- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hegegabi80
addikt
válasz
Csupingo #91820 üzenetére
Frissítettem vga drivert, most már nem ír asus-t, csak simán radeon rx480.
Bár érdekes, hogy pl alaplapi biosban bármit állítok visszaáll alapra.
Alaplapi bios-t pár hónapja frissítettem, igaz nem a legújabbra, de ránézek arra is.
Na mindegy küzdök még vele egy kicsit, ha nem akkor marad így. -
hegegabi80
addikt
válasz
Csupingo #91816 üzenetére
A kapcsoló másik állásában is ugyan az a helyzet. Sőt én spec semmi különbséget nem látok érzek a kettő között.
Az órajelek stimmelnek, a bios verzió is.
Egyedül a GPU Device Id-nél találok eltérést. Techpowerup oldalán 113-48085SSF2-W80 szerepel, nekem gpuz-ben a vége -W90. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Csupingo #91769 üzenetére
Igazabol meg csak kiserletezem ezekkel, a kari most lett vasarolva ujonnan, a program pedig a fan control. Haz venti, cpu, gpu venti amiket vezerlek vele. Az elozo karim egy MSI 1660 super volt, az mar 60% rpm-nel hangos volt. Ugy voltam most, hogy amig nem hangos zavaroan, addig menjen nyugodtan. De nyaron szerintem ezen modositanom kell majd.
-
válasz
Csupingo #91759 üzenetére
Sajnos a ventilátor csere miatt szétszerelésnél szakadtak a padok és muszáj volt.
A gyári 0.75mm de olyan nem létezik, ezért 1mm-est kapott de a Gelid Extreme simán összenyomható 0.5mm-t. Mindegy, hétvégén kipróbálom az eredeti konfigban amiben először volt és meglátjuk.
Köszi a segítséget mindenkinek! -
Mike88
senior tag
válasz
Csupingo #91737 üzenetére
Alaplapi bios az elérhető legfrissebb. Másik PCIe nincs, ill. van, de az X4. A tápegység hibát én úgy vélem kizárja az, hogy a 970 jól működik mert az többet is fogyaszt, mint az 1060, a slot hibát meg szerintem kizárja az, hogy a 970 jól viselkedik a slotban. De egyébként függetlenül ettől a slotot is kifújtam sűrített levegővel, a kártya csatlakozóját töröltem alkohollal, meg a slotot is. Gondoltam rá én is, még mielőtt itt járt a másik kártya. Tápcsere még nem volt, azt még mondjuk akár kipróbálhatom, ha az újrapasztázás nem hoz eredményt.
-
detroitrw
addikt
válasz
Csupingo #91716 üzenetére
Közbe újra lett telepítve a rendszer és így is csinálja ...
A kérdésem az lenne, hogy külön lehet választani a venti fordulatszabályzását akkor ha csak 2D és ha 3D tartalom fut?
mert 2D alatt akkor az AB-vel vissza lehetne venni a venti max sebességét (hogy ne legyen zavaró)
3D-be meg amúgyis magasabban kell forognia ott annyira nem probléma ... -
detroitrw
addikt
-
jbcs
tag
válasz
Csupingo #91602 üzenetére
Utána olvastam, nagyon sokan panaszkodnak az új Nvidia driverekre: 572.16, 572.24, ezek felejtősek, 30, 40-es és az új szériánál is sok gondot okoz, 30, 40-es szériánál is ajánlják az 566.36-ra visszaállni, ezt fogom én is tenni, remélem megoldódik. Az 50-es széria szopóág egyenlőre, mert ők nem tudnak visszaállni.
HAJRÁ NVIDIA!
-
válasz
Csupingo #91560 üzenetére
Köszönöm! Nyilván nem a kártya kerül lejjebb hiszen fixen a slotban van, hanem a relatív viszonya. Először arra gondoltam hogy ITX esetén az alaplap tartó távtartó csavarok talán 3mm-rel rövidebbek lehetnek.
Hogy ez Gigabyte sajátosság vagy minden LP kártya ilyen azt nem tudom. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Csupingo #91483 üzenetére
dp-hdmi átalakító használata ez is lehet egy megoldás.
Ami eddig összeolvastam a témában redditen az az hogy inkompatibilitás hiba miatt (főleg Acer monitorral volt írva) a GPU vbios és a monitor EDID közötti kommunikációban van hiba. Monitor rosszul, vagy nem jelzi vissza a képességeit, VGA meg nem kompatibilis jelet küld a monitorra. -
Badam12
csendes tag
válasz
Csupingo #91410 üzenetére
De most ezt ugy erzem ki cseszes egy kicsit hogy nem lehet fullba ki hasznalni a kartyat
van egy tapom: be quiet system power 9 700w fel modularis tap direkt azert vettem mert azt hittem azzal van a baj de ennel is ugyan ugy elo fordul.. esetleg egy combosabb tap meg oldana?
De nem akarok mar feleslegesen koltekezni sem..
-
Blue meth
senior tag
válasz
Csupingo #91397 üzenetére
Most egy olyat próbáltam, hogy bekapcsoltam a gépet, szokás szerint semmi, se monitoron se tv-n, nyomtam egy resetet de most már a tv-n se kapcsolt be ahogy eddig. ahogy átdugtam alaplapi hdmi-be a tv kábelét, pár másodperc után megjelent a tv-n a kép meg a monitoron is, pedig azt át se dugtam, maradt ugyanúgy d-porton a vga-ban. viszont percek óta ment a gép de csak a boot képernyő jött be. tegnap haverom küldött egy bios átállításos videót, azt bepróbáltam, azóta már a tv-n se kapcsol be
-
5leteseN
senior tag
válasz
Csupingo #91346 üzenetére
A 2600 után a 3600XT +50% CPU-teljesítmény!
Ez azért nem egy "Sokkal nem lesz előrébb." szint.+ Lazán mutogatják a Yt-videókban, hogy 4,1-4,2GHz-re hogyan húzzák a 3600-akat különösebb nehézség nélkül. megbízhatóan! Ez az eredeti 3,6GHz-es értékhez képest további 10-15% közötti többlet teljesítmény. Ennyiért már le szokás hajolni.
A 18.623 Passmark-pont felszorozva ezzel az ajándék +15%-kal pedig már (18.623x1,15=) 21.416 Passmark-pont.
Az Ryzen 5 5600 alapból alig tud többet! Nem néztem mennyi a 3600-5600 árkülönbség, de szerintem nem éri meg az 5600, föleg ha a meglévő rendszert erre a +10-15%-ra "rá lehet beszélni"!
Ingyen van. -
kolopele
nagyúr
válasz
Csupingo #91344 üzenetére
Én ezért írtam neki azt, hogy ha váltani akar mindent váltson, vagy hagyja meg úgy ahogy van. Mondjuk azért aki 60-75HZ fölé nem akar menni oda a mai napig elég tud lenni egy 3600, vagy Intel fronton egy 8700, pláne ha ilyen régebbi játékokkal játszik csak. Önmagában a VGA csere nem javítana ezen, de a proci csere is csak kicsit.
-
válasz
Csupingo #91322 üzenetére
Használtból már lehet azért kapni jó kártyákat. pl:
GTX950/Quadro M2000 ha van 20eft alatt akkor jó vétel VP9 miatt
GT1030 lehet jó ha olcsón van használtba
RX580 20eft körül szerintem jó VP9 nélkül is, annak ellenére hogy esélyesen bányaszökevény van ennyiért de jó teljesítményt nyújt
GTX1050/1060-asok túlárazottak.
Vega56 best buy lehet nagytáposoknak bár az már 30-40eft viszont GTX1080 szintre húzható.
P106 bányász az jó lehet valami dzsunka másik kártya mellett de macerásabb használni.GT210-710 egyéb fermi leszármazottak kukák el nem tudom képzelni honnan vesznek a boltok még ilyen kártyákat.
Újonnan hát nem is tudom Intel A310-esek lehetnének 20-25eft körül az lenne az ideális.xtremist
Én igazából kísérletezni vettem, azaz cikk lesz és megy eladásra (kettőt vettem 50eft-ért áfával vámmal postával, ~10eft/db lenne az igazi ára amicsiból de mindenestül 25eft/db). Bár ha jó akkor gyerek gépébe lehet bekerül. (most éppen Hd7750-van meg ugye menne bele R9 380-as de ez sokat eszik)
Hmmm 3d mark nem is rossz ötlet, egy darabig én voltam IrisXE-vel és Tesla P4-essel is az első oldalon, persze nem érdekelt mert totál defaulton a proci miatt lett erős. De kipróbálom, berakom a 7900XT mellé az alsó slotba úgyis elég neki 4x sávszél is.
-
válasz
Csupingo #91320 üzenetére
VP9 totál nincs, ez a legnagyobb baja mert ha lenne akkor megérné. Nyilván mai gépen nem fog akadni szoftverből sem youtube de a procit terheli ami fogyaszt, ezzel a kártyával ha tudná meg lehetne spórolni a wattokon.
Pcie 4x ami nincs megvágva rendesen azaz fölöslegesen 16x hosszú, semmi nem indokolja. A 32bit miatt meg amúgy is annyira vissza van fogva hogy már nem oszt nem szoroz hogy 3.0 4x-en lesz. 2 DP port van rajta (van HDMI-s verzió is)
2GB ram, hát igazán 720p lownak mindegy szerintem.De tesztelem amit megérkezik.
Nem tudom AMD mit gondolt hogy mire lenne jó.
Helyükben egy VP9/AV1 képes kártyát adtam volna ki ugyan így maradna a 32bites busz meg 2GB vram csak éppen pcie 1x portba. Gyakorlatilag ezzel lehetővé válna a korábbi tesla kártyák használata (M40/P40/P100) otthoni AI-ra intvga nélkül. Vagy simán invga nélküli procik mellé gyorsítónak. Egyszerűen pont amire kellene arra nem jó. A hűtésről ne is beszéljünk...
Intelből az A310 lenne az igazi ellenfele, az jobb nála de jóval drágább is. Nvidia meg nincs jelen ezen a részen semmivel, talán a 1630 vagy mi volt az utolsó ilyen kategóriás kártyájuk. -
válasz
Csupingo #91315 üzenetére
Ja jut eszembe lesz AMD RX6300 teszt mint a legolcsóbb 10-20eft kategória, bár nehezen vettem rá magam mert ugyan az a trágya gpu mint az RX6400/6500 ami rajta van. VP9 gyorsítása nincs így nem ajánlom igazából senkinek csak tényleg poénkodni jó vele.
-
válasz
Csupingo #91315 üzenetére
GCN 2.0 és felette támogatott AMD részről.
Driverileg szükséges a moddolt (jelenleg RadeonID névű korábban nimez féle driver) ebben aktiválni SAM-et.
Biosban above4G, meg ugye rebar gyárilag vagy ha nincs akkor uefi modul és windows moddolás hozzá. Ha a kártya már tud nagy címzést akkor szokott menni a rebar méret is.Ugyanakkor szoftveresen elméletileg megoldható régebbi platformon is, vicces de múltkor találtam (most isten tudja hol van az a link) core2-es gépre hacket rebar-hoz, persze sok értelme nincs.
Nvidia szemét módon a driverből tiltja így hiába tudná maga a kártya ha a driverek nem engedik.Ja és a korábbi infókkal ellentétben nem szükséges PCIe 3.0 sem, bár hivatalosan az vezette be.
ugyanakkor találtam még ennél régebbi i5 2500k és még régebbi core2 sikeres próbálkozásokat is. Ezzel azt akarom jelezni hogy ez egy totálisan szoftveres dolog, nem chipset, nem proci és nem pcie függő csak hivatalosan így egyszerűbb megmagyarázni.
B580-ast nem próbáltam még, most elengedtem az intel vonalat de azért majd ha kijön akkor inkább a B770/780 vagy mi lesz a neve az érdekel meg a low end verziók. Illetve nemrég adtam el az irisxe kártyát is.
Szeretnék rámenni valahogy az nvidia hackelésre, fel kellene törni azt a nyomorult bios védelmet mert rohadt mód irritál hogy semmit nem lehet kezdeni a CMP kártyákkal. Leginkább a CMP 170HX lenne érdekes. De ugyan így AMD oldalról is, ott leginkább a TDP limit kilövése lenne érdekes. (7000 szériát ez fogja le leginkább bár való igaz hatékonysága menne a levesbe nagyobb limitekkel) -
aszti93
aktív tag
válasz
Csupingo #91278 üzenetére
Köszönöm a tippeket, kipróbalom amiket írtál.
A min. fordulatot elvileg a jobb oldali diagrammal tudom állítani. Ha minden igaz akkor "customize" módban a diagram alapján kellene szabályoznia a szoftvernek a fordulatot és a megadott szabályozási séma ellenére is ezt csinálja.
-
nagyonjjo
tag
válasz
Csupingo #91172 üzenetére
Igen ezért nem értettem,mert ha nincs boot akkor felesleges windows-t állítani.
Az volt az első,később próbáltam a riserrel.
Utána persze a bios cmos és utána a bios frissítés,és utána az opciók állítgatása.
Közben neten kerestem,de nem találtam,és utána írtam ide.
Annyi még,hogy pciexpress 3.at nem tudom állítani,lejjebb venni,de szerintem szintén nem ezért nem bootol. -
nagyonjjo
tag
válasz
Csupingo #91170 üzenetére
Köszönöm először is,hogy írsz.
Bocsi,csak az idegesség...
Hát,ha másik kártya ugyanúgy megy riserrel,akkor ennek is kell.Riserben nincs hiba.
Ez régebbi lap,nincs benne csak pciexpress 3.Abból is csak 1 van a többi x1-es,azért is a riser.
Nem tudom milyen gyors rendszerindításra gondolsz,fast boot lenne?
Az is meg minden más is ki volt szinte kapcsolva.Biosz frissítés,de csak 1el talált újabbat.
Az az idegesítő,hogy még 4070-el is bootolt már a gép,de ezzel az 1el nem. -
nagyonjjo
tag
válasz
Csupingo #91168 üzenetére
Ahogy írtam,riserrel is próbáltam, nyilván másik színben.
"Esetleg ha elindul a win, kapcsold ki a gyors rendszerindítást"
Ezt nem is értem,de kártya nélkül bekapcsol,illetve másik kártyával.
Azzal se hiszem,hogy előrébb vagyunk,mivel netes keresés se adott találatot: HP prodesk 400g3 mt -
Bengio
tag
válasz
Csupingo #91128 üzenetére
Hmm. Akkor érdemes lenne kiíratni OSD-re a magonkénti kihasználtságot is?
#91129 Grave_444 + #91130 xtremist : nagy problémát nem okoz, hogy "csak" 130 az avg fps. Ami meglepő volt, hogy a CPU load is kevés, a CPU hőmérséklet is ennek megfelelő, nagyobb terhelésnél a hőfok is megugrik, így arra gondoltam, hogy valami korlátoz, vagy valami miatt nem hajtják ki egymást.
-
-
Chalez
őstag
válasz
Csupingo #90997 üzenetére
Ma reggelig a monitor és a gép is áramtalanítva volt. Áram alá helyeztem őket, indít és továbbra sincs kép DP-vel összekötve, ha a DP kanóc a videókártyában van. A windows elindul a háttérben, be is tölt rendesen. Fogtam a DP kábelt, kihúztam a 2070-ből és bedugtam igp-be, nincs kép. Fogtam a hdmi kábelt és bedugtam 2070-be, azonnal ott volt a win betöltve rendesen, hdmi bemeneten.
Szóval a hibajelenség az, hogy bármit csinálok, akkor sincs kép DP-n abban az esetben, hogy ha a 2070 DP kábellel van összekötve a monitorommal (LG 32GK850G-B)
Gyakorlatilag bios reset után sem ébreszti fel a gépem a monitort indítás után, ha a kábel az nVidia karira van rádugva. -
Chalez
őstag
válasz
Csupingo #90995 üzenetére
Megcsináltam amit mondtál, de DP-re visszakapcsolva nincs kép nvidia karin.
Az a kiadott javítás nem jó GTX 2xxx karihoz, nem lehet telepíteni.
Valamint kipróbáltam csm módban, legacy+uefi is, de amúgy annak pl a windows-hoz mi köze, hogy indítás utáni boot képernyő sincs, ha DP kábel csak nvidia karin van rajta?
Már nem tudom, van e még valami, amit nem próbáltam -
Chalez
őstag
válasz
Csupingo #90993 üzenetére
Hol kell beállítani win-ben, hogy csak DP adjon képet?
Már annyit áramtalanítottam, hogy nem igaz... cmos reset is volt, már az első sikertelen indítás után. Monitor tápkábelét is kihúztam 1-2 perce. Biosban auto-n a GEN beállítás, próbaképp kézzel GEN 3-ra tettem, de semmi.
Ezt a szopást, nem hiszem el... -
Chalez
őstag
válasz
Csupingo #90984 üzenetére
Na haladás van. Újból visszaraktam a kártyát, és a hdmi csatlakozón kötöttem a monitorra. Azon keresztül bebootolt, majd tudtam telepíteni a drivert. De egyáltalán nem akar se képet adni, se bootolni, ha DP kimenetre váltok. Ha az igp-be dugom a DP kábelt, akkor van kép, van boot. Használja is a játék a 2070-et. Ha a dvga hdmi kimenetén vagyok, akkor is van minden. De ha a dvga DP bármelyik csatlakozójára dugom a monitort, nincs semmi.
És muszáj lenne a monitort a 2070 DP csatlakozójára tennem, mert különben nincs g-sync... Próbáltam monitort áramtalanítani, DP kábelt megforgattam, gépet áramtalanítottam, de továbbra sem működik együtt a 2070 a monitorommal DP porton.
Nincs másik DP kébelem, de ugye a 4080S-el jól működött, és az igp-vel is jól működik. -
Chalez
őstag
válasz
Csupingo #90982 üzenetére
Legfrisebb bios van rajta ( a lap: ASUS B650E-F) egy hete egy 4080S vígan szaladt a helyén, másik pci-e-be nem tudom tenni, oda csak 1 slotos vga férne be. A 4080S-hez előkészített 3x8 pin pci-e csatiból 1x8 és 1x6-ot dugtam be természetesen.
Vga drivert nem is akartam feltenni, hisz eleve be sem bootolt a gép a 2070-ről... -
pruzsi
őstag
válasz
Csupingo #90896 üzenetére
Igen dsub ,próbáltam másik kábellel és monitorral is ,ugyanaz
Win98 volt a hdd-n de nem indult el vele természetesen ,mivel ki tudja milyen gépé volt ezelőtt. Szerdán megpróbálom egy xp rárakni.
A hét vége felé lesz egy másik VGA amivel ki tudom próbálni,.ha azzal is ilyen akkor csak alaplapi agp slot hiba lehet szerintem .
-
metrion
aktív tag
-
Kiskokó
veterán
válasz
Csupingo #90872 üzenetére
Csao
igen, úgy voltam vele, hogy mi baj lehet
De megvannak a régiek. ha lesz időm vissza szerelem vagy valami, de ez így tuti nem normális.
Játszok vele, amúgy bírja.Meglepő, hogy ennyire számít.
Nem gyári ventik, a Demwebről van vagy honnan rendeltem, csak ott találtam kb VGA ventiket.
Akkor cseréljem csak a rosszat inkább?
Amúgy másik gépemet előszedtem, tettem bele pár VGA-t egyik se csinált olyat mint most ez. Van hogy eltér a 2 venti fordulata, de hamar össze szinkronizál.
Nem esnek csak úgy be, meg nem megy tök más fordulaton folyamatosan a 2 venti.Köszi
-
metrion
aktív tag
válasz
Csupingo #90846 üzenetére
Defaulton van az új monitor és IPS. Bármit állítok nem változik. A munkahelyen is IPS-ek vannak, kollégám is lefotózta az otthoniját és neki se olyan mint az első képen amit beraktam. Windows megegyezik a benti gépeimmel illetve az itthoni laptoppal.
Ja és az előző szintén vadiúj monitoron is ilyen volt, az viszont VA paneles volt.
Kollégámé:
-
Csabi1984
addikt
válasz
Csupingo #90764 üzenetére
Szia! Nézegettem a DVI-VGA átalakítókat de nem láttam DVI-D - VGA átalakítót (fejre gondolok elsősorban). DVI-D "anya" része úgy néz ki van 3*8 luk=24 és van egy vízszintes érintkező. Amit én látok a neten DVI átalakítót ott annál a vízszintes pín mellett van még alatta és felette 2 érintkező.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Csupingo #90382 üzenetére
Azért mert a végfelhasználó a minőségellenőr. Van két gépük amin letesztelik, esetleg egy harmadik amelyiken a WHQL minősítést megadják aztán Sanyi. Nem tudom biztos nem így van, de így bírom elképzelni. Elegen jelenthették, mert redditen is és itt is többen is említették már. Ilyenkor eszembe jut az hogy nemrég még nem tudták mitől van az hogy a driverfrissitéskor többet nem indult a windows... Találgatták hogy frissítés okozzta. Aha, de pont annyi embernél? Na mindegy akkor a tiszta telepítést letiltották egy időre. Elég kritikus ilyen huzásokat megcsinálni. A legjobb az volt mikor jelentettem hogy a magyar fordítás helytelen "beállításokv" volt megadva, és akkor egy év múlva is ugyanolyan volt. Simán ment tovább a talicska.
-
Iroil
tag
válasz
Csupingo #90290 üzenetére
Szia.
Itt egy kép 20 perc funmark-ról.
https://imgur.com/Zv7AiE6Igazából nem tapasztalok nagy dolgokat, ha csak ez a hőfok nem számít magasnak.
Egyébként, elindítottam a funmark-ban egy "cpu burner" nevezetű valamit.
A dolog megkezdett tölteni, majd a 30-40. másodperc után, a következő reakciót vágta be:
https://imgur.com/2epYJGfNem tudom, talán mégsem videókártya problémával állnék szemben?
-
Prego
senior tag
válasz
Csupingo #90118 üzenetére
Nekem is HW hibának tűnik. Hasonló problémával hónapok óta kűzdök, néha magától megpörgeti a ventilátort, aztán helyreáll. Ma nem akarja a tutit.
Még olvasgatok, lehet a Gigabyte alaplap ad neki valami furcsa jelet. Mindenesetre egy újrapasztázás nem ártana neki így 6-7 évesen. -
Prego
senior tag
-
Prego
senior tag
válasz
Csupingo #90111 üzenetére
Gépindítás pillanatában már felpörgött ennyire, Win betöltés előtt. Ez egy egy ventilátoros ASUS kártya. Még egy kiszedést, kifújkálást megpróbálok rajta, de szerintem a venti vezérlő haldoklik.
Ezen a képen látszik hogy a Fan Speed egy időre megugrott 75%-ra, de az RPM maradt magas. -
p@gabi
tag
válasz
Csupingo #89926 üzenetére
Gyorsindítás a kezdetek óta ki van kapcsolva a winben is és a biosban is van ilyen opció,az is
A vga az gari időn belül produkálta először ezt a hibát,nekem is az volt az első,hogy vga gond.Visszaküldtem az asushoz,volt egy másfél hónapos hibafeltárás,javítási procedúrám velük,nem találtak semmit,visszaküldték
Drivereket visszafelé majd azért kipróbálgatom idővel,de először kicserélem az alaplapi elemet,remélem csak ennyi baja lesz -
p@gabi
tag
válasz
Csupingo #89924 üzenetére
Az elemre nem gondoltam,köszi,kicserélem azért,aztán ,ha előfordul legközelebb,majd kiderül az okozta e
Az alaplap elmúlt már 6 éves,elvileg még azért bírnia kéne,de hátha...
Az adatlapomon szereplő konfigról van egyébként szó
Nem hinném,hogy az oprendszer miatt lenne,inkább a játék tehet róla szerintem,amióta gta v-tel játszik,azóta fordul elő ez a hiba,már vagy negyedjére,meg még azt figyeltem meg,hogy nem sokkal az amd driver frissítése után általában
Az a baj,hogy én nem vagyok ott amikor történik,én már nem nagyon játszom,csak a fiam elmondására hagyatkozhatom,ő használja a gépet
Játék közben egyszer csak se kép se hang.
A gép vagy újraindul közben,vagy ki sem kapcsol,ezt nem tudom,mert nem voltam még ott sosem amikor történt,annyit mondott csak,hogy a power led villog,ventilátorok forognak,de a monitor sötét és nincs jel felirat ugrál rajta
Bios az biztos alapra áll,azt látom amikor alaplapiról sikerül belépni
Nem szeretném én párhuzamosan használni az integráltat és a dedikáltat,csak annyit szeretnék,hogy ha esetleg megint előfordul ez a hiba,ne kelljen megint kicibálni a helyéről a gépet,vezetékeket,hanem a monitoron átváltok a hdmi-re,arról belépek a biosba,visszaállítgatok mindent és mehet tovább a játék
De ,ha azt mondod,hogy nem zavarodik össze tőle a win vagy az amd driver,akkor hagyom mindkettőt a monitorra csatlakoztatva -
Csokifalo
senior tag
válasz
Csupingo #89886 üzenetére
némi játék beállítás után azért jobb a helyzet limit nélkül
19-07-2024, 00:51:53 cod.exe benchmark completed, 80299 frames rendered in 476.234 s
Average framerate : 168.6 FPS
Minimum framerate : 125.9 FPS
Maximum framerate : 227.4 FPS
1% low framerate : 126.4 FPS
0.1% low framerate : 70.6 FPSígy már csak a 0,1% low van a 120 alatt 4K-ban, ugyanúgy ultra, csak egy két finomítás
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest