Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz Dufresne #4442 üzenetére
Start - Messaging - Menu - Tools - Options - (katt a kiválasztott fiókon) - Next - Next - Next - Options gomb - Next - pipáld be az "Outgoing mail requires authentication" és a "Use separate settings" lehetőségeket - katt a kifeketedő "Outgoing Settings" gombra - itt beállíthatod a felhasználót/jelszót, majd ok.
Ennyi.
A domain nem tudom, mire szolgál. Nálam üres.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Artika
aktív tag
válasz Dufresne #4371 üzenetére
Az E 50 symbian progija alapból sajnos nem A2DP (azaz nem tábogatja a stereo bt alkalmazást)
Amit hallasz a videolejátszón az csak 2 sávos hang (nem sztereo).
Nézz utána fórumon hogy esetleg nem-e készült frissebb symbian verzió amiben talán van.Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
MODERÁTOR
-
magnum_pi
tag
válasz Dufresne #4260 üzenetére
Ma megyek körbenézek a MediaMarktban. Nem tudom hogy mien választék lesz ott. Persze venni nem valószínű hogy onnan fogom, de hátha megszemlélhetem őket közelebről.
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690
-
magnum_pi
tag
válasz Dufresne #4258 üzenetére
Például ilyenekre gondoltam amit írtál, hogy milyen softverekkel lehet gondja. Melyikkel van a legkevesebb ilyen gond
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690
-
magnum_pi
tag
válasz Dufresne #4252 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat! A Mio P560 tetszik. Nem tudom kell-e bele a Wifi mert nem tudom milyen netezési képességekkel rendelkezik egy PDA, de szerintem megleszek nélküle, de ha az árba belefér akkor persze jöhet. Ami igazán fontos nekem az a kompatibilitás. Olyat szeretnék amivel a legkevesebb gondom lesz.
-
sK0t
tag
válasz Dufresne #3921 üzenetére
Aha, de én mondjuk egy k800i-t akarok leváltani pda-ra ha ugy van olyan max. 60-70 körül olyat amilyet én akarok.
Ugye akkor a telefon leváltásából adódik a GSM funkció kellése.
Akkor már a WLAN+BT+RADIO+GPS csak kell ugye.
Meg mivel sorozatot nézek sokat de nincs mindig gép előtt ülni kedvem azért kellene a 3,5" kijelző minimum...
Bár 100ft felett nem akarok venni, akkor már inkább laptop...
Torrent csak kíváncsiság voltEgy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
vati
senior tag
válasz Dufresne #1993 üzenetére
Mindenkinek köszi a választ!
Szubjektíve a T620 felé hajlok -valahogy több benne az anyag -, az N520 mellett az szól hogy mindenhol említik a cserélhető akkuját (amit kapni is lehet állítólag) míg a T620-ról sehol nem említik a cserélhető akkut. Bár egy helyen azt írják, csavarhúzóval simán cserélhető házilag - nade mire, ha nem árulnak hozzá pótakkut?
''Ebből az a rész sántít, hogy a fentieket együtt kezelje, persze csak abban az esetben ha legális IGO-t tervezel''
Ezt tényleg nem vágom. A legális iGO csak a saját SD kártyájáról hajlandó futni? Úgy tudtam, a PDA-nak van egy oprendszere, az iGO egy szoftver ez alá, és mindegy, miről fut. Úgy terveztem, ha a legális iGO kártyájáról áttükrözöm a cuccot egy 2GB-os kártyára, akkor ugyanúgy menni fog. Vagy, az SD-kártyákon létezik valami egyedi ID ami a programok másolásvédelmi célból ki tudnak olvasni?
Abban nem voltam biztos, hogy mindegyik képbe került cucc támogatja a 2GB-os (vagy nagyobb) kártyákat (úgy látom, igen) és hogy melyik MapSource verzió megy MWM5 alatt.
A T620-at autós szettel árulják 60-63e körül, az N520 ugyanennyi, szintén autós szettel.
(a T620 ellen szól, hogy a hozzáadott tartó tapadókorongos, én pedig a műszerfalra szeretném rágyógyítani, annak szétbarmolása nélkül. Az n520 autós tartója nem tudom, milyen)
Miben tud többet a MWM5 Premium Edition a MWM5 ''Magneto''-nál? (n520-ban van a Premium Edition) Szóval T620 vagy N520 ?Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
ML320
senior tag
válasz Dufresne #1929 üzenetére
Hát igen, a plexi az másabb tészta. Azon kívül igényelne a művelet még egy kis szakértelmet is, hiszen a készülékből a kijelzőt teljesen ki kell venni, és a tisztítási folyamat is ott van még. Tehát a polírt mivel mossuk le? A plexit bevágom a csap alá, de egy kijelzőt?
[Szerkesztve]Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
válasz Dufresne #1927 üzenetére
Jujj, azt inkáb ne!!!
A felső rétegen van egy finom bevonat, amit még egy polír is csak levakar. A végeredmény egységesen matt és karcos felület, mert egy-egy mélyebb rovátkát nem tudsz megfelően eltávolítani.
Ha most raksz rá egy védőfóliát, a nagyobb karcok látszódnak ugyan, de kikapcsolt állapotban vehető jobban észre.Ember tervez, Isten perverz...
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz Dufresne #1909 üzenetére
Aszthiszem nem érted, hogy mit mond.
64,3Mb adat van a 1Gb os kárytyán és szabad (még felahsználható üres rész) 3,95Mb
De alapból jól érzékeli a kártyát, mert telejes (teljes rendelkezésre álló terület üres állapotban)
968,25Mb.
Hogymiért látja így azt nem tudom.''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
-
Calogero
addikt
válasz Dufresne #1779 üzenetére
Dufresne
2007 néven futott eleinte a 2006 Plus.
majorosn
Elindul aztán azt írja ki, hogy HardwareIDerror !
Nekem is írt ki ilyet az eredeti iGo is, amikor frissítés közbe megszakadt a művelet. az én esetemben a térkép file sérült.
OEM Igo vagyi zacsist hivatalosan csak géppel együtt árulható.
Én most itt láttam legolcsobban a iGO Magyarországot (Bruttó: 13 000 )
[link]
Júniustól jelentősen csökkentek iGo térképek
[link] -
tusi74
őstag
válasz Dufresne #1788 üzenetére
Azért az már nálam több mint gyanús régi vaterásként, hogy nem a nála levő termék fényképével hirdeti, hanem egy netes képpel. Miért nem fényképez le egyet a nála levő ''zacskós'' verzióból, amihez nincs műanyag tok? Hiszen a termékleírásban ez áll. Már itt a bibi, mert a termék képén pedig rajta van a műanyag tok.
Itt a link: [link]
[Szerkesztve] -
majorosn
csendes tag
válasz Dufresne #1785 üzenetére
Mda compact ||| ! Már felhívtam az előző tulajt azt mondta nem legális, ugyhogy törlöm is ! Legalább lessz egy kis hely az mp3-nak, amig nem bővítem egy legalább 2 gigás karival!
A vaterán árulnak elvileg eredeti IGO 2006 -ot 5000-ért!
Valami zacsis kivitel! Szerinted tényleg eredeti?
Vagy inkább valami boltit vegyek?
Köszönöm a segítséged, lehet sokat fogok még kérdezősködni, mert a tapasztalatom e téren elég szűzies! -
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz Dufresne #1748 üzenetére
mortplayerrel valóban tovább bírja,de nálam a pocketmusic jól hallhatóan jobban szól
nemrég vettem új akksit,mert a régi már 75% töltöttségnél kikapcsolt
másfél év alatt leamortizálódott
nem tudom ,hogy van-e benne szerepe,hogy legtöbbet 24V-ról van töltve,és ott rohadt lassan töltödik szivargyújtóról
kb 4 óra alatt 15-20%-ot emelkedik a töltöttség ,míg hálózatról 0-100%-ra max 2 óra -
ToG
csendes tag
válasz Dufresne #1696 üzenetére
Képzeljétek, van megoldás, ha részleges is.
Gyanús volt, hogy szabályszerű időközönként jön elő ez a leállás, és csak akkor, ha már van GPS jel. A bűnös az idő szinkronizálás volt: Van olyan opció az iGO-ban, hogy a PDA óráját szinkronizálja a vett jellel. Ez nálam automatikusra volt állítva. Kikapcsoltam és azóta nincs gond.
Kérdés persze, hogy mitől jött ez elő, hiszen több, mint egy éve így használom. De ezt kideríteni most már ráérek a nyaralás után is.
Kösz a tanácsokat. -
-
ToG
csendes tag
válasz Dufresne #1693 üzenetére
Kösz fiúk (vagy lányok ),
viszont sajnos ezeken már túl vagyok. Újratelepítés, hard reset, stb. Új szoftver nem került a gépre úgy fél éve. Lehet, mégis meg kell nézetnem a PDA-t valahol. Bajom az, hogy 3 hét múlva indulok nyaralni, kellene a cucc, de ahol vettem a PDA-t, ott nem bíztattak, hogy addig visszakapom. Tudtok valami gyorsabbat? Garancia már lejárt... -
ML320
senior tag
-
Balage1979
csendes tag
válasz Dufresne #1444 üzenetére
Hát az még annyira sem akar csatlakozni, nagyon nem állítottam el semmit végül, gps hardware port az com 8, program port az com 1, az accessnél pedig a manage gps automatically az be van állítva.
Most nézem a gpslocatort(ami be van építve alapból) már 10 perce semmi, első próbálkozásokkor, talált 2-t max 3-at, de poziciót nem tudott mutatni egyszer sem.
Most meg még annyit sem.
Hol mutatja hogy megy az infra, meg hol tudom kikapcsolni? Próbáltam a connectionben, de a recive all incoming beams, de az ki van kapcsolva és ha bekapcsolom akkor sem mutat sehol egy ikont sem hogy megy vagy nem.
[Szerkesztve] -
-
kavicssli
addikt
válasz Dufresne #1051 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!
..és valami fejlemény a poker.commal kapcsolatba?
Másik kérdés! Bocsika ha láma lesz...
96 MB teljes memória (64 MB ROM és 32 MB SDRAM), akár 33 MB szabadon felhasználható, nem felejtő memória, 1 GB-ig minősítve ez mit is takar?
és még ez lenne I/O bővítőhelyek további eszközökhöz: SD bővítőhely, 1 bites SDIO és 4 bites SD/MMC típusú szabványos memóriakártyák támogatása SDIO ez mi?
Néztem ezt a PDA t is ez 80k szerintem ez is jó de esetleg valamit tudnátok róla mondani megköszönném szóval ő [link]"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Dufresne #1047 üzenetére
Köszi szépen neked is! Lenne még egy kérdésem remélhetőleg elég értelmes lesz!
Az a lényeg h. gépen sokat játszok a www.poker.com pókert és ezt szeretném majd játszani PDAn viszont a gépen először lekell tölteni egy .exe-t majd azt elindítva felrak valami kis progit és utánna elindítva tudok játszani! (remélem érthetően leírtam)! Ezt PDA ra is meglehet csinálni? Esetleg ha valaki megtudná nekem nézni h. műxik e és tudna csinálni egy screenshotot egyszer meghívom egy sörre! Előrre is köszönöm!
Akkor 58k ért megéri megvennem?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
ML320
senior tag
válasz Dufresne #1035 üzenetére
Sajna tudom...
Másfél éves a kicsike, a nyáron még nagykerektől (pl Ramiris) tudtam volna rendelni. A fene se gondolta, hogy idáig bírja csak... Bár asszonykám nyúzza rendesen...
Inkább csak az bosszant, hogy több ilyet is eladtunk a boltban, így nem csak nekem, hanem másoknak is kellene. DE NINCS!!! Senki se forgalmazza...
Azé kösz!Ember tervez, Isten perverz...
-
Ja no
aktív tag
válasz Dufresne #1018 üzenetére
Ez jól hangzik, pont ezeket a fícsöröket hiányolom az ipaq gyári szoftveréből. Jelenleg össze-vissza kapcsolódik, amit éppen talál, mégha előtte 10 perccel le is dobta ugyanarról vmiért.
Honnét célszerű letölteni egy ilyet? Illetve ha feltelepítem a PDA-mra, akkor hogy érem el, hogy ne vesszen össze a gyári progival?
köszi:
Ja no -
-
zolynet
veterán
válasz Dufresne #997 üzenetére
Sztem bennt maradt vagy 4-5 job , mert utoljára asszonyka játszott vele, kit tudja még miket indított el. Ugyhogy jó lecke legyen ez mindannyiunk számára: mikor az asszony letesz, te szépen fogod és a runnig programsból minden bennmaradt rész leállítasz
Aksit már én is vettem ki a nap folyamán. SPBPocketplus shiftdeles volt, rögtön töröltem, nem tetszett. Jó8!Life is too short to stay stock!
-
Adrian Mole
senior tag
válasz Dufresne #913 üzenetére
Mindegy, hogy saját, vagy bővíthető.
Az van, hogy tervezek venni egy Mio A701-et. Ezt WLAN-nal csak a saját, 128 Mb memóriájával lehetséges használni SDIO kártyával. Jó lenne, ha egy (illetve A memória) eközben rendelkezésre állna.
Saját memóriás SDIO WLAN-t mondtak már egy páran, hogy létezik (létezett), de még csak jelét sem találom. Jó lenne valami konkrétat tudni (név, gyártó - ne adja isten, képesnek lenni megvenni).42
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest