoriban feltűntek olyan infomorzsák, hogy a következő áldozat Óz lesz. Azt a projektet leállították, és akkor találtam meg ezt a játékot. Én úgy vagyok vele, hogy inkább GTA SA, McGee meg törődött volna az Ózzal....sajnálom, hogy leállították annak a játéknak a fejlesztését...''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Dilikutya
félisten
válasz Lord Zero #21 üzenetére
Itt a fórumon mindenki csak a grafikáról beszél. Ha valamiben nincs soft shadow, meg kutyafasza, akkor az már szar, csúnya. Persze az ilyen csúcseffektekhez fullos részletességben senkinek sincs megfelelő gépe, de azért akkoris a csúcs, élethű grafika a lényeg. A játékmenet stb teljesen másodlagos dolgok. Amúgy kinek mi a csúnya. Nekem a GTA fullon pl tetszik. A XIII nekem nem tetszett, de nem a grafika miatt. Úgy általában nem nagyon szoktam ilyen játékokkal játszani, nem kötött le a sztorija sem. De a grafika tetszett, direkt azért próbáltam ki. Mellesleg nekem is felkeltette az érdeklődésemet ez a játék már pár hónapja, amikor először olvastam róla a Gamestar oldalán. Pusztán a grafika miatt amúgyis nagy hiba leírni egy játékot.
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Lord Zero
addikt
szó sincs róla, nem ezt mondom (nekem pl határozottan felkeltette az érdeklődésemet)
csak eddig mindenki a grafikáról beszélt, látszólag anélkül, h fogalma lenne arról, mit beszél (tévedhetek, persze )
úgy tűnik, ez cell shading - rajzfilmszerű megjelenítés (aki játszott a XIII c. remekművel, az tudja), és ezt az eljárást nem igazán helyénvaló a gta (netán '98as gémek) vagy a mai motorok grafikájához mérni
(persze lehet szeretni és lehet nem szeretni azt, ahogy kinéz, de LOL-ozni és ''elavultnak'' nevezni értelmetlen)
szerk: sajnálom, h csak jövőre jelenik meg, nekem tetszenek az ilyen játékok, a XIII-at is imádtam
-
Lord Zero
addikt
itt mindenki szarrá fikázza grafikát, de az nem tűnik fel senkinek, h ez leginkább egy cell shading cuccra hasonlít (lsd. XIII)??
ennek a metódusnak pedig nem egy cry engines vagy dúmhármas megjelenítés a célja/lényege
szerk: nem azt mondom, h jó game, mert fogalmam sincs milyen game, de 98as játékhoz (vagy a gta3hoz) azért baromság hasonlítani, mert ez egy tök más műfaj
-
HolloW
senior tag
Ez a jaték egy csőd szvsz, minek írjunk ?
STEAM - KOBRA KAI!
-
P.Dude
őstag
Na írtok?
Zoll
-
Xelo
addikt
LoL, GTA 2,5 látszik a képeken hogy meseszerű grafikát próbáltak alkalmazni, de ennél a GTA3nak vagy 5× jobb a kinézete...DE, nem biztos hogy hatalmas bukás lesz, hogyha grafikán kívül a többi jó lesz... lehet hogy rosszul néz ki a játék, de nézzétek meg a képeken milyen mennyiségű kocsi lesz egyszerre megjelenitve. Hogy elfogadható grafikán, ennyi dolog egyszerre, tüzefektel megjelenítve legyen, nagyon hosszú optimizálás, és nagyon profi fejlesztők kellenének.. egyébként lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem nagyon a Grand Theft Autora fog hajazni, legalábbis screenshotok alapján
nézzétek meg pl ezt a képet:
Bővebben: link
szerintem a töréssmodell az autóknál sem lesz rossz, és valami rongybaba is belekerül a játékba, mivel itt látszik ahogy az ember rávan dőlve a kocsira, és a kezei lelógnak. a törés nekem kifejezetten tetszik
az viszont nagyon lol hogy majd valami néger csövest kell irányítani legalábbis úgy néz ki...
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Bővebben: link
ittvan nagyobb képekben
[Szerkesztve]Zoll
-
P.Dude
őstag
ez a játék 2006-ban jön és ilyen grafikával??.Sztem nemsok híre lessz.
Zoll
-
HolloW
senior tag
Nekem bejönnek az ilyen gammák, csak a nagyközönség nem fogja díjazni
STEAM - KOBRA KAI!
-
P.Dude
őstag
Mi a véleményetek róla?Nemtúl elavult?
[Szerkesztve]Zoll
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Programozás topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest