Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
adam_
senior tag
Hát igen, mégse-re mentem a telepítés során, és hibásan is települt fel a driver. Vagyis gondolom, hogy hibásan, mivel nem nagyon produkál hangot a gépem. Most a Creative Software AutoUpdate szoftverével sikerült találnom egy újabb driver-t, most azt tölti és majd telepíteni is fogja. De ha ott is "bekavar" az SP3, akkor én megeszem a kalapom már. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit akar...
[ Szerkesztve ]
-
-
ricsiv92
tag
Hali
Kérnék egy kis segítséget. Van egy Belkin f5d8233 routerem. Egy leírásban valamit félrenéztem és engedélyeztem valamilyen acces piont-ot. Azután próbálok belépni a beállításokba a böngészővel és nem reagál(nem jön be). Azelőtt a led jelezte, hogy van internet/modemkapcsolat. Most már az egyáltalán nem világit. Pedig most is innen netezek. Amikor bekapcsoltam ezt az acces point-tot, akkor kiirt valamilyen IP-t. Kipróbáltam, de azzal sem tom előhozni a beállításokat. Pedig nagyon fontos lenne, hogy hozzáférjek. Bocsi, ha hülyeségeket írok, nem vagyok otthon a témába. Előre is köszi a választ. Üdv.2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
adam_
senior tag
Letöröltem a hangkártya driver-t és most újra fel szeretném telepíteni, és az installálás során az alábbi üzenetet kapom: [Kép] Ami azért is furcsa mivel nekem fel van telepítve az SP3 az XP alá, és nem értem, hogy itt most mit is kér, akar... Ha simán mellőzöm ezt a részt, vagyis rámegyek arra, hogy mégse, akkor a hangkártya driver nem fog hibásan feltelepülni? A hangkártyához adott telepítő CD-n lévő driver-t telepítem, régebben, amikor elsőnek tettem fel még pár hónapja gond nélkül fel is ment, azóta tettem fel a gépre egy SP3-t, ez így bekavar neki? Ötlet?
Előre is thx,
adam_Szerk: Kellett nekem letörölni... Csak sajna a Fear 2-ben nincs hang, és az nagy hiba. Gondoltam feltelepítem újra a hangkártya driver-t és lesz, de hát nem lett, talán újabb után kéne néznem, csak nem tudom, hogy hol és, hogy egyáltalán van-e ennél újabb driver egy Audigy SE-hez...
[ Szerkesztve ]
-
Dillon
tag
Itt egy újabb titok kedves PC-guruk. Szóval a mai napon a WinXP partícióm úgy döntött, hogy minden egyes 3D alkalmazásnál teljes mértékben beszaggat (azért így írom, mert Win7 részén semmilyen ilyen jellegű probléma nem történt). Videókártya, hangkártya, DirectX frissítés megvolt (uninstall-install szinten), vírusirtás és trójai keresés is lefutott rendben. Everest hőmérsékletek és adatok a szokásosak. Érdekes módon a DX teszteknél (a pörgő-forgó kockánál) nem akadt semmi hiba. Lassan barátkozom a rendszer-újratelepítés gondolatával, de gondoltam hátha akad valamilyen ötletetek e végső lépés előtt.
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
total90
veterán
Hi!
Vista-hoz van olyan Gadget a Sidebar-hoz, ami kimutatja a proci és a graf. kártya hőmérsékletét ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Segítség kellene
CPU típusa Intel Celeron, 600 MHz (9 x 67)
Alaplap neve Procomp BIW1B/BIW2B
Alaplapi lapkakészlet Intel Whitney i810
Videokártya Intel(R) 82810 Graphics Controller (Microsoft Corporation) (32 MB)
3D gyorsító Intel i752
Hangkártya SoundMAX Integrated Digital Audio
Hálózati kártya Realtek RTL8139 családú PCI gyors Ethernet NIC (192. [ TRIAL VERSION ])Ehhez a géphez kellene nekem sűrgőssen driver.
Xp alá.Mit szedjek le hozzá, mert nincs hozzá semmilyen driver cd!!!
Tudna valaki segíteni?
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
djxp01
senior tag
Pinnacle Tv Center Pro Verzió: 5.4.1.3038 64bit Vista verzió (ergo Windows 7-hez is jó) , kép, hang jó, program elindul, viszont 1 perc után egy ilyen hibaüzenettel lép ki a prog... (windows 7 64bit build 7100 + Pinnacle Analog PCTV 110i) Reinstall, reg pucolás után se jó ..
Szerintetek mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2005-07-05
-
Csabee.
nagyúr
válasz Speeedfire #31983 üzenetére
Logitech Z4-et én is ezt a stílusú zenét használom igaz ez 2.1-es de az r'n'b-hez kell a mély! mindenképpen Logitech, mert elegáns és jó
Üdv: Csabee.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Elméláztam milyen lenne négy db buffalo 30-32 gigás ssd raid 0-ba kötni.
De nem ezzel van gondom, hanem, h hova raknám őket a gépben.
Van olyan, h 5,25-ös rack átalakító 2,5-ösre? Netán egy 5,25 helyre betenni 2db kis kettőfelest?
Jobb helyet nem találtam a kérdésnek 2 perc alatt.
Köszi!Üdv,
Teasüti -
FireKeeper
nagyúr
válasz Speeedfire #31983 üzenetére
ajánlhatom a genius HF szériás, fadobozos aktív 2.0-ás hangfalait!
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Zoli1222
addikt
-
Speeedfire
félisten
nem igazán találtam másik topicot ezért ide írom a kérdésemet
30k-ig bezárólag ti milyen 2.0ás hangfalat ajánlanátok főként r'n'b és elektronikus zenére?
egy 12 nm-es szobába lenne
ja igen és alaplapi Realtek Azalia (ALC 888) hangkarival lenne hajtvaFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
mezis
félisten
válasz Scroll Lock #31980 üzenetére
Annakidején a FF TV képcsövekre ezeknél sokkal értelmesebb magyarázó ábrákat láttam.
Magyar nyelven "segédrács"-nak, "gyorsító rács"-nak nevezték azt, ami Te "anód"-nak neveztél. Vezérlő rácsot meg hiányolom. A fényerőt így mivel lehet szabályozni ?A "rács" kifejezés pontosabbnak tűnik, jobban utal a fizikai kialakításra.
Az elektroncsövek rácsai negatív és pozitív potenciálon leehetnek, megfelelő szabályozó áramkörökkel kiegészítve. A pozitív potenciálon lévő rácsokon az anódáramtól lényegesen kisebb áramok szoktak folyni.
A színes képcsövek elvi működése hasonló a FF-éhez, csak 3 db van a katód környéki dolgokból.
mezis
-
Scroll Lock
tag
Hello!
A katódsugaras monitorokban az anód voltaképpen hogy működik? Ezen keresztmetszeti képen[link] űgy mutatja, hogy nem sokkal a katód után van két darab anód és még egy a készülék jobb oldalán mindkét oldalon. Ha jól értelmezem, a harmadik anód tulajdonképpen nem nyeli el az elektronokat, mivel azok a becsapódáskor fény formájában megszűnnek. A kérdésem az, hogy az első két anódnak nem kéne, hogy elnyelje az elektronokat? A másik, hogy a fókuszáló tekercsek miképpen működnek (taszítanak, vonzanak?) és miért hivatkozik a kovetkező kép anódként rájuk:[link]?
Kerestem a netet, de nem igazán értettem, szinte mindegyik oldal másképpen írta. Előre is köszönöm. -
D.Orion
veterán
Hello mindenkinek, kis segítség kéne.
CPU VID-et, hogy lehet megnézni? Van rá valami program?
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
válasz Zoli1222 #31970 üzenetére
na,nem is kellene autocad. az is jó
csak azt ,hogy kell? valaki segítsen már
most küldött csoporttársam sms-t,holnapra kell bevinnemZoli1222 : és azt úgy ki tudom írni cd-re mert azon kell leadnom. persze működjön.
mindegy csak tudjak leadni valamit,4es lett a gyakorlat,ha erre 1est ad akkor is megvan.
a lényeg ,hogy ne üres cd-t adjak le[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
válasz Csabee. #31968 üzenetére
[link]
olyan kellene mint itt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Mátészalka kistérség térképe.
és azt berakni valami programba (autocad vagy mittomén) és ott berakni pár hozzá tartozó falut. pl ahol lakok Szamosszeg és amikor a nevére ráhúzom az egeret egy templom vagy valami nevezetesség jöjjön ki. kb ennyi lenne a feladat.There's an app for that
-
<NewL>
addikt
válasz Csabee. #31966 üzenetére
hát nem érkezett meg
megálapodtunk egy árban azt befizetem a számlájára és kész. ha mégis megérkezne akkor visszautalja a pénzem. a referenciám inkább nem kockáztatom.ebben a térinfós dologban esetleg nem tudsz segíteni? vagy más topic?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
válasz Csabee. #31964 üzenetére
ez igen Csabeekám nagyon tuti lettél
egy kis segítségre lenne szükségem.
szükségem lenne egy Mátészalkai kistérségi térképre.
nem találok neten ilyet,esetleg ha valaki jobban tudna keresni.
meg ebbe kellene beilleszteni valami programmal pár infót pár településhez,ez lenne a térinformatika beadandóm. már megcsináltam a gyakorlatot (4esre) csak ez még kell a jegyhez. de halvány lila gőzöm nincs ,hogy milyen progiban kell. a tanár honlapján a képpi van és semmi más ilyet
There's an app for that
-
Csabee.
nagyúr
válasz werszomjas #31959 üzenetére
nem kell speckó router! Clonozd a mac adresst a routeren és menni fog a chello internet megosztás is
Sk8erPeter megelőzött 1 perccel
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz werszomjas #31959 üzenetére
-----
Szerk.:
(#31962) Zoli1222: én is így vagyok vele És köszi a pozitív kritikát![ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Zoli1222
addikt
válasz Sk8erPeter #31960 üzenetére
Szerintem nagyon jó. Brian-t és Stewie bírom a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Zoli1222 #31955 üzenetére
Na, köszi!
Amúgy pont valamivel 14 h előtt jelentkeztem be PH!-ra, és még a régi, megszokott avatarom volt, írtam egy hsz.-t, ami mire elkészült, addigra pont beállították az új avatart kissé meg is voltam lepődve, hogy mi ez a fej a hozzászólásom mellett
Még nem tudtam megszokni, nem tudom eldönteni, jó-e...(#31956) localhost: én se magamat
Sk8erPeter
-
werszomjas
addikt
UPC chello internetet mezei linksys wifi ruterrel szét lehet osztani a lakásban?
hogy wifivel fogható legyen, a ruterből meg kábellel kapja a gép továbbra is?
vagy specko UPC-s ruter kell hozza?ADSL-nél siman megy.
üdv
-
localhost
Közösségépítő
válasz Sk8erPeter #31951 üzenetére
Uramisten! Meg sem ismerlek!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Zoli1222
addikt
válasz Csabee. #31954 üzenetére
Nem feltűnő. Ellenben jól néz ki. Csak az utóbbi 1-2 napban elég sokat beszéltünk és van különbség az új és a régi kép között.
Ha úgy vesszük feltűnő, mert eltér a beépítettektől. Meg persze egyedi.
De ha már neked gratuláltam, akkor Gratulálok Sk8ePeterr-nek is Brian-hez!
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz Sk8erPeter #31951 üzenetére
Igen, de ezt mondtam is. Csak azért linkeltem a képet, h teljesen tiszta legyen, h hova is akarom a hdd-t kötni. És h miért üzemeltem be az AHCI-t, win reinstall nélkül.
Csabee.: Gratulálok az új avatarhoz. Ha van 4G ram akkor mehet a 64bites win7. Jó választás.
[ Szerkesztve ]
-
Lapkabarat
csendes tag
Na most raktam össze a fejhalgató részét megnéztem minden egyes kábelt de még mindig off.
http://phtoplista.interact.hu/?scrs=41-80&cat1=227
-
Blue@X
senior tag
válasz Lapkabarat #31948 üzenetére
Esetleg ha mozgatod a zsinórt, akkor nem lesz hang? Lehet hogy kontaktos...
-
Lapkabarat
csendes tag
válasz Winner_hun #31947 üzenetére
Hát megfogtam az usb-t és kihúztam:S Am nem hiszem hogy érintkezési gondok lennének legalábbis a csatlakozónál nem mert nézegettem azt is de semmi. Most neki ugrok és szétkapom a fülest hát ha ott van valami gubanc:S
-
Winner_hun
titán
válasz Lapkabarat #31943 üzenetére
Hogy húztad ki a gépből? A jack dugót vagy a kábelt húztad? Én az utóbbira tippelek, szerintem elszakadt az egyik vezeték.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Blue@X
senior tag
válasz Lapkabarat #31943 üzenetére
Lehet hogy valamilyen szennyeződés jutott a csatlakozóra. Próbáld meg megtisztítani.
-
Lapkabarat
csendes tag
válasz Winner_hun #31942 üzenetére
Teljesen visszadugtam, megnéztem másik gépben is és ott sem szól:S Am meg 1 microsoft lice chat xl-3000 ről van szó:S
-
Winner_hun
titán
válasz Lapkabarat #31938 üzenetére
Teljesen visszadugtad? Ellenőrizd le!
Ha igen, akkor más gépben is csak a fele szól a fülesnek? Ha nem, akkor az említett gépbe másik pár hangszórót nézz meg, hogy annál szól-e mind a két hangszóró.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Kelta
tag
Erre vki?
-
8nemesis8
veterán
Szerintetek T3400-as core dou 2.16GHzes proci FullHD filmekkel megbírkózik egy HD3470 kártya társaságában?
Úgy gondolom bőven, de azért kéne a visszajelzés.
-
Lapkabarat
csendes tag
Hali. Olyan gondom lenne hogy ma kihúztam a fülest a gépből és amikor visszatettem az egyik fele elnémúlt. Nem hiszem hogy a fülesnek lenne valami gondja nem rég vettem ( a garit nem találom :S ) szall ha valaki már tapasztalt ilyet és nem a fülessel volt a gond akkor pls. írjon.
-
total90
veterán
Valaki ?
-
nóri93
csendes tag
válasz kételkedem #31932 üzenetére
activecaptions
transbar
traskswitchxp
soundman
reader_sl
egui
PDVD9serv
language
brs
unlocker assistant
nwiz
NyMcTray
NvCpl
ctfmon
BitTorrent
BitComet
TeaTimer
CloneCDTray"Én vehetek egy bicskát az unokaöcsémnek, de Te nem veheted meg Írországot a nagybátyádnak." - E.Ionesco
-
őstag
Hali!
Tudnátok valami programot adni, ami képeket tud összefűzni fájlokból? Esetleg ha valaki tudja hogyan lehet a SAMSUNG Smartru-val ugy scannelni, hogy egy fileba tegye az egymás után scannelt oldalakat az is elég lenne.
Köszi előre is.
-
kételkedem
addikt
válasz nóri93 #31931 üzenetére
Másold be a hozzászólásodba, hogy mi indul el. Megpróbáljuk kideríteni, hogy mi micsoda illetve mi az aminek menni kell, azután kiválogathatod, hogy mit tiltasz le.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
nóri93
csendes tag
válasz zsolesz010 #31929 üzenetére
köszi mindkettőtöknek.
msconfigot beirtam, de van egy csomó amiről azt sem tudom micsoda:-S
Ennyi minden elindul?
Atyavilág, nem csoda, hogy lassú a gépem...De jó lenne tudni, hogy mi micsoda, mert nem akarok letiltani olyat, ami meg fontos, és muszáj
"Én vehetek egy bicskát az unokaöcsémnek, de Te nem veheted meg Írországot a nagybátyádnak." - E.Ionesco
-
zsolesz010
senior tag
válasz nóri93 #31928 üzenetére
Start menü - Futtatás - msconfig - Automatikus indítás
Vedd ki a pipákat a szükségtelenek elől.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
nóri93
csendes tag
Megakarom tisztitani a gépem minden felesleges dologtól.
Amikor feláll a rendszer, akkor elindul egy csomó minden amit nem akarok.
HD sentinel, CD clone, Popup stopper, stb...
a jobb alsó helyen tobzódik minden ikon., Gondolom lassitja is a gépet.
Hogy tudom állitani, hogy ezek ne induljanak el?
"Én vehetek egy bicskát az unokaöcsémnek, de Te nem veheted meg Írországot a nagybátyádnak." - E.Ionesco
-
Kelta
tag
Üdv!
Van 1 MX518as Logitech egerem. A problémám az lenne,hogy néha megáll a kurzor,adja a hangot(amit új hardver csatlakoztatásnál szokott adni a gép),majd kb. 1 sec után ismét adja a hangot és megint megy az egér. Van,hogy 2 percenként ezt csinálja,de van,hogy csak óránként. Vki mondta,hogy ezt okozhatja vírus v. kémprogram.Avastot és Spyware terminatort használok,egyik sem talált semmit. Megtört a vezeték?
2 hete tettem új rendszert,előtte nem csinálta.
Vki vmi tipp? -
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy problémám, de nem tudom hogy vajon a monitor, a vga, vagy egy rossz driver/beállítás a ludas. Netezés közben, vagy filmnézésnél jön elő a jelenség (amióta előjött, még nem játszottam, szóval nem tudom, hogy játék közben van-e), mégpedig az történik, hogy egy pillanatra elszáll a kép, majd visszajön, olyan, mintha a monitor készenlétbe ment volna le, majd vissza. Ha a tálcán lévő nVidia settings-re kattintok mindig előjön, filmezés meg netezés közben változó, van, hogy egy óráig semmi, van hogy pár percenként csinálja. Egy-kétszer az is előfordult, hogy a monitor LED-je is azt mutatta, hogy lement készenlétbe, majd újra beindult, miután vadul ráncigálni kezdtem az egeret
A VGA egy geforce 7300gt, semmi tuning, semmi mod, egy VF700 van rajta, szóval a hőmérséklete is jó. driver 185.85-ös eredeti forceware, szóval nem moddolt driver, a monitor pedig egy IBM crt, az oprendszer XP SP3. az ntune-t is felraktam, és a lapom is nforce-os.
Valamint van egy pixel a monitoron, ami filmnézés közben csak kék színt mutat, de ha fölé viszem az egeret, akkor fehér lesz, mint a kurzor, szóval nem hiszem, hogy pixelhiba (meg amúgy is, CRT-nél??) és mikor újraraktam a forceware-t egy pillanatra egy csomó pixel ilyenné változott, hogy csak kék színük lett, majd pár másodperc múlva minden visszament a régibe.
Remélem sikerült érthetően leírnom, hogy mi is a hiba, és remélem hogy szoftveres gond, és nem kell a régi jó VGA-mat kukába hajítanom.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Csabee.
nagyúr
Egy processzorról hogy tudom eldönteni hogy 64-bit-es -e ?: )
minden Core2Duo és DualCore 64bit-es?
nevezetesen egy Noti prociról lenne szó Intel Dual core T3400
de általánosan is érdekel a kérdésÜdv: Csabee.
-
siriq
őstag
válasz Zoli1222 #31911 üzenetére
Magyaran a hot swap-ot hasznalod. Azert elotte vigyaz hogy mindent lekapcsolj az eltavolitando eszkozrol(i/o muvelet). Bar ahogy irod ezt vegre is hajtod. Hasznos dolog. En is hasznalom.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Zoli1222
addikt
válasz Sk8erPeter #31910 üzenetére
Erre a kivezetésre gondoltam.
-
Zoli1222
addikt
válasz Sk8erPeter #31910 üzenetére
Így csak bedugom a sata, meg molex kábelt a gép végébe, miközben megy a gép. Rárakom a dolgokat a hdd-re és ha végeztem lehúzom róla. Ennyi. Így olyan, mintha pendrive-ot használnék.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Zoli1222 #31909 üzenetére
Ja értem.
De ezt még nem:
"Végeredményben sikerült az AHCI-t beüzemelni. Arra pedig azért lett így menet közben szükségem, mert van 1 HDD-m, de nem akarom gépbe bepakolni, csak filmeket, meg képfájlokat rámenteni."
És ettől még miért van szükséged az AHCI-re?Sk8erPeter
-
Zoli1222
addikt
válasz Sk8erPeter #31908 üzenetére
Ja bocs. Röviden. AHCI-t akartam bekapcsolni Win7 reinstall nélkül. Pluszba emeltem az fsb-t és ramfrekit is. Erre kiírta, azt amit kiírt. Kihúztam a tápból a tápkábel. Bebootolni már bebootolt, de win bejelentkezésnél újraindult megint. Viszább vettem a ramfrekit és helyreállt minden.
Végeredményben sikerült az AHCI-t beüzemelni. Arra pedig azért lett így menet közben szükségem, mert van 1 HDD-m, de nem akarom gépbe bepakolni, csak filmeket, meg képfájlokat rámenteni.[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz Sk8erPeter #31906 üzenetére
Más gond volt, de már helyreállt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem akkor valami a videokártya driverében-szoftverében nincs jól beállítva (remélhetőleg a kábel jó).
Esetleg úgy is próbáltad, hogy a gépet eleve úgy indítod el, hogy már be van dugva a cucc? Teszteld úgy is, hogy csak a TV van rádugva, más kimenet nincs. Próbaként képernyő-frissítést állítsd lejjebb, és a kijelző-beállításoknál meg még a színbeállításoknál is próbálgass több kombinációt."/nincs s-vhs/"
Szerintem Te nem S-VHS-re gondolsz, hanem S-Video-ra.Sk8erPeter
-
Zoli1222
addikt
Ha nem bootol be a gép és azt írja ki, h warning bios backup checksum error, akkor mi a teendő? Elemet ki, majd vissza?
-
total90
veterán
Hello!
1.- Vista-ban van valami olyan energiatakarékos mód, amiért csökkentheti a monitor színerejét ? Tehát bekapcsolom a rendszert és miután "beáll" a rendszer egyszer csak átváltja a színeket és sütétebb, pl. a fehér színű háttér esetén szinte szürke lesz.
2.- Olyan átalakító létezik ami D-Sub-ból HDMI-be alakít ?
Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest