- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz joco81 #12965 üzenetére
csak megsúgom, pár éve azzal szívtam, és azért adott fals pozitív eredményt a memtest, mert az usb egér be volt dugva futás közben....
már nem tudtam mit csinálni, mindent szétszedtem, összeraktam, elfelejtettem bedugni az egeret, aztán végigment a teszt, és utána kizárva mindent rájöttem hogy az egér a bűnös.
szóval a memtestet rádugott vinyók, usb eszközök nélkül, ps2-es billentyűzettel érdemes lefuttatni.
-
-
Geresics
addikt
válasz joco81 #12961 üzenetére
A Memtest nem szentírás, próbáld meg másik (vagy 1db) RAM-mal (esetleg variáld a használt DIMM-et.
Még a VGA RAM-jára is lehetne gondolni, mert azt nem méri a szenzor, viszont az jó eséllyel szemetelne, mielőtt meghal. Javaslat: próbáld másik VGA-val is!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
jim bcs
nagyúr
válasz joco81 #12951 üzenetére
vagy esetleg megpróbálhatod a biost resetelni előtte kapcsold ki a gépet!!!! , a linkelt képen látod, hogy a PCI2 slot mellett (felülről a 3. hosszú slot mellett) van az elem sréhen jobbra tőle a CCMOS1 na ez kell neked ,van 3 kis tüske az első kettőre van dugva az úgynevezett jumper fogod a jumpert lehúzod és átdugod a 2.és3. tüskére majd bekapcsolod a gépet, lehet nem jön be a windows de ne aggódj kapcsold ki a gépet majd dugd vissza a jumpert az 1.és2. tüskére majd újból kapcsold be a gépet
ezt még megpróbálhatod, adatok hiányában erre tudok még gondolni
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
nagyúr
tényleg jó lenne tudni a teljes konfigot részletesen, nekem nem új a jelenség én a vga-ra tippelek így látatlanba, azaz van a gépedben egy táp ami semmire való (bocs de adatok hiányában erre tudok gondolni) és az megküldte a vga-t (a rossz minőségű tápok szoktak érdekes jelenségeket produkálni) esetleg nézd meg a vga-t gondolom van rajta ventillátor nem-e áll le működés közben mert ez is okozhat lekapcsolásokat
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
DonThomasino
veterán
Milyen tápod van? Meg kéne a pontos konfig,
Én először a táp körül néznék szét.
Játék közben nem szokott lekapcsolni?Pasztázásnak csak akkor van értelme, ha a hőfokok nincsenek rendben.
Ezt könnyen ellenőrizheted, pl.: Aida nevű progival." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
kjani18
őstag
Legelőször nézd át jól a lapot, púpos kondi, mechanikai sérülés, stb. Ha rendben van:
Biosban meg tudod nézni a hőmérsékleteket. Amikor magától ujraindul, mindjárt lépj be, és nézd meg!
Vagy valamelyik progival menet közben kövesd nyomon. Ha proci túlmelegedése okozza a gondot, tényleg újra kell pasztázni, vagy megnézni, hogy a hűtő megfelelően felfekszik -e a procira.
Ha más a gond, telepítsd újra a wint. A driverek nélkül járasd, ha nem csinálja egyenként rakd fel a drivereket és próbáld meg kiszűrni melyik után jelentkezik a hiba.
Ha ezek nem segítenek, mehetsz tovább is, de ez is napokba fog kerülni a hiba ritkasága miatt.
Érdemes lapon ( nem házban) összedugni és úgy ellenőrizni, hogy mindig csak a feltétlen szükséges eszközök legyenek rádugva.[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...