Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Az egy dolog, hogy drágább, kollégámnak építenék 1660-as gépet és az egy dolog hogy drágább, de szinte venni se lehet mert sehol nincs raktáron. 4 hónappal ezelőtt meg kicsivel több pénzért RTX 2060-assal fejlesztettem haverom gépét. Két kezem összeteszem hogy még a 970-esemet nem ilyen időben vettem és még simán elvagyok vele, nem akarok fejleszteni.
-
-
Csupingo
veterán
Talán az a10 lenne jobb választás hosszabb távra. A 2 magos procik kevesek lesznek a jövőben az újabb játékok alá. Az a10-zel még magában is el lehet játszogatni 900, vagy 720p-s felbontásban tűrhetően, aztán idővel lehet mellé venni egy erősebb kártyát is. Az a6 nem is olyan erős és a 2 mag miatt lehet, hogy sok játék nemsokára el se indul vele.
-
Duran
tag
A postodban tiszták a képek. A probléma egyébként engem is nagyon érdekelne, mivel tapasztaltam hasonlót én is, de csak videolejátszás közben. A laposon win7-van kristály tiszta a kép, de ugyanazt a videofilet lejátszva az asztalin, amin 8.1 van, katasztrófa, tiszta kockás az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED monitor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest