Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Srácok!
Norton Ghost problémám lenne. A 2-3 napja még sikeresen vissza tudtam tenni a mentésemet DOS alól, de ma valamiért ahogy boot van cd-ről megfagy a ghost , amikor az elején az OK gomb meg szokott jelenni. Persze úgy fagy meg, hogy OK gombot már nem teszi ki, de a Ghost felületét már látom.
Érthetetlen a probléma mi történhetett pár nap alatt. Próbáltam már másik verziót is, másik cd-ről, visszaállítottam "no tuning"-ra is hátha ez miatt de nem. A gép jól működik, nincs gond hardveresen, csak éppen nem tudom visszaállítani a rendszeremet.
Mitől lehet ez, hogy egyik napról a másikra megszünik működni, úgy, hogy előtte mindig jól működött?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Aktív témák
- Xiaomi Wifi 6 AX 1800 4 gigabit ethernet 4 antennás dobozos
- Eladó független Samsung xcover 5
- LENOVO ideapad 110-15ACL
- DELL Latitude bontás E5420 30 E5530 E6320 30 E6420 30 40 E5440 50 70 80 90 E7440 50 70 80 90E7240 70
- Újszerű Lenovo T480s FHD/FHD Touch T14 FHD IPS világító magyar billentyűzet jó akku!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest