Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
crwn
senior tag
Összesezdtem az infókat és a programokat a netről, és sikeresen frissítettem a szar eddigi ROM-ot a stabil WM 5.0-ra az MDA Compact II vasamon .
A hálózatot remekül tartja, és a BT-s GSP vevőt is rögtön megtalálja, amivel anno szintén vesződtem.
Az összes hiba forrása a nem megfelelő Touch FLO ROM volt (így vettem), ami már sok ennek a gépnek, így nem teljesített rajta megfelelően... -
crwn
senior tag
Nekem csinál olyasmit mostanában az MDA Compact II PDA, hogy ledobja a hálózatot, és akkor nem vagyok elérhető. Pedig még a hálózatválasztást is manuálisra tettem, hogy kizárólag a szolgáltató hálózatát keresse, preferálja. Néha a kis E bötűs ikon, ami az EDGE kapcsolatot jelzi meg-meg változik G-re, ami pedig GPRS ugyebár. Lehet ennek ehhez köze szerintetek, vagy esetleg más ötlet
-
crwn
senior tag
Újabb tapasztalati eredményeimet teszem közzé a PDA GPS vevő összepárosítása kapcsán, amivel tegnap ismét hajhullás közeli állapotba hajszoltam magam.
Nos:
Először a PDA-na a kívánt szoftvert kell elindítani, pl. iGo (természetesen élő BT és sugárzási kapcsolat kell; a COM port 6-ra, a sebesség a legnagyobbra állítva az iGo-ban), majd ezt követően kell bekapcsolni a már előzőleg a PDA-val összepárosított GPS antennát. Ma már többször próbáltam, és megy! Megtalálják egymást. De nem ótóban próbálgattam, remélem műhódot is lelni fog!
Ezek szerint a sorrend sem mindegy ez esetben (akár csak az udvarlásnál )! -
crwn
senior tag
Már örültem legutóbb, mikor az MDA Compact II PDA-m összepárososdott bluetoothon a Nokia GPS vevőmmel. Aztán azóta nem is próbáltam, de most ismét fennáll a hiba, nevzetesen, a PDA bluetooth managere felismeri a vevőt (kódszám alapján, ami 0000), beállítom a COM6 kommunikációs portot is itt, ajd az iGo szoftverben is beállítom a portot a 6-osra, az adatátviteli sebességet pedig végigpróbáltam mindet. Aztán nincsen kommunikáció mégse. És a Nokia GPS vevőn csak a zöld led villog, ami az üzemben levést jelzi, de a kék nem, ami pedig a bluetooth kapcsolatot jelezné. Tehát a két vas között nix kontakt. Van aki esetleg használja ezeket így együtt, és tud tanáccsal szolgálni? Megköszönöm, ha igen!
-
crwn
senior tag
válasz rumos14 #2871 üzenetére
És a megkönnyebbüléssel, hogy nem kell esetleg szervízbe vinni a gépet, vagy teljes erőből az asztal sarkába vágni, mint ahogy azt tegnap két óra bénázás után egészen komolyan gondoltam. De győzött a felettes én, a bennem lakó zen mester és a kispénzű egyén (aki nem tudott volna most egy másik szerkezetre beruházni... )
De ha már itt tartunk, tudtok információval szolgálni, hogy MDA compact 2 esetén melyik billentyűkombinációval lehet hard resetet végezni? És hogy ez miben különbözik a full resettől, amit a felhasználói kézikönyv is említ.
És még az is érdekelne, hogy ha hard reset után újra indul a gép, és kezdi telepíteni magát, melyik billentyűkkel lehet leállítani az automatikus településeket, hogy listából manyuálisan legessen akár egyenként kiválogatni, mit szeretnénk felpakoltatni vele. -
crwn
senior tag
válasz Viktor0610 #2864 üzenetére
A szavak mindegyikét ismerem, csak összefüggéseiben más volt az általuk alkotott mondatok értelme, mint azt a magam csökkent értelmű medvebocs (Winnie The Pooh) agyával gondoltam - Micimackó gondolkozzzzz!
-
crwn
senior tag
Segítséget kérek.
Reset után nem tudok kilépni az align screen képernyőről!
Nagyon bosszantó! Szervízt ki lehet hagyni, tehát van házi megoldás, vagy csak ott tudják megoldani?
Sajnos a PDA a PC-vel sem kommunikál. -
crwn
senior tag
válasz Buddhha #2837 üzenetére
Szia!
Én Nokia N73-on használtam a TomTom 6.02-t, és van egy hibátlanul működő női hang hozzá, amit, ha alkarod, elküldök Neked; annyi a "baja", hogy kicsit olyan orosz-féle akcentusú
De ma én is hallottam a problémát csont legális TomTom Go 9-en, és ugyanúgy rosszul kezdi a mondatot. Ez fekete pont a fejlesztőknek, hiszen ha megveszel 110.000 ezerért (asszem most e körül van) egy ilyen gépet, elvárható lenne, hogy a magyarítása is jól működjön. -
crwn
senior tag
válasz rumos14 #2834 üzenetére
Köszönöm, első PDA-s sikerélményem
Be kellett állítani a portot, mind a GPS vevőét a PDA-n com6-ra, mind az iGo-ban is com6-ra és a legnagyobb adatátviteli sebességet, mert ha az automata keresést választottam, az iGo nem találta a GPS vevőt.
Igen, remek az iGo, de én a TomTom-ot is nagyon kedveltem, meg persze annak köszönhetem a mostani PDA-mat, mert megszerettette velem a navigációt , és ez vonzott a nagyobb kijelzősfelületű vas-hoz!
De érzem, hogy még rengeteg minden felfedezése vár rám.
Ha lesz kérdésem - mert biztosan lesz - írok ide, remélve, hogy kapok Tőletek segítséget! -
crwn
senior tag
Sziasztok!
Kezdő PDA-s vagyok, és segítséget kérek: adott ez Qtek s100, és szertném Nokia GPS vevővel bluetoothon keresztül párosítani. Felismeri a GPS vevőt, kéri is a párosítási kódot, amelynek megadása után eltárolja a vevőt, de a kapcsolat nem jön létre. Mi lehet a baj? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest