Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz Cinege45 #30799 üzenetére
Tudtommal nincs, viszont van teljesítménymérő műszer.
Az én kérdésem: melyik is az a weboldal ami dátum szt megjeleníti a beírt oldalakat?
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Cinege45
tag
Érdeklődöm, hogy van-e valamilyen szoftver a számítógép teljesítményfelvételének mérésére?
-
szacsee
nagyúr
válasz Face8814 #30794 üzenetére
Ha a kondi nem sérült akkor mindenképpen keress fel egy forrasztásban jártas embert és forrasztasd vissza vele... polaritást ellenőrizd.. vigyél egy nagyobb képet magaddal a lapról amin jól lászik az érintett rész, bár az alaplapon jelölik elvileg mit-hova.
Utána nagy valószínűséggel jó lesz.
Ismerős hiányában... telefonszervízbe kérdezz rá, vagy valami jártasabb műszerésznél.
ROHS termék... olommentes forrasztás kell, ezért nagyobb teljesítményű forrasztóállomással rendelkező embert kell keresned... de ha vágja a témát akkor megmondja, hogy bír-e vele, vagy sem. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz localhost #30796 üzenetére
Az a baj, hogy nem Vistát használok, de bizonyára valami hasonló helyen van az erre vonatkozó beállítás, mint XP alatt, ami persze nem biztos, hogy megoldja a problémát, de XP-ben a Group Policy-ben nézném meg, azalatt is XP-ben a Start - Futtatás - gpedit.msc -ben a
Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Control Panel - Printers - "Prevent addition of printers" helyen (ha angol: User Configuration\Administrative Templates\Control Panel\Printers helyen).
(illetve esetleg Számítógép konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Printers -ön belül (Computer Configuration\Administrative Templates\Printers) )Hátha ez ad valami ötletet.
Sk8erPeter
-
localhost
Közösségépítő
Új nyomtató hozzáadásánál... (manuálisan, nem install programból) ezt a kpet kapom-
Vista Home Basic +Egyetlen rendszergazda jogú User = miért ????
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
total90
veterán
Csáó!
Milyen programmal tudnék leszedni weboldalba ágyazott wmv fájlt, videót ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Face8814
őstag
Üdv!
Egy kis segítség kellene.
Most raktam újra a gépet, de felmerült egy kis probléma. Az eszközkezelőben ezt látom, de nem tudom hogy milyen ismeretlen eszközről beszél!
Amikor próbálnám lefrissíteni ennek a valaminek a driverét akkor meg eztírja....
Nem tudom mennyire fontos info, de az új win-re azért volt szükség, mert egy nvidia kártya helyett, egy ATI érkezett. Miközben cseréltem a kártyát ezt a kondit véletlenül letörtem. ( kis piros nyíllal jelöltem a kép tetején )
Ettől függetlenül eddig sikerült mindent működésre bírni, csak ez a "kis" probléma idegesít.
Illetve annyi van még hogy a 3DMark 06 nem hajlandó elindulni......
Nem értem!
A segítséget előre is köszönöm.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
ByB
addikt
Tudtok mondani olyan ingyenes programot, amivel időzíteni lehet egy gép ki-be kapcsolását? Most Poweroff-ot használok, de azzal nem megoldott a bekapcsolás, bár kérdés, hogy egy windows vista alatt futó programmal ez egyáltalán megoldható?
-
bme
tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy ha veszek egy ilyet
vagy egy ilyet
akkor a nyomtatómból csinálhatok hálózati nyomtatót?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Hali!
Elkezdtem feltettenni Win7-re a DamonTools-t és reset után nem akart elindulni a rendszer, legutóbbi helyes beállításokal elindult, 4.08-ast tettem fel, melyiket kellene feltennem , hogy működjön windows 7-el?═════════════════════════════════════════
-
Winner_hun
titán
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Csabee. #30783 üzenetére
A memória már volt tesztelve. Minden ok vele. Egyébként 4 giga van.
Egyébként most felment a progi. Valszeg a Partition Magic kavart be a virtuális cuccnak. Leszedtem és felment. Viszont valami miatt hibát ír ki és nem megy a progi. Ebben meg lehet a registry tisztító lesz a ludas.
-
-
RAiN91
őstag
válasz Sk8erPeter #30776 üzenetére
Hát igen, az USB portal lehet gond. Nem kap a cucc elég áramot. 80mA-t ír a kormánynak, az egérnek meg 100-at, lehet több kéne neki?
Pendrive, egér tökéletesen megy, gond nélkül.
Neten rákerestem, (usb unknown device) és elvileg az USB HUB adapterrel megoldja. És ha USB PCI kártyát veszek, az is megoldaná? Végülis PCI ből veszi az áramot... -
eastsider
nagyúr
Hali!
hogy tudok rádióból (mr2) a legjobb minőségben felvenni adást?
esetleg olyat lehet, hogy időre beállítom, hogy mikor vegye fel, és meddig (mettől meddig)előre is köszi
jó lenne winamppal megoldani, de jó más is
-
dragonfx
veterán
szerintetek mennyit fogyaszt a profilmba levő konfig idle.be, ha lcdlekapcsolva, asztal van csak be van nyomva üzemkészre egy 5.1 hangcumo?hány watt?
ez emnnyivel dobja meg a villanyszámlát ha mondjuk ittfelejtem 10x egy éjszakára?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Olyan problémám lenne,hogy valamilyen oknál fogva, ha betöltök egy lemezt a virtuális meghajtóba, akkor már vagy ahogy az automatikus menü megjelenik vagy legkésőbb a telepítés elején kifagy a rendszer.
Már próbáltam a daemon tools-t újratelepíteni, leszedtem, raktam helyébe alcohol 120-at, de a helyzeten nem változtat.Van rá valami ötletetek?
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok kérdésem a következő lenne. Win7-ben ezt a gombot/ikon, amit megjelöltem nem lehetne beállítani, hogy amikor rákattintok elsőre, tehát nincs megnyitva könyvtár akkor mit nyisson meg? Mert megnyitja nekem a Librarires mappát, de nekem nem szimpi, jobb lenne átállítani másra, pl. sajátgép
═════════════════════════════════════════
-
Sk8erPeter
nagyúr
Van egy fura kérdésem: sztetek miért jó a YouTube-nak (TeCső ), hogy egyre több videót tesz elérhetetlenné "This video is not available in your country." szöveggel?
Tudom, van rá megoldás ([link], [link]), de pl. videót beágyazni így nem lehet.
Onnan tudom, hogy egyre több elérhetetlen, mert számos korábban megnyitható videónál már ez a felirat fogad...Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gyáliSanyi #30772 üzenetére
Egy lehetséges megoldás: Start gombra jobb klikk - Tulajdonságok - Testreszabás... - Speciális fül - "Programok görgetése"
Sk8erPeter
-
Winner_hun
titán
válasz gyáliSanyi #30771 üzenetére
A start menüs problémára: mi lenne ha a programokat csoportokra osztanád, a csoportoknak csinálnál mappát és abba lennének a megfelelő programok?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
gyáliSanyi
őstag
Mégegy kérdés.
Sokszor kell programokat törölnöm, mert mikor rámegyek a Start --> Minden program-ra
Akkor a 3 oszlop be van telve, de a 4. oszlopot már nem lehet látni, mivel kilóg a képernyőn. Sőt átlapozni se tudok rá.
A kérdés az, hogy, hogyan oldhatnám meg, vagy milyen program kéne amivel az oszlopok közt tudok lépkedni. Mondjuk, ha lenne 6 oszlopom akkor abból 3-at a Start-nál nem tudok elérni.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Kérdésem az, hogyha új Firefox-ot akarok feltenni akkor a régi firefox-ból, hogy vegyem ki a könvjelzőimet, hogy majd az újba bemásolhassam?
Live poor, die rich.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Most telepítettem újra a gépet, xp4ever komplett rendszert tettem rá, működik szépen, egyvalamit kivéve: a géphez 5.1-es headset és 5.1-es Creative hangfalrendszer is csatlakoztatva van, beállításokban szoktam váltogatni, mikor melyik kell adott programhoz. Azonban most csak a headsetet látja, a hangfalszetet nem.. egyáltalán nem... alaplapi progik telepítve, realtek ac97-es is feltoltam , de semmi....
Ötlet valakinek?
Ilyen még nem frodult elő, pedig több telepítésen is túlvagyok ugyanezzel a felállással... -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legkisebb rendszerfogyasztású mp3 lejátszó amit javasolnátok?
(Annyi, hogy tudjon m3u-t amivel online rádióadások tölthetőek...pl.: RiseFM)Üdv.:
Misi -
Asador
tag
Hello!
1-2 napja telepítettem a Vistát. Előtte és most is ilyesmivel zaklat:
wmi provider host működése leállt
Mi a rák lehet ez és miért? -
ThOm88
csendes tag
Hali. Lenne 1 kis problémám. Egyik gépem elkezdett fagyogatni. Megáll minden szó szerint, egeret sem tudom mozgatni, csak kinyomni a gépet. Bele tettem 1 másik winchestert, de másnapra megint elkezdte csinálni azzal is. Ez valami driver hiba? Vagy alaplap hiba lesz? Mert mikor bootol a gép, akkor is lefagy, sőt biosba is, mindenhol, pls segítsetek!
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Tegnap Grid közben lefagyott kékhalállal a gépem,és rthl86.sys hibát írt ki.Volt már régebben is ilyen.Mit tegyek?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
nat
senior tag
válasz Speeedfire #30755 üzenetére
nálam nem ment azért írtam
(lehet,hogy én voltam béna) -
hoby36
senior tag
válasz CsiguszMaxim #30760 üzenetére
Tényleg az aránylag kevés memória lehet a gond.Nekem is volt a régi géppel.
A logikában semmi sem véletlen!
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Csabee. #30759 üzenetére
A töredezettségmentesítés már megvolt. A hdd led villogást csak azért írtam mert akkor akad mikor az villog. Ha meg már világít akkor be is állt a játék. Főleg akkor mikor távcsözezek egy egy nagyobb területet. Na olyankor majd be sz*rik mire össze tudja hozni. Aztán ha leállítom a játékot még utána vagy két percig kerreg a vinyó és a win7 monitorja is azt jelzi hogy 100%os a terheltség.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Csabee.
nagyúr
válasz CsiguszMaxim #30756 üzenetére
én elképzelhetőnek tartom a kevés memóriát... de nem feltétlen a hdd led villogást kell figyelni hogy hogy villog.. Ha megakad, akkor lehet a kevés memória is az oka, de töredezettségmentesítsd a HDD-d
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
válasz RAiN91 #30757 üzenetére
Az usb hub, másnéven USB elosztó!
azaz bedugsz 1 usb portba egy usb-s kábelt, a másik végén meg kiosztja 3-4-5 vagy akár 6 USB portra is !Ez olyan, mint amikor a konnektorba egy elosztót dugsz!
Biosba állítsd be az USB támogatást, milyen oprendszert használsz? Drivert felkéne telepítened normálisan, ha az eszközkezelőben sárga kérdőjel van, akkor felimerte, innentől kezdve, már csak felkell telepítened normálisan a driverét, és mennie kell!
Milyen kormányod van?Üdv: Csabee.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok!
A következő a problémám! Van egy kormány, amit a 4 hátsó USB-be dugva nem ismeri fel a gép a kormányt (unknown device).
Ha előre bedugom, akkor sem jó, viszont ha egy usb hosszabbítóvel bedugom, akkor felismeri, de így is hibásan működik. Azt ovlastam ,hogy kevés a feszültség. USB HUB megoldaná. De mi az az USB hub? Az, ami egy kártya, és PCI portba kell benyomni, vagy egy sima USB -be dugható eszköz, ami "többszörösíti az USB helyet"?
Azt sem értem, minek kellett a sima usb hosszabbító a a kormány elé, hogy felismerje. Ebben a hosszabbítóban valami "erősítő" van?köszi a segítséget!
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali! A kérdésem az, hogy most a crysis során vettem észre, hogy játék közben megakad aztán megy tovább a hdd lámpa meg villog mint a pereces olyankor aztán abbahagyja. Nekem az a gyanum hogy ez a ram miatt van, hogy kevés de javítsatok ki. 1280*800ban játszom 4xaa highon win7 alatt dx10ben. Még két giga ram megoldaná a problémát?
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Speeedfire
félisten
válasz Cinege45 #30750 üzenetére
nem para
csak annyi az egész h a csere után csökkentett módban indítod el és a driver cleanerrel leszeded az összes drivert a gépről
utána restart normál módban és rakhatod is fel az új gép drivereit
énis így csináltam
nem kell h a lapka készlet megegyező legyen, nekem sem volt
régi gép nf-7es mostani meg p31esFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy gondom! Nem is kicsi! Cuccaimnál megtalálhatjátok a gépem!
Az a gond,hogy megy egy darabig,majd egyszer csak gondol egyet és újraindul. Én a tápra gyanakszom,mert most egy HKC USP 5565 van,mert a Chieftec 450W még nem kaptam vissza szervízből.
Vagy esetleg valakinek valami más ötlet?Tigris, tigris, csóvafény...
-
csimav
őstag
válasz Speeedfire #30746 üzenetére
Hali! Elvileg a képeket olyan formátumba kellene mentenie,mint amilyet beszúrtál.
Megy 1 pü.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Speeedfire
félisten
olyan kérdésem lenne h nekem office 2003 van fent a gépemen és 1 excel táblázatot szeretnék weblapként menteni
nos elis menti csakhogy a képeket gif formátumba menti és elég csúnyák
van arra lehetőség h esetleg át lehessen ezt vhol állítani jpg-re vagy png-re? esetleg vmi más programmal meglehet ezt oldani?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ANT
addikt
válasz RootRulez #30741 üzenetére
Öööö....valamelyik Creative-termék LINE IN bemenetéről van szó?
Ismerősöm Audigy4-ese produkált ilyet, és elmondása szerint a Creative oldaláról letöltött, 2009. márciusi driverrel Vista alatt már működik a dolog. És ha így van, akkor talán W7 alatt is.
Ha nem ez a probléma, nem szóltam.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Senorito
csendes tag
Sziasztok!
Tudnakvalaki segiteni,h hogyan állítsam be a routerrem(Asus WL500GP2) ,h tudjak servert csinálni az Aoe2-höz?
TCP ports UPD ports
Age of Empires II 2300-2400, 47624 2300-2400http://kepfeltoltes.hu/090430/Routerr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
csimav
őstag
Hali! Lenne 1 kérdésem:
Ha van egy PSP töltőm( 2000mAh, 5V AC ADAPTOR felirattal) azzal lehet tölteni 3600 mAh-s aksit?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Cinege45
tag
Üdv.,
érdeklődöm, hogy ha alaplapot és/vagy videokártyát cserélek a HDD-ken
lévő operációs rendszerek elindúlnak vagy valami gubanc lesz?
Nem szivesen installálnám újra őket...
Köszi a választ! -
ANT
addikt
válasz RootRulez #30735 üzenetére
Szvsz tedd fel a W7-et, lehet, hogy meglepi lesz. Nekem is csont nélkül felismerte-telepítette az ősrégi Pinnacle DC10+ digit.kártyámat, pedig elvileg annak a támogatottsága XP-vel bezárult. Egy próbát mindenképp megér a dolog.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
kem
addikt
válasz RootRulez #30735 üzenetére
Ezt Win7 topicban kérdezd meg, ott vágják,h milyen drivereket eszik meg az a win verzió.
Köszi!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van egy TV tunerem, ami nem igazán akart működni anno, mikor Win98-ról XP-re váltottam, végül is sikerült megoldanom, szereztem egy programot hozzá, amivel felvenni nem lehet, meg semmi extra, épp csak nézni lehet, de már az is jobb volt, mint a semmi.
Kérdés, nem e tudtok Drivert hozzá, mert Most teszem majd fel Win 7 RC-t és jó lenne, ha működn azzal is, nem akarok most új TV tunert venni
Vista diverre gondoltam, azzal talán jó lesz.
Bt878 a csipkészlete...
Everest azt írja róla, hoyg: BrookTree Bt878 Video Capture Device - Audio Section PCI═════════════════════════════════════════
-
Barney™
aktív tag
válasz gyáliSanyi #30729 üzenetére
Esetleg nézd meg a Corsair Mini pendrive-ot. Kicsi és még is ütésálló
-
Csabee.
nagyúr
válasz gyáliSanyi #30729 üzenetére
minden pendrive kompatibilis, az újak 100%
amit linkeltél , az könnyen törik.. véletlen rosszul érsz hozzá és simán beletörheted!Üdv: Csabee.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Későbbiekben szeretnék venni egy kis vékony pendrive-ot ami a tárcában is elfér.
Ilyesmire gondoltam, de nem biztos, hogy ilyen lesz.A kérdésem az, hogyha ilyen pendrive-ot veszek akkor milyet válasszak, hogy kompatibilis legyen windows vistaval xp-vel 7-el is.?
Gondolok itt arra, hogy olvasási sebesség függő is?Live poor, die rich.
-
Csabee.
nagyúr
jah, akkor azt úgy kell hogy: belépsz a routeredbe, linksysnál alapból azthiszem 192.168.1.1
a felhnév nincs, jelszó adminbelépsz, van a security menüpont, ott aplications and games
és ott vannak rublikák, beírod az adott portot
pl: 1412 1412 aztán legördülő fülön Both (azaz mindkettő tcp udp port) és beírod az ip-jét a gépednek, amit kioszt neki a router, és save settings.
ezután a torrent kliensedbe beáálítod ebben az esetben a 1412-es portot és aktív leszel.
Üdv: Csabee.
-
nat
senior tag
Tudna nekem valaki segíteni,hogy hogy állítsam aktív módra a routerem.
Linksys BEFSX41 -
zozo82
csendes tag
hali!
egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy sorozatom, de nincsen hozzá felirat. milyen prigramot tudtok ajánlani, amivel el tudom készíteni magamnak a fordítást? vam olyan ami mutatja, hogy miket mondanak el?
válaszaitokat előre is köszönöm!
-
xrvman
őstag
válasz Sk8erPeter #30143 üzenetére
Muszáj.és inkább levettem a netlimitert.
"A D-Link elérhetővé tette Gigabit portos vezeték nélküli router-eihez legújabb innovációját, a SharePort funkciót, mely szélesre tárja a készülékeken található USB port felhasználási lehetőségeit. Az új lehetőségek közül a legfontosabbak a nyomtatómegosztás és a külső merevlemez kezelése, a leginnovatívabb pedig minden bizonnyal a 3G adapterek kezelése."
-
cirkus
aktív tag
Van egy középkategóriás Sony DVD lejátszóm/recorderem, és ha avikat, divxeket játszok le ami mellett ott van a felirat file is (.srt), akkor azt miért nem kezeli, azaz miért nincs felirat ? Az olcsóbb dvd lejátszók több mindent képesek lejátszani, míg a drágább lejátszók igazából csak az eredeti DVD-ket szeretik ?
-
mhif
senior tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogyan tudok az XP-be bejelentkezéskor rendszergazdaként bejelentkezni? Ugyanis csak a felhasználók fiókjai jelennek meg betöltődéskor. A rendszergazda kódot tudom, itthoni gépről van szó, ahol tesóm telepített rendszert, csak nem fűlik a fogm 1-2 dologhoz. Van vmi bill kombináció ehhez? Nem csökkentett módban akarok gazdaként belépni, úgy nekem is megy...
köszi előre is
-
::Trunks::
senior tag
válasz Winner_hun #30704 üzenetére
Természetesen! Muter azt kérdezte,hogy be van -e kapcsolva a monitor
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
kem
addikt
válasz Winner_hun #30704 üzenetére
erre nem is gondoltam. Akkor nézze meg,h bekapcs után karrog-e a vinyó, aztán meg power gomb lenyomásával leáll-e szépen a win.
Köszi!
-
Winner_hun
titán
válasz ::Trunks:: #30694 üzenetére
Beraktál egy másik videókártyát és azzal sem ment. Akkor a monitorod ment tönkre Vagy másik gépnél megy a monitor?
-
Winner_hun
titán
-
DSG
tag
Mennyiért lehetne eladni az adatlapomon szereplő gépet kompletten?[B][/B]
-
Asador
tag
válasz Csakénvagyok #30700 üzenetére
Köszi Urak! Látom lesz még pár köröm a gépsárkánnyal...
Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest