-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cs1csó #114749 üzenetére
Csak azért mert nekem a konfigom ki van számolva wattra, és egy kb 15%-kal nagyobb csak a tápom. Alapjáraton semmi hangja, de amikor pl Fallout 4 megindul akkor csak a táp pörög fel és melegszik igazán. A procim a vagam meg nem. De inkább a hang mint egy 600-700.-s táp. Megmaradok az 500w-nál.
MoD
& (#114751) BogyóBP: Pontosan milyen táp is? Van húzva cpu és vga?
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz
Cs1csó #114749 üzenetére
Kedves bitpork és csicso82.
A tápot kb 1 éve vásároltam vagy 1,5 nemtudom pontosan, sosem volt még koszos házban, erre mindig figyelek. Jelenleg egy i3 8100 ast hajt egy 1060 3gb kiséretében. HDD ből 2db msata és 1db sata HDD-m van.
Ramból 2x4gb 2400mhz es corsair vengeance van hajtva XMP profillal. Én sem tudom mi lehet a gondja, egyenlőre X.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest