Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz kutga #127485 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, szóval:
Valószínűleg nálam is az általad írt probléma van: a Raid megváltoztatja az összes Sata port működését.
Akkor szerintem azt fogom csinálni, hogy a Raid0-ám tartalmát a működő rendszert leszámítva átkanalazom az SSD meghajtóval az SSD meghajtóról működő 3 TB-os Toshiba HDD-re.
A kérdés már csak az, hogy előbb pontosan hogyan kerüljön fel az Sata meghajtóra a rendszer?
Szerinted érdemes a Raid0-án lévő Windows7-et átklónoznom a Sata meghajtóra?
Előnye lenne az egyszerűség.
A klónozással teljesen megegyezően működő rendszert kapnék?
Vajon nem merülhetnek fel problémák?
És a Raid0-ám 2. db 500 GB-os HDD-ből áll.
Ha teszem azt, lemásolom róla a tartalma nagy részét, és mondjuk fog állni 200 GB-ból, akkor a célmeghajtón elég 200 GB üres helynek lennie?
Vagy a célmeghajtón mindenképp 1 TB hely kell, függetlenül az átvitt rendszer nagyságától?Teszt jelleggel tegnap kipróbáltam a klónozást az EaseUS Partition Master 13.5 progival a Toshiba HDD-re a Raid0-ról, alaplapi Raid-es bootolással, de nem működik, nem bootol.
Pedig a nevezett program sikeres átvitelt jelzett.
Korábban még sosem klónoztam.#127481 mezis,
Köszi a tippet, biztos jó a Linux, majd valamikor kipróbálom.
Egyelőre inkább a fent írtakkal próbálkoznék.
Azok a frissítgetések valóban eléggé irritálóak nekem.#127482 I02S3F, maradok egyelőre a Win7-nél, nincs nekem arra energiám mostanság, hogy rendesen megszokjak és "belakjak" egy új op. rendszert.
Internetes böngészésre, irodai programokra, filmnézésre, torrentezésre, zenehallgatásra használom egyelőre, ritkán fotóprogrammal ügyködök. Majd játék célára is használnám.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest