- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
"Ugye az megvan, hogy ez nem legitimálja az Apple viselt dolgait? Sőt, még súlyosabb, mivel úgy néz ki, elindítottak egy rendkívül káros trendet."
Az, hogy legitimálja vagy sem, azt majd végül is eldönti a bíróság, addig csak maximum erkölcsi szempontból lehet megítélni. Nem tudom ők indították-e el ezt a gyakorlatot, szerintem ez már előttük is létezett csak mivel ők nagy reflektorfényben vannak így ez is nagyobb hangsúlyt kapott. Önmagában nem tudom az Apple-t elítélni azért, hogy kapzsi, erkölcstelen és önző, hiszen az összes többi üzleti vállalkozás pont ugyanilyen.Felőlem amúgy beszánthatják a teljes Apple-t az ökoszisztémájukkal egyetemben, nekem nem fog hiányozni, sosem használtam a termékeiket.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- League of Legends
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- BestBuy topik
- Tudományos Pandémia Klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Gainward GF GTX770 Phantom 2GB 256bit GDDR5 Videokártya