Hirdetés
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #102041 üzenetére
Storno...
Visznont lenne még egy kérdésem. Van olyan youtube letöltő program, amivel nem csak egyesével tudom letölteni számokat, hanem mondjuk egy teljes lejátszási listát le tudok tölteni pár kattintással. Nem rég a melóban szerettem volna a yt-on kedvelt videóimat hallgatni. Viszont sehogy se sikerült. Youtube appal, csak egy-egy videót tudtam elindítani, nem volt opció, hogy az összeset lejátssza egymás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wuthering Waves
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest