Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
de a teljesítményük sem az igazi, egyszerűen a valóságban nincs meg bennük az az izom, amit az áruk, vagy a felépítésük indokolna, az ember meg nem benchmarkokat futtat rajtuk. Ezek inkább a szerverplatform illúziójától megbolondítható, teljesen fogalmatlan vevők lehúzására vannak
Erre linkeltem a 400Gbit/sec netflix videót
-
ricsip
addikt
Azért ilyeneket elérni csak kellett az az epyc-szintű hardver:
https://youtu.be/36qZYL5RlgYOk, tudom, netflix-nek a világ összes pénzét megéri minél kevesebb fizikai vas-ból kihajtani minél nagyobb sebességet. De megcsinálják, szóval lehetséges.
-
carl18
addikt
Jön a 2026 végén a 52 magos Nova Lake Intel "Nova Lake" 52 Cores: 16P+32E+4LPE Configuration.
Bár ez nem 100e forint lesz hanem 300e.
700-1000 dollár között lehet a a Nova Lake csúcs.
Arrow Lake Ultra 285k 2x gyorsabb lenne Minimum az jelentősen gyorsabb több szálas teljesítmény.De ez pletyka még meg van a esély hogy 28 magos lesz. 8P 16E és 4LPE.
De ha a Intel piacot akar hódítani sokkal több magot kéne adnia mint a meg lévő Arrow Lake.
Ha másba nem legalább több szálas teljesítménybe lépjen komolyan előre.
És aki sokan Renderel annak a Nova Lake jó befektetés volna.
Bár még most se hiszem a Zen 6 3Dt utol éri játékokba. -
Geri Bátyó
addikt
Egy valódi (és megfizethető) HEDT platform tényleg hiányzik a piacról és ebben az AMD is ludas, mert a TR már régóta nem HEDT és nem megfizethető.
Mondjuk én nem mennék olyan messzire, mint te (80 mag), mert az baromi nagy foglalat lenne, ami nem tenne jót az árazásnak.
Inkább AMD szemszögből nézem. Jöhetne a Strix Halo a nagy IGP-vel (8-12-16 mag) és valami, alap IGP-vel max. 48 magig (mondjuk 8-16-24-32-48), de lehet, hogy megállnék 32 magnál.
Fogyasztásban is megengedőbb lennék. A nagyobbak elmehetnének 200, max. 220W-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat AI platformjaira egyelőre nincs nagy igény, Raptor Lake-ből viszont annyi készül, amennyi a csövön kifér.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest