-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz BitRider #141770 üzenetére
DDU nem volt, viszont előtte Nv driver volt fent, nem AMD-s. Nem teszteltem a kártyát külön.
Mindkét esetben olyankor csinálta, amikor a játék először töltött be az új karival. Azért fura, mert volt már többet fogyasztó kártya a gépben anno.
Azt tudom még elképzelni, hogy custom ventiprofillal fut (SpeedFan), és valami anomália okán nem kap elég légáramot, és bekapcsol a túlmelegedés elleni védelem. Ezt nyilván le fogom holnap ellenőrizni, de szerintetek ez lehetséges? Ha ez a baja, akkor vsz. berakom a ventiprofilba a gpu+cpu loadot is, mert most csak hőfok alapján növeli a fordulatot.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Üdv!
A gépemben most váltottam kártyát pár hete egy RX 580-ra.
A tápom egy Chieftec CTG-550 80p, proci 1230 v2, lap zat hiszem, hogy Maximus IV Gene-Z.
Nem játszunk vele minden nap, de 2x előfordult, hogy a játék indításánál leállt a teljes gép. Két különféle játéknál. Játék közben hosszú órák alatt sem jön elő semmi probléma.Ez lehet a tápegység hibája? 2 külön +12V-s ág van, telt nem egy szupererős valami. Tapasztalt valaki hasonlót?
Régebben tweakeltem pár dolgot a BIOS-ban, de most azt hiszem, hogy jelenleg kb. alapon megy minden.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Olyan olcsó bluetoothos eszközt ismer valaki, amivel usb-, illetve jack hangkábelt lehetne helyettesíteni megbízhatóan? 5000 alatt nem tudom, hogy van-e ilyen (Ebay, vagy bárhol).
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Kriptovaluták és az adózás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s