Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
DTF
aktív tag
-
DTF
aktív tag
A Nero 7.9-ben szeretnék egy MP3-as zenei CD-t összeállítani, de nem engedi, hogy én állítsam be a zeneszámok sorrendjét? hogyan lehet ezt megváltoztatni?
DTF
-
-
DTF
aktív tag
Sziasztok!
Akartam bekapcsolni a gépen, de windows nem indul el és a következőt írja ki:
"A windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található
system32\Drivers\pci.sys"Kéri az eredti telepő lemezt a hiba kijavítására, berakom, elindul a telepés de megszakad a következő üzenet kíséretében:
"Az alábbi fájt nem lehet betölteni: ntkrnlmp.exe (hibakód: .7)"Mi ilyenkor a teendő? Hogyan indítsam újra a windowst?
ELőre is köszönöm: DTF
DTF
-
DTF
aktív tag
-
DTF
aktív tag
Valószínűleg a DVD olvasó hibája lehet, mivel semmilyen információt nem tud leolvasni róla, még üresen sem!
Fomázni sem, törlni sem lehet, szóval valószínűleg a DVD-író nem támogatja lemezt.
(ezidáig DVD-RW-s lemezeket használtam 1-2x sebességre optimalizálva, de véletlenül +RW-set vettem, ami 1-4x sebességet támogat, a DVD író 2,4x-essel szeretné írni, és ekkor jön elő a hiba.) Így a DVD-k mennek a kukába, de azért köszönöm az eddigi segítségedet!DTF
-
DTF
aktív tag
sziasztok!
Van egy TDK DVD+RW-s lemezem, amire szertnék írni Nero 7 Premiummal, de vmi hiba folytán minidg leáll az írás és kíírja, hogy:
(sorrendben)
- lemez írás előtti formázása
- lézer beállítás hiba
- az egymenetes DAO felírás nem indítható; és a végén
- "CD-írás hiba: 2,4x"Ez a hibajelenségre mire vezethető vissza? Már formátumú CD/DVD-ket simán ír, csak ezzel bajlódik.
DTF
-
DTF
aktív tag
Egy gyors kérdés: igo/miomap SD kártyáról működik számítógépen/laptopon vagy csak GPS/PNa-n?
DTF
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Ukrajnai háború
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest