Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
Közben találtam választ pár kérdésre:
Itt egy összehasonlítás a két gépről (Airis T620 vs Fujitsu-Siemens N520)
http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=633&id2=354[link]Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
vati
senior tag
válasz Dufresne #1993 üzenetére
Mindenkinek köszi a választ!
Szubjektíve a T620 felé hajlok -valahogy több benne az anyag -, az N520 mellett az szól hogy mindenhol említik a cserélhető akkuját (amit kapni is lehet állítólag) míg a T620-ról sehol nem említik a cserélhető akkut. Bár egy helyen azt írják, csavarhúzóval simán cserélhető házilag - nade mire, ha nem árulnak hozzá pótakkut?
''Ebből az a rész sántít, hogy a fentieket együtt kezelje, persze csak abban az esetben ha legális IGO-t tervezel''
Ezt tényleg nem vágom. A legális iGO csak a saját SD kártyájáról hajlandó futni? Úgy tudtam, a PDA-nak van egy oprendszere, az iGO egy szoftver ez alá, és mindegy, miről fut. Úgy terveztem, ha a legális iGO kártyájáról áttükrözöm a cuccot egy 2GB-os kártyára, akkor ugyanúgy menni fog. Vagy, az SD-kártyákon létezik valami egyedi ID ami a programok másolásvédelmi célból ki tudnak olvasni?
Abban nem voltam biztos, hogy mindegyik képbe került cucc támogatja a 2GB-os (vagy nagyobb) kártyákat (úgy látom, igen) és hogy melyik MapSource verzió megy MWM5 alatt.
A T620-at autós szettel árulják 60-63e körül, az N520 ugyanennyi, szintén autós szettel.
(a T620 ellen szól, hogy a hozzáadott tartó tapadókorongos, én pedig a műszerfalra szeretném rágyógyítani, annak szétbarmolása nélkül. Az n520 autós tartója nem tudom, milyen)
Miben tud többet a MWM5 Premium Edition a MWM5 ''Magneto''-nál? (n520-ban van a Premium Edition) Szóval T620 vagy N520 ?Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
vati
senior tag
Egy PDA-t szeretnék venni, elsősorban GPS használatra.
Teljesen új nekem ez a terület, elnézést, ha nagyon lámákat kérdeznék:
Szempontok:
- legyen beépített GPS, olyan fajta, ami autó belsejéből is megbízhatóan működik
- iGO menjen rajta (autós navigáció)
- Garmin MapSource menjen rajta (outdoor navigáció, ez is kellene)
- lehessen használni MP3 lejátszásra, e-book olvasásra, esetleg netezésre
- tudjon kezelni akár 2 GB-os SD-kártyákat is (ha lehet, kártyacserebere nélkül tudja az előző hármat)
- használható USB kapcsolat PC-hez.
- az ár álljon meg 60 eFt alatt
- legalább 3-4 óra akkus működés, +ésszerű áron cserélhető akku ha gond van
- legális magyar garancia, szervizháttér (1 év ''szóbeli'' gari neppertől nem az igazi)
- ha csomagban adnak hozzá autós szettet, előny.
- wifi előny, de nem tudom, ki tudnám-e használni
Eddig két gép került látókörömbe:
Airis T620 - eddig ez tűnik nyerőnek
Mio P350 - pár ezerrel olcsóbb, de nincs wifi.
Kérdésem:
- reálisak (kielégíthetők) az elvárások?
- ez a két típus passzol-e a szempontjaimhoz?
- van jobb jelölt? Melyiket vennétek?
Már gugliztam egy sort, de még nem látom át a piacot, és hogy mire kell figyelni a kiválasztáskor.Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest