Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedivision2
aktív tag
Kipróbáltam, megy vígan a 700 wattos táppal is a konfig.
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy FSP Hyper K Pro 700 wattos táp. Elbírhat egy i7-13700 (játék alatt max 130 wattot fogyaszt, néha néha amikor pl shader optimalizálás van akkor 220 watt körül) és egy Asrock RX6900XT ( átlag 285 wattot fogyaszt maxon hajtva) kártyát? Mellette van 3 adattároló, 8 darab ledes ventilátor, egy AIO vízhűtés pumpa és 2*8 GB DDR4 ram.
-
thedivision2
aktív tag
válasz csabi98 #140099 üzenetére
Igazából én úgy gondolom, hogy vészesnek nem nevezhető az a hőfok. Nekem egy Arctic hűtőn van, nem egy túl olcsó darab (drága se) és az előző 9700k procimnál nekem is hasonló hőfokok voltak. A jelenlegi i7-13700 is ezt a hűtőt örökölte, játék közben szintén 65-70 fok körül mozog, ha pedig mondjuk egy Last of Us elején shadert telepít és felmegy a kihasználtsága 90%-ra, 85 fok körül van (220 wattos fogyasztás mellett). Ami érdemben jó léghűtő, az 50.000 Ft és egy hatalmas ház kell hozzá, olcsó folyadékosat meg én nem igazán vennék. Szóval felesleges itt minél lejjebb tornászni a hőfokot, 70 körül még bőven kényelmesen érzi magát a proci.
-
thedivision2
aktív tag
válasz Top cat #139854 üzenetére
A tápon kívül 6 darab venti van a gépben, amiből 3 rendszerhűtő, 2 a procihűtőn van, szerintem észre se venném, ha lenne benne még egy kicsit hangosabb... Villanyszerelő barátom megoldja majd a cserét, attól nem tartok. Látom, hogy rendesen van csatlakozója. Olyan opció nincs, hogy ugyan ilyen csatlakozással veszek, aztán csak rádugom és haló? Nem igazán értek a tápventilátor témához.
-
thedivision2
aktív tag
válasz Cs1csó #139841 üzenetére
Köszi az infókat. Alul semmiképp nem akarom lőni, mert csak a kártyám kér 250 wattot játék alatt. Esetleg a kolléga által linkelt ipari Noctua jó lehet? Nem érdekel, ha 15-20 ezer forint, még mindig jobb mint új tápot venni 50-ért. FSP Hyper K Pro 700 wattos tápról van szó amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
válasz Csupingo #139810 üzenetére
Meg akartam nézni, egy venti megállítással, hogy az-e a probléma, és ahogy megdöntöttem kb 20 fokot a gépházat, elhallgatott, szóval biztosan venti lesz. Kérdés, hogy milyenre cseréljem...bármilyen fordulatszabályzós jó a helyére, vagy vannak a paraméterek vajon, aminek meg kell felelni?
-
thedivision2
aktív tag
válasz Csupingo #139810 üzenetére
FSP Hyper K PRO 700W a táp és egy RTX 3070 Founders Edition a kártya. Coil whinera én sem gondolnék amúgy, az nagyon nem ilyen. Lehet esetleg a venti? Lassan már ott tartok, hogy működés közben valamit beledugok, aztán lefogom a ventit, hogy kiderüljön.
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
válasz Top cat #139807 üzenetére
Igen van benne, viszont csak harmadlagos adattároló, amikor elkezd itt nekem ciripelni, akkor nem is dolgozik. Kizárólag nagy rendszerigényű játékok alatt jön elő egy idő után, és ahogy csökken a teljesítményfelvétel (kilépek például, vagy kevésbé erőforrás igényes területre kerülök) elkezd halkulni, majd megszűnik.
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok.
Van egy olyan jelenségem, hogy nagyobb terhelésnél a tápomból elkezd olyan hang kijönni, mintha Csernobil környékén mérném a sugárzást... Ez lehet ventilátor? Az említett jelenség hallatszik a videón.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest