Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz Stirbi #25887 üzenetére
A Sapphire kártyáknak a hűtése hangos és alulméretezett, és mivel nem a referencianyákra építik a kártyáikat így azt a hűtést ami a referencia kártyákra rámegy, azt a Sapphire kártyákra nem lehet rátenni, csak egy kis lakatos munka után. Szóval az ASUS-t válaszd, így ránézésre is nagyon jónak tűnik a hűtése.A Sapphire kártyán lehet hogy később hűtést kell cserélni!!!!
De ha mégis a Sapphire kártyán gondolkodsz, akkor ezt azért olvasd el, ez konkrétan velem történt meg, Sajnos hűtést kellett cserélni a Sapphire HD3870-es kártyámon mert úgy vinnyogott mint egy porszívó
(többször is takarítottam), és kb. 80 C-s értékek voltak.
Szóval vettem hozzá egy Thermaltake DUORB 2 ventilátoros hiper-szuper hőcsöves hűtést, a probléma ott kezdődött amikor a kártyán lévő kis "kondenzátorok" miatt nem tudtam rászerelni, aztán meg kellett farigcsálnom a vadonatúj hűtést hogy rá bírjam valahogy tenni a kártyára.itt van néhány kép: -
Béló
aktív tag
válasz Stirbi #25887 üzenetére
Hát ránézésre: az asus dvi+rendes monitor kimenetelű,a zafir meg dualdvi-s
a hűtésben is eltérnek.
Ált. az asusok drágábbak szoktak lenni , mint az azonos tudású sapphirek, elméletileg teljestményben nicsn a kettő közt különbség csak az Asus többet tesza dobozkába.
Sztem azt érdemes venned amelyikre több a garanciaidő.
Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest