2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  A nagy Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-03-14 07:35:58

IT café

Innen jöttünk:

Összefoglaló kinyitása ▼

(#19801) Black Plague válasza Grampy (#19800) üzenetére

Black Plague
(kvázi-tag)

Nincs mit és ha még jól is mükszik váljon egészségedre..
A Parental Control résznél tudsz kivételeket hozzáadni és érdemes a settingnél automatikusra állítani a frissítést File- setting

[ Szerkesztve ]

Forticlient 5

(#19802) AmigaFan válasza Grampy (#19800) üzenetére

AmigaFan
(fanatikus tag)

Használd megelégedéssel! A tapasztalatokat meg szeretettel várjuk!

Amiga Forever...

(#19803) Grampy

Grampy
(tag)

Köszönöm! Mindenképpen írok majd, egyenlőre nincs gond vele! :) Egyébként ez most jelent meg? Csak mert nem annyira "híres" a topikban.

Szerk.: Illetve van már egy tapasztalatom, mégpedig, hogy gyorsabb mint az Avast, a Win boot és login gyorsabb lett.

[ Szerkesztve ]

(#19804) LiLxWaYnEx válasza Grampy (#19803) üzenetére

LiLxWaYnEx
(senior tag)

13 éve van a vállalat az ,hogy nem esik szó róla valószínűleg a kevés user miatt van de majd idővel változik a helyzet.

Windows 8 Pro x64 & AVG Internet Security 2013 & Malwarebytes Anti Malware 1.75.0 / Windows 7 Ultimate x64 & F-Secure Internet Security 2013 & Malwarebytes Anti Malware 1.75.0 / Advanced SystemCare 6 / avast! Free Mobile

(#19805) Grampy válasza LiLxWaYnEx (#19804) üzenetére

Grampy
(tag)

Értem!

(#19806) Black Plague válasza Grampy (#19803) üzenetére

Black Plague
(kvázi-tag)

Egyébként ez most jelent meg?
Jelenleg az 5.0.3.246 verziónál tart és ez egy endpoint védelem ami a Fortinet UTM eszközökkel lehet kihasználni a teljes tudását ami8kor is regisztrálja az user a programot egy Fortigate eszközre...
Fortigate bemutató video

Viszont -e nélkül is teljesen jol használható a Forticlient progi és ami a fő hogy ingyenes...Mondjuk ha az eszközeik árát nézzük akkor lehet is ingyenes a szoftver.. :K 300 dollárét már meg is lehet venni a legkisebb wifis cuccukat :K

Forticlient 5

(#19807) LiLxWaYnEx

LiLxWaYnEx
(senior tag)

BullGuard Premium Protection
[link]

Windows 8 Pro x64 & AVG Internet Security 2013 & Malwarebytes Anti Malware 1.75.0 / Windows 7 Ultimate x64 & F-Secure Internet Security 2013 & Malwarebytes Anti Malware 1.75.0 / Advanced SystemCare 6 / avast! Free Mobile

(#19808) Black Plague

Black Plague
(kvázi-tag)

(#19809) AmigaFan

AmigaFan
(fanatikus tag)

Feltelepítettem anyósom laptopjára a Bitdefender free-t, de sehogy sem találom, hogy lehetne regisztrálni, aktiválni. Szépen ketyeg visszafelé a 30 nap, de semmi lehetőségem az aktiválásra. Ha a login-re kattintok egy hibaüzenet fogad, hogy nem sikerült kapcsolódni a szerverhez, próbáljam később. :W
Valaki akinek ez az aktiválási macera sikerült, írja már meg nekem a mikéntjét!
Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Amiga Forever...

(#19810) motacilo

motacilo
(fanatikus tag)

Valakinek nincs szüksége TrendMicro TITANIUM™ AntiVirus+ 1 éves licenckódra? Nekem van, szívesen odadadom! Keresek F-secure AV vagy IS legalább féléves kódot (esetleg Webroot).

Bitdefender Internet Security 2013

(#19811) netpeti98 válasza AmigaFan (#19809) üzenetére

netpeti98
(senior tag)
LOGOUT blog

Elméletileg egy My Bitdefender account kell hozzá és kész.

Üdv netpeti98

Windows 8 PRO with Media Center 64-BIT, Firefox 21

(#19812) Ninja Chick.

Ninja Chick.
(tag)
LOGOUT blog

Milyen védelmet ajánlotok Avast! IS helyett?

(#19813) olivera88 válasza Ninja Chick. (#19812) üzenetére

olivera88
(senior tag)

CIS, AVG free.

Regizzetek Dropboxra --> http://db.tt/U6lbmwWK 2.5 gb tárhely alapból. 16 gb-ig bővithető meghivokkal. 10gb tárhely a felhőben --->https://copy.com?r=mp9QtW

(#19814) Ninja Chick. válasza olivera88 (#19813) üzenetére

Ninja Chick.
(tag)
LOGOUT blog

AVG Internet Security milyen ?

(#19815) olivera88 válasza Ninja Chick. (#19814) üzenetére

olivera88
(senior tag)

Az nem ingyenes.

Regizzetek Dropboxra --> http://db.tt/U6lbmwWK 2.5 gb tárhely alapból. 16 gb-ig bővithető meghivokkal. 10gb tárhely a felhőben --->https://copy.com?r=mp9QtW

(#19816) Ninja Chick. válasza olivera88 (#19815) üzenetére

Ninja Chick.
(tag)
LOGOUT blog

Az nem érdekel, mivel az Avast! IS sem volt ingyenes :DDD

(#19817) LiLxWaYnEx válasza Ninja Chick. (#19812) üzenetére

LiLxWaYnEx
(senior tag)

Szükséges információk:
- gép adatai
- szokások
-igények
-ingyenes vagy fizetős legyen
-gépkímélő legyen
-komplett IS legyen
-magyar nyelvű legyen
-féléves (promós) termékek is szóba jöhetnek
stb...

(#19818) laca026 válasza LiLxWaYnEx (#19817) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Ott a pont... ;)

Élj úgy, ha lepereg elötted az életed filmje, agyonverhesd a mozigépészt!

(#19819) Ninja Chick. válasza LiLxWaYnEx (#19817) üzenetére

Ninja Chick.
(tag)
LOGOUT blog

Egy üzleti notebook aminek nem gond a terhelés
Mindent csinálok csak játszani nem játszom
Nem számít ha fizetős
IS kell a tűzfal miatt (komplett)
Nyelv nem érdekes de előny a magyar
szóba jöhet promó is mert addig sem kell rá költenem ismét

Egyedül a BitDefender ami nem jöhet szóba, mert rühellem a védelmüket és magát a céget is bizonyos okokból.

[ Szerkesztve ]

(#19820) AmigaFan válasza netpeti98 (#19811) üzenetére

AmigaFan
(fanatikus tag)

Azt csináltam már, és mégsem akarja az igazat!

Amiga Forever...

(#19821) LiLxWaYnEx válasza Ninja Chick. (#19819) üzenetére

LiLxWaYnEx
(senior tag)

Próbáld ki a Kasperskyt.
[link]
Hivatalos 90 napos promó kulcs: 4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
(#19810) motacilo
Webroot SecureAnywhere Antivirus 2013 (6hónap)
Közvetlen telepítő a facebookról: [link]

[ Szerkesztve ]

(#19822) Ninja Chick. válasza LiLxWaYnEx (#19821) üzenetére

Ninja Chick.
(tag)
LOGOUT blog

Köszi!

A Webroot-ot kipróbálom. Milyen motort használ? Vagy sajátja van ?

Köszi! (Esetleg valahol van valami teszt erről az engine-ről? Virus Bulletin -en nem találok)

[ Szerkesztve ]

(#19823) LiLxWaYnEx válasza Ninja Chick. (#19822) üzenetére

LiLxWaYnEx
(senior tag)

Prevx.

(#19824) szaki26a válasza LiLxWaYnEx (#19823) üzenetére

szaki26a
(tag)

Az igaz, hogy leanykori neve prevx 4 lett volna, de azota kerult bele egys mas. :)

(#19825) LiLxWaYnEx válasza szaki26a (#19824) üzenetére

LiLxWaYnEx
(senior tag)

Pont most akartam írni ,hogy majd te felvilágosítsz minket :) .

(#19826) Ninja Chick.

Ninja Chick.
(tag)
LOGOUT blog

A webroot direkt nem kapcsolja ki a Windows 7 tűzfalát?

(#19827) szaki26a válasza Ninja Chick. (#19826) üzenetére

szaki26a
(tag)

Igen mivel maga ala gyuri. Mint minden tuzfal vistatol felfele. Kulonben nem kap alairast microsoft tol.

(#19828) AmigaFan válasza Ninja Chick. (#19826) üzenetére

AmigaFan
(fanatikus tag)

Már miért kapcsolná ki, mikor antivirusról van szó! ;]

Amiga Forever...

(#19829) tfalcon96

tfalcon96
(kvázi-tag)

Hát ez nem igaz, már megint nem megy a Bitdefender free telepítője, újra Download error.

http://www.avast.com/get/GKgWMLTd

(#19830) Ninja Chick. válasza AmigaFan (#19828) üzenetére

Ninja Chick.
(tag)
LOGOUT blog

Igen és ebben van tűzfal is.

(#19827) szaki26a : Értem. Akkor pl Avast! h-h kikapcsolja meg asszem a BD is

[ Szerkesztve ]

(#19831) szaki26a válasza Ninja Chick. (#19830) üzenetére

szaki26a
(tag)

Mind a Windows Filtering Platform ot hasznalja kotelezoen. Csinalnak hozza sajat feluletet, es kikapcsoljak a beepitettet, hogy ne legyenek utkozo szabalyok. Microsoft ezt engedi.

(#19832) motacilo

motacilo
(fanatikus tag)

Még van Trendmicro kódom 2 db!
qasam: köszönöm az FSIS kódot, amint időm engedi és újrahúzom a WIN-t, felteszem. (Főleg a magyar nyelv miatt kellett (feleségemnek), ezért esett ki a Bitdefender a szórásból, pedig nálam kiválóan megy! KOPP-KOPP. Csak ez a két program nem produkált semmilyen anomáliát az elmúlt hónapok/évek alatt!

[ Szerkesztve ]

Bitdefender Internet Security 2013

(#19833) LiLxWaYnEx

LiLxWaYnEx
(senior tag)

Panda Global Protection 2014 Beta 2

[link]

(#19834) Tappancs2001

Tappancs2001
(fanatikus tag)

Sziasztok! Az AVG Internet Security 2013-ról mi a véleményetek? Érdemes beruháznom egy 2 évre szóló licensz vásárlásába a v3store uk oldalon? Az ismertebb vírusírtó teszteken általában hogy teljesít? Előre is köszi a segítséget

(#19835) laca026 válasza Tappancs2001 (#19834) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Én elfogult vagyok a termékkel kapcsolatban, nekem a szívem csücske.
Nagyon jó program, de vásárlás előtt a 30 napost tedd fel.

(#19836) Tappancs2001 válasza laca026 (#19835) üzenetére

Tappancs2001
(fanatikus tag)

Szia! Köszi szépen a választ, meggyőztél a vásárlást illetően :) Annak mi a jelentősége egyébként, hogy először a 30 naposat rakjam fel?

(#19837) blattida válasza Tappancs2001 (#19836) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Mindössze annyi, hogy ha valamiért nálad nem válik be, akkor ne az legyen, hogy fölöslegesen pénzt adtál ki érte, pontosan ezért léteznek, vannak próbaverziók a programokból.

Gauranga!

(#19838) laca026 válasza blattida (#19837) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Nálad a pont ;)

(#19839) Omega7plusz válasza Fire/SOUL/CD (#50) üzenetére

Omega7plusz
(újonc)

Sziasztok! A Bitdefender free mindent töröl, vagy lehet engedélyezni olyan programot benne, amit tudom, hogy nem vírus, viszont a vírusölő szólni szokott érte?

(#19840) laca026 válasza Omega7plusz (#19839) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Szia!

Elvileg miután karanténozta, onnan visszaállítható és a kivételek közé kerül.
Nem 100%, de nekem ez rémlik...

(#19841) Mosanke válasza Omega7plusz (#19839) üzenetére

Mosanke
(senior tag)

Szia!

Alul a 'LOGS'-nál találod a 'Karantén-t' és ott tudsz kivételeket is betenni.
(Remélem jól emlékszem és nem mondtam valami nagy hüleséget.)

(#19842) Omega7plusz válasza Mosanke (#19841) üzenetére

Omega7plusz
(újonc)

Köszönöm! Akkor ez nekem nem annyira jó. Vázolom a problémát. Az asszony gépe, és elég lassú. A comodo IS elég bonyolult neki, az ESET IS lejárt. Próbálgattam az Outpost Security Suite FREE is egy-két napig, de nem nyerte el a tetszésemet. Kellene nekem egy tűzfal-vírusirtó páros, amitől nem kell percekig várni míg betölt, és ha riasztás van, akkor én dönthessem el, hogy engedem, tisztítom, vagy törlöm, nem pedig a karanténból kell visszaszerezni. Természetesen ingyen progikra vadászok, és az sem baj, ha magyar, mert ha nem vagyok itthon, akkor az asszonynak érteni kell amit ír.

(#19843) Krytec

Krytec
(kvázi-tag)

Felraktam a KIS 2013-at és meglepő mennyit javítottak a rendszerigényen, eddig BIS 2013 volt de kb 15-20s-el megnőtt vele a bootidő. A KIS-el meg kb 4-5 secel lett több és kb mintha ott se lenne a gépen, semmi lassulást nem érezni. Egy negatívumot vettem észre, hogy a tűzfalával nem lehet tetszőleges .exe-t blokkolni csak ha egyszer már el lett indítva a program és akkor megjelenik a tűzfal listájában ahonnan lehet állítani.

Battletag: Krytech#2788

(#19844) netpeti98 válasza Omega7plusz (#19842) üzenetére

netpeti98
(senior tag)
LOGOUT blog

Esetleg Forticlient 5, ha jól emlékszem nincs magyar nyelv. De egyszerű a használata, a gépigénye se nagy.

Üdv netpeti98

(#19845) CsumiRudi

CsumiRudi
(újonc)

Tisztelt Mindenki!

Van egy honlap ([link]) amit az ESS 4-5 vírusosnak ítél meg, bontja a kapcsolatot és kilép.

A többi vírusírtó (KIS 2013, Avast IS, Mse) nem jelez be rá. A honlap le lett töltve és ezekkel a vírusírtókkal át lett vizsgáltatva. Egyik sem jelzett.
Már töröltem a böngésző cash-ét is. Mi lehet a gond?

Előre is köszönöm! :R

(#19846) AtHoS válasza CsumiRudi (#19845) üzenetére

AtHoS
(PH! kedvence)

Nálam az opera egyből bedobja, hogy "A lap látogatása veszélyes lehet. A lapot rosszindulatú szoftverek terjesztésével vádolják."

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#19847) Qasam válasza CsumiRudi (#19845) üzenetére

Qasam
(kvázi-tag)

Virustotal szerint tiszta: [link]

[ Szerkesztve ]

(#19848) AmigaFan válasza CsumiRudi (#19845) üzenetére

AmigaFan
(fanatikus tag)

Érdekes, az Opera tényleg blokkolja, de Explorer alól semmi gond vele, és a TrendMicro sem jelez rá!

Amiga Forever...

(#19849) laca026

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Az AVG Blackhole exploit-nak azonosítja, jelez rá.

Ez a script van a forráskódban:

[ Szerkesztve ]

(#19850) Mosanke válasza Omega7plusz (#19842) üzenetére

Mosanke
(senior tag)

Ment Privát!

(#19851) netpeti98 válasza Qasam (#19847) üzenetére

netpeti98
(senior tag)
LOGOUT blog

Én úgy veszem észre, hogy a VT link ellenőrzője semmit sem ér. Se az ESET se az AVG, nem ugrik ott rá, holott a valóságban mind a kettő észleli a fenyegetést.

Üdv netpeti98

(#19852) Mosanke válasza netpeti98 (#19851) üzenetére

Mosanke
(senior tag)

ESS letiltotta!

KÉP

[ Szerkesztve ]

(#19853) netpeti98 válasza Mosanke (#19852) üzenetére

netpeti98
(senior tag)
LOGOUT blog

Én a Virustotal-ról beszélek, hogy a valóságban ugrik rá az ESET, de a Virustotal-on azt írja, hogy tiszta. Más káros weboldalaknál is látni azt, hogy a VT szerint tiszta.

Üdv netpeti98

(#19854) Mosanke válasza netpeti98 (#19853) üzenetére

Mosanke
(senior tag)

Bocsika. Elértettelek.

(#19855) laca026

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Páran már írtuk itt, hogy a VT nem mérvadó, az csak egy "megközelítő" állapotot ad.

(#19856) riki válasza laca026 (#19849) üzenetére

riki
(senior tag)

Furcsa,de sem a Webroot, sem az Online Armor web védelme nem ugrik rá . :F

(#19857) LiLxWaYnEx válasza CsumiRudi (#19845) üzenetére

LiLxWaYnEx
(senior tag)

(#19858) Black Plague

Black Plague
(kvázi-tag)

Olvasgattam a Firefox oldalát igaz régebben is láttam de most érdekelne a dolog hogy tudna -e valaki érdemi infót a köv dologról ???

Integrált vírusvédelem

A Firefox elegáns integrációt biztosít a vírusvédelmi termékekkel. Egy fájl letöltésekor, a vírusvédelmi program automatikusan ellenőrzi, és megvédi számítógépét az esetleges vírusoktól és rosszindulatú programoktól.

Esetleg tudja valaki hogy ez hogyan müködik vagy esetleg csak arról van szó hogy ha van telepítve vírusvédelmi szoftver akkor ha van FF beépülöje akkor az együtmöködik a Firefoxal ???

Forticlient 5

(#19859) HZoli87 válasza CsumiRudi (#19845) üzenetére

HZoli87
(PH! kedvence)

Norton is jelez.

Diablo III - HZoli87 #2966

(#19860) LiLxWaYnEx

LiLxWaYnEx
(senior tag)

Szerintetek Júniusban várható lesz egy AVG 2014 beta ?
2013 Beta tavaly : [link]
Norton is valamikor ilyenkor szokta kiadni . ;)

[ Szerkesztve ]

(#19861) TFSi válasza laca026 (#19849) üzenetére

TFSi
(senior tag)

A BD W8 Security szerint is tiszta. Abból mikor várható az új verzió, ha már a fórumtárs előttem érdeklődik...? :)

LiLxWaYnEx: Köszönöm szépen. :K Lesz valami újdonság is a csomagban?

[ Szerkesztve ]

Árpád biztos visztartály vót valamikor... Bitdefender Windows8 Security 16.28.0.1789; Windows 8 Pro x64

(#19862) LiLxWaYnEx válasza TFSi (#19861) üzenetére

LiLxWaYnEx
(senior tag)

Bitdefender 2014 termékek Júniusban jelennek meg az ,hogy a WIN8-ra írt termék is egy időben jelenik meg-e velük nem tudom .
(#19861) TFSi
What's new ?
Adaptive Scanning Technology
The New Bitdefender now exclusively integrates an innovative technology that visibly improves speed and performance in a matter of hours by gradually molding to your PC.

Wallet
Bitdefender now introduces a fully-fledged Wallet, which allows you to quickly access your sensitive credentials, and even automatically fills them to you save time.

Safepay
This year, our secure online banking environment also keeps your sensitive data (required to complete online transactions), closely within reach, in a secure manner, via Bitdefender’s new Wallet feature.

Weekly Security Report
The new Security Report presents your overall security status for the past week, including scans and disinfections, pending issues if any and ways to fix them, as well as feature recommendations and notifications of unused modules.

Full Cloud Antispam
Bitdefender has turned its antispam technology full Cloud, resulting in no impact on performance, even better detection rates, and a very small footprint on disk.

Parental Control
Our advanced Parental Control have undergone major enhancements such as coverage on all Windows environments, even Windows 8 and Windows RT, full http / https protection, a different Facebook user experience and many new options.

[ Szerkesztve ]

(#19863) mrszitya válasza CsumiRudi (#19845) üzenetére

mrszitya
(tag)
LOGOUT blog

avast! is jelez (már?) rá, Sucuri-nál is blacklisten van (Opera szűrőjének jelzése alapján, amely az AVG adatbázisát (is) használja). :)

[ Szerkesztve ]

freeware.linkdr.hu | firefox.linky.hu | bukfurdo.linkdr.hu

(#19864) olivera88 válasza HZoli87 (#19859) üzenetére

olivera88
(senior tag)

És akinek nincs webvédelme az elkapja?

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  A nagy Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.