- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Avira oldalán most 2 verzió van,amit leszedtél az már az ő oldalukról nem szedhető le,de frissítik,a fekete felületű,az új,de ha komolyabb beállításokra rámegy az ember fia,átdob arra a felületre ami neked van most,ezért gondoltam hogy kifogják vezetni.Itt a jelenleg elérhető 2 verzió képe.
Szerintem ez marad,az helyett amit te használsz..meg talán ez a régebbi suite verzió.
De legjobb lenne ha 1 maradna és az avast módszerrel oldanák meg,elején választhat ki mit akar telepíteni és slussz,ez korrekt megoldás lenne.
-
Dévacsen
senior tag
Nem olvastam,azért írtam hogy meg nem erősítette senki,ez csak az én véleményem...van jelenleg egy ingyenes programjuk,és 3 féle felülettel,de lényegében ugyan az,ennek mi értelme,amit te feltettél azt még frissítik,avira havonta kb..ahogy észrevettem,frissíti a programot,tehát addig használhatod,sőt,ha hamarabb írod,nem is raktam volna fel a comodot,de most már nem szedem le.Fóruma az oldalukon nulla,semmi.Van amit te használsz meg 2 másik a fekete felületű,meg egy másik security free,fehér felületű,ezek ketten tukmálósok..ez erőforrást vesz el,emberit stb..minek ez,ezt nem lehet hosszú távon fenntartani..minimum az egyik megy a lecsóba,eddig 2 volt,és mivel jött az új gui a dark így ez fog megmaradni,de mondom ezt csak én sakkoztam ki.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Dévacsen #1677 üzenetére
Csak tudnám miért nem jó nekik ha az ember csak az Antivirust telepíti fel plusz extra programok nélkül?
Majorgeeksről szedtem amúgy ezt le. Elbizonytalanítottál most hogy használjak-e egy részben megszünő programot? Azt értem hogy reklám meg ilyenek amiért rátukmálják az emberre az extra programokat,de azért mégis jobb lenne ha az ember eldönthetné mit rak fel. Persze túl sokat akarok tudom
-
Dévacsen
senior tag
Meg nem szűnik,(az ami te feltettél abban a formában valószínű,hogy igen)az a fekete kezelőfelületű lesz szerintem az új ingyenes.Nagyon megvoltam elégedve amúgy vele,csak maradhatna az egész az új felülettel,mint az avast esetében,ne dobáljon vissza egy régi felületre amit ki akarnak vezetni,legalábbis gondolom,ezt meg nem erősítette senki,de csak nem marad így,hogy van egy free verzió és lényegében 3 felülettel fut.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Dévacsen #1675 üzenetére
Hát ezt se tudtam köszi az infót
Akkor potyára raktam most fel a friss Avirát?
Pláne hogy megszűnik. Perpill pedig pont ezzel érzem a leggördülékenyebbnek a rendszer működését. Kaspersky free-vel pár nap után olyan akadozó lett minden művelet amit csináltam. Olyan darabos volt mint minden. Hát majd kiderül mi lesz az Avirával.
-
Dévacsen
senior tag
Ez még a 15.ös verzión belüli frissítése,azt gondolom,fő verzió nem hiszem hogy lesz már ebből a stílusúból,látva az irányt amerre mennek,nem jött be nekem ez a kavarodás,visszatértem Comodo Antivírusra.Viszont ha meghagyják annak örülök,mert ezen a 3 felület,ugyan az lényegében, stílusból nem kérek.Nem sok lehetőségem van,avira,comodo,defender...mást nem tudok használni,ezek nem vesznek el a sávszélemből,és a valós letöltésből,a többi igen.Így e 3 program között pattogok épp melyik felel meg az ízlésemnek.
-
Dévacsen
senior tag
Feldobtam a másikat,Avira Free Security Suite...hát ott tartunk hogy most már mind 2 program felrakja a szemetet,eddig csak ez rakta fel,de ez még az operát is feldobta,nem láttam telepítéskor hogy lenne opció hogy kell e nekem vagy nem,utólag kell törölni őket,a vpn,speed,+software updeter,és utána sima alap avira lesz,hát ez van.Viszont a sima free security moduljai amiket nem lehet törölni,privacy modul pl,meg nem tudom még melyik ezek működnek is,van ami fizetősre terel,de csak kattintásra,de van ami működik.Nem értek hozzá de 2 ilyen szinte azonos program fenntartása,felesleges erőforrást von el,de én nem látom ezt át,ők tudják.
-
Dévacsen
senior tag
Nos úgy veszem észre hogy a hagyományos Avira Free Antivírus megszűnik abban a formában ahogy eddig volt,(mivel mostanában frissültek az avirák,és a free antivírus nincs már köztük,én nem láttam)és helyette marad az Avira Free Security Suite,és az Avira Free Security..közel azonos,más felhasználói interfész az utóbbiban,nem lennék meglepve ha az előbbi megszűnne.Utóbbi 1-2 dolgot leszámítva,átdob a régi felületre,pl.kereséskor,vagy a beállításokkor.A települő modulok eltávolíthatók,így marad az új felület,és a régebbi mindenestől,egybegyúrva,ennek sem látom értelmét,elhagyhatnák a régi felületet,no de ajándék lónak..Csak kattintásra ajánlja fel a fizetős verziót,addig nem nyaggat.Remélem nem rontják el,december óta 3 gépen használom,nem szeretnék váltani,mivel elégedett vagyok a programmal.
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
Tegnap rá akadtam a tavaszi Windows ra..(egy ISO formájában,az Oprend oldalán)Feldobtam,Avirát is rá és ezen a verzión is ugyan úgy teszi a dolgát szépen csendben,megmondom őszintén fent akartam hagyni a Defendert,de 1-2 óránál tovább nem bírtam elviselni a sistergést,amit a ventilátor csinál,bármihez nyúlok a gépen egyből fúj a venti,az Aviránál ez egyből megszűnik,és kellemes csend van a szobába.
-
Dévacsen
senior tag
Gondoltam bedobok pár képet a max, legerősebb beállításokról még évekkel ezelőtt egy fórumról néztem azóta is így állítom be,elnézést ha sok..teljesítményre nincs hatása nálam 3 gépen sem,amit nem tettem be beállítást ahhoz nem nyúltam alapon hagytam,heurisztika maxra húzva így növekedhet a fals,hamis találatok száma(viszont egy teszten kimutatták hogy kb 10% találat,valós találat érhető el az antivírusoknál a magasabb heurisztikával,de maradhat médiumon,én mindig mindent felhúzok maxra
)a program bizonyos részeit jelszóval védtem le,ez nem csak a kollégák,családtagok elállításai,babrálgatásai stb.. ellen véd,de kártevők ellen is,vannak amelyek megkísérlik,vagy ki is kapcsolják a védelmet,tehát ellenük is ajánlatos az antivírust jelszóval védeni. Még annyit hozzá tennék hogy a Windows tűzfal nálam fel van tuningolva a Malwarebytes Windows Firewall Control nevű kis segéd programmal ami a Windows saját falát hivatott megerősíteni,és kezelhetőbb felülettel ellátni..így csak az megy ki a gépemről amit én kiengedek,nincs jövés menés,ezt csak azért említem meg mert az Avira a telepítés után nem sokkal egy kis reklámot dobna fel ha kiengedem a gépről a kérését,nem találom most hirtelen melyik az,no azt letiltva többé nem látunk semmit,csak ami a guin van..nincs zaklatás,rémisztgetés.
-
Dévacsen
senior tag
Egyetértek,sajnos le is kellet vennem,nem töltött be a tálcaikon,a programokhoz 6 külön program összetevőt berakott,öröm az ürömben hogy egyenként leszedve őket megmaradt az alap verzió,így nem kellett újra tennem..
egyébként a sötét gui ami miatt bevállaltam volna a több összetevőt úgy sem használtam volna őket..de full scan-nél átdobott a hagyományos fehér gui ra,így meg nem sok értelme van,+ az ikon anomália,és ahogy írtam sűrűbb lett a venti pörgés a több összetevő miatt,nem kell ez így nekem,nagyon észrevenni ha előtte olyan volt fenn amit ritkán hallani.
-
Dévacsen
senior tag
Kipróbálásra feldobtam a különböző szolgáltatásokkal teletűzdelt verziót(Avira Free Security)egy két dolgot elvégeznek,de a komolyabb dolgokhoz a PRO verzió felé terel..a RAM megnőtt,több összetevő fut a feladatkezelőben..és többet sistereg a laptop proci hűtője..nem látom értelmét ennek a verziónak(számomra természetesen,más nevében nem írhatok
),a sima free hez képest,egy ideg fent tartom hogy legyen tapasztalatom..addig is pár fotó.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #1662 üzenetére
Több mint 2 hónap folyamatos használat után,és már időközben minden gépemen (3 különböző konfig) avira free dolgozik,a fentebbi megállapításaim azóta is megállják helyüket,stabil,kiegyensúlyozott,semmiben nem akadályozott eddig..mass effect 1-3 lement az utóbbi 2 hétben az öreg gépemen...játék közben sem volt semmi,nem zavart be,továbbra is szépen frissül,a 2 órás gyárilag beállított időintervallumban,a definíciós fájlok is és a program is,nem tudok rá rosszat mondani,marad továbbra is,együtt öregszünk meg.
-
Dévacsen
senior tag
Több mint 3 hét használat után is maximálisan elégedett vagyok a program free verziójával,avira free antivírus,ebben nincsenek benne az opciók különböző modulok letöltésére,csak a száraz és bőven elég védelmi modulok,nem úgy mint ebben(Avira Free Security Suite).Egyébként a softpédia oldaláról töltöttem le,mert az avira az utóbbi modulokkal megpakolt verziót töltette volna le,nem találtam a simát,bár nem is erőltettem meg magam a keresésével.
Amit tapasztaltam 3 hét után,a sok folyamata ellenére kevés ramot kér,az erőforrásokkal gyengéden bánik,ezt ott vettem észre hogy a proci hűtőt sokkal ritkábban hallom felpörögni,pl:a defender alatt bármihez nyúltam szinte azonnal pörgött a hűtő..most szinte tablet élményt nyújt a laptopon az avira használata,semmilyen rendszer folyamat,oldalak betöltése nem akad,minden sima és gördülékeny,stabil.Bár csak a pro verzióban írja az avira a webvédelmet,ennek ellenére a hálózatról nem engedi letölteni a károsnak vélt fájlokat.Még sok évvel ezelőtt találtam egy beállítást avirához,az alapján mindig maxra állítok mindent.Frissítése az előre beállított időpontban megtörténik,nem kell neki könyörögni,akkor is keres ha épp nincs friss definíciós fájl.(az aktivitásoknál látszik hogy kereste,csak nem volt friss)Win 10 alatt,8gb ram és i5 ös két magos proci ,és ssd vel használom,tapasztalataim ilyen hardver és szoftver környezetben zajlottak.A programot tovább használom.
-
MLE
csendes tag
Az Avira vírusirtó egy rakás fos , teljesen lelassítja a gépet/procit, fölöslegesen helyez cuccokat a karanténba. A VPN-je úgyszintén gyengus. Pl. a magyar szolgáltatók UPC, Digi letiltotta az Avira magyar IP címét. Ergo külföldön alkalmatlan magyar tv adások megtekintésére. Ja és sok kínlódás után csak csökkentett módban tudtam a kukába dobni a két Avira programot!
-
brd
nagyúr
válasz
batman91 #1658 üzenetére
Sajnos elég hülye lett szegény az utóbbi években. Ha van néhány, szerinte gázos file-od (ami egyébként nem kártevő), akkor lesznek vele problémáid, ugyanis ezeket automatikusan elhelyezi a karantéba, amint találkozik velük. Már ez önmagában kissé meredek, de ezzel még együtt lehetne élni. Azonban a programozási és tervezési hibái miatt előfordulhat, hogy erről a műveletről nem értesülsz. Ráadásul időnként elindul egy kikapcsolhatatlan teljes rendszerellenőrzés (nem, a Scheduler alatt látható task nem ez), külön értesítés nélkül(!), eközben szintén automatikusan, kérdés nélkül elhelyezi karanténba a szerinte problémás file-okat. Amiről szintén előfordulhat, hogy nem értesülsz, így csak akkor tudsz róla, ha benézel a program beállításaiba és ott az event log-ba. Ráadásul a kivételeket a találati listából nem lehet hozzáadni (az ott évek óta látható, erre utaló lehetőség ellenére), azt kizárólag egyenként, a beállítási ablakban lehet megtenni.
-
batman91
őstag
Helló!
Az Avira Free Security Suite-ról mi a véleményetek? Gondoltam rá, hogy kipróbálom mit tud. De előtte megkérdezném azokat akik használják. A válaszokat előre is köszönöm!
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Nagyon vigyazzatok a vasarlassal,mert ha egyszer is megveszitek,akkor folyamatosan le fogja emleni a szamlatokrol a penzt !! Hiaba allitod be hogy nem kered a megujjitast,kap egy frissitest es felulirja !! Senkinek nem ajanlom ezt a szart.Telefonnal es a laptoppal is megszivatott. 60 fontot rantott le a szamlamrol !!
-
brd
nagyúr
Ha még látja valaki a topicot... Akinek van pár perce, megtenné, hogy leírja nekem privátban, hogy idén miért váltott más vírusirtóra és hogy melyikre? Nálam ma jött el a pillanat, hogy több év elégedett használat után uninstalláljam és keressek kevésbé hülye megoldást. Ja és köszönöm, ha bárki megteszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudja valaki ,hogy avira free miért pörgeti a procit 40-60-70 százalékon?
Pontosabban az avira service host.
Pedig nincs fullra állitva minden mediumon. -
Feri1977
senior tag
Világ életemben avast fan voltam Eddíg! Azt vettem észre az utolsó frissítések óta, hogy akár winampban akár mediaplayerben, akad az internetes adó bármit hallgatok, meg meg akad idegesítően és nem bufferelési hiba, mert minden adónál ezt csinálta! Már kínomban az egész windowst újra tettem mindennel együtt, de uyanúgy akadt, ekkor már nagyon elegem volt, letiltottam minden alkalmazást, semmi ne jöjjön be indulásnál, azaz mi kavarhat be, de ugyanaz! És ekkor poénból mondom kikapcsolom 10 percre az avastot hátha, és láss csodát, azóta nem akad semelyik internetes adó, se semilyen zene, úgyhogy töröltem is a francba 8 éves hű használat után az avastot, és avirát raktam fel, és ráadásul az avira talált 4 vírust is, amit az avast nem, úgyhogy ennyi!
-
AMD Power
titán
Hogy tudok ettől a nyavalyás programtól megszabadulni egy életre? Sehogy nem tudom le installálni a gépről.
-
ƵøŁĭ
veterán
Avira 2016
Avira Antivirus Pro 2016
Avira Antivirus Pro 2016 includes:
Antivirus
Advanced Real-Time Protection
AntiAd/Spyware
Web Protection
Browser Safety
Mail Protection
Network Drive Protection
Online Essentials
Premium Support
Avira Internet Security Suite 2016
Avira Internet Security Suite 2016 includes:
Antivirus
Advanced Real-Time Protection
AntiAd/Spyware
Web Protection
Browser Safety
Mail Protection
Network Drive Protection
Online Essentials
Premium SupportAdditional:
Avira System Speedup PC performance tune-up tool.
It removes unused files safely and thoroughly, so your PC runs quickly and correctly again
Avira Antivirus Pro for Android 2016
Avira Antivirus Pro for Android 2016 includes:
App Scanner
On-demand Scanner
App Lock
Blacklist
Safe surfing
Hourly updates
Remote alarm trigger
Remote Location
Tracking Remote
Lock Remote Wipe
Owner Notification
Premium Support -
flash-
veterán
-
rrobi
senior tag
Sziasztok, van valami megoldás arra, hogy a gépet induláskor ne fogja vissza ilyen nagy mértékben az Avira? Friss Win7 Avira előtt szépen indul, de a vírusirtó telepítése után iszonyat lassan! Több gépen is ezt tapasztaltam, így nem hiszem, hogy a géperő hiánya okozza...
Köszönöm!
-
brd
nagyúr
válasz
arrow76 #1645 üzenetére
Amióta elkezdték 'fejleszteni' egyre sz**bb.
Sajnos ez a legtöbb programmal így történik, különösen azzal, amiért fizetni kell, vagy van fizetős verziója is. Amit hobbiból, szeretetből, vagy magának, hogy kényelmesebb legyen az élete, készít valaki, azzal nem szokott ez történni. "Ki" tudja, miért...? (De ez nem idevaló téma.)
-
arrow76
csendes tag
Köszi, kipróbálom majd.
Az azért vicces, hogy ő maga akadályozza meg a kapcsolódást, aztán panaszkodik, hogy -kapcsolat híján- nem tudott frissülni.
Egyébként már azt kipróbáltam, hogy a 'Web server connection'-nél beállítottam a 'Use the following connection'-t; vagyis hogy hozza létre ő, magának a kapcsolatot, s aztán akár bonthatja is, de ezt sem teszi meg! Így beállítva is 'update failed' kapcsolat hiányában, vagyis saját magát is blokkolja!!!
Amióta elkezdték 'fejleszteni' egyre sz**bb. Min. 15 éve használom, és se win 98-on, se XP-n, se win 7-en nem volt vele gondom eleinte! Most 2-3 éve viszont egyre többet bosszant, egyre több a hiba - pedig egyre gyakrabban, és egyre nagyobb -mondhatni hihetetlen- (fálj)méretekben frissít (már amikor sikerül neki). Hogy ne is beszéljek az idegesítő reklámjairól (tizenéve nem volt ilyen tolakodó)! -
brd
nagyúr
válasz
arrow76 #1643 üzenetére
Gondolom az okozza a problémát, hogy az Avira figyeli, hogy nem akar-e egy program ún. Dial-up kapcsolatot beállítani, de ameddig az OS az indulás közben nem jut el odáig, hogy elindítsa az Avira megfelelő modulját, olyan állapotban van a Dial-up adatbázis, vagy az ezt kezelő OS rész, vagy az Avira modulja, nem lehet semmilyen Dial-up műveletet végezni. Esetleg próbáld meg, hogy az Avira-ban kikapcsolod a General/Warnings panelen a Dial-up... opciót.
-
arrow76
csendes tag
A #1635-ben ecsetelt problémámra senki, semmit?
Kérdezzem az avira supportot? (Szerintem ők se segítenek, inkább mégjobban túlbonyolítják, ezt az egykor oly jó kis progit.) -
ƵøŁĭ
veterán
Changelog 15.0.11.574 (Update 11)
Drivers are now signed.
Supporting Windows 10 migration for AV14 product line
Reduced time needed for Installation
Improve Guard performance
Improved PUA repair
Bugfixes:The uninstallation process does not activate again the Windows Defender on a Windows 8 operating system
The Avira scanner hangs when scanning the Windows Registry
The Avira scanner crashes when performing a complete boot sector scan on a Windows 7 home x64Bit operating system
The uninstallation process of the Avira Free product does not request a reboot after the Antivirus has been uninstalled
The Avira scanner hangs when scanning hidden objects
The status of the Mail Protection button does not change to green after a restart of the service
The Avira uninstall information publisher shows only the value "Avira" instead of "Avira Operations GmbH & Co. KG"
The EULA of the Avira Antivirus 2015 is outdated
Missing product name in the msgbox after uninstallation
The Slide-Up of the Real-Time Protection is not correctly displayed
The Mail Protection is displayed as disabled
The Password Protection displays an activated checkbox for the Web Protection though it is not available
The Launcher does not run continuously during a silent installation
A missing product license leads to an incorrect call in "My Account"
The quick system scan schedule job does not start again after the update process
The Real-Time Protection service cannot be stopped and also no settings can be changed -
repasa
csendes tag
Szia.
Olvastam a hozzászólásodat. Én is Avira Free-t használok. Szerintem az lehet a baj nálad, hogy nem kapcsoltad ki a valós idejű keresést. Így ha ír a számítógéped egy másik meghajtóra azt is le ellenőrzi az avira.
Ezt folyamatosan megállás nélkül teszi. És mivel általában olyan felhasználók használják az Avira-t, akik alig értenek a gépekhez, bízva a teljes védelemben amit nyújtani tud. Így nem zavar senkit sem az, hogy néha át-át tekintget egy másik meghajtóra. Én azt csinálnám a helyedbe, hogy teljes ellenőrzést csinálnék a C:-n. Ha az már megvan akkor a rendszered tiszta. A többit meg ráérsz később is leellenőrizni.
De előtte Backup-ot csinálj.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
concret_hp #1639 üzenetére
[link]
Suspected False Positive (Not Malware)Töltsd fel ,elemzés után bekerül a javítás ha tiszta .
-
concret_hp
addikt
van 1 progim amire mindig rásír, hogy vírusos. beállítom neki, hogy always ignore, de következő gép indításnál megint rásír. mit lehet ezzel csinálni?
-
MrCsiT
addikt
Ha valaki tud olyan promóciót, ahol ehhez a szerintem egészen remek vírusvédelemhez ingyenes, min. 6 havi licenc kapható, legyen kedves, ossza meg.
-
ƵøŁĭ
veterán
Changelog 15.0.9.496 / 14.0.9.120 (Update 9)
One Installer for Free and Pro product
On the fly upgrade and downgrade based on licenses used
Bugfixes:
Server: "Unknown error <34244>" in on-demand scan log file using an expired license
Each update downloaded the rootkit.avp file
Detection and Error icons were missing on events screen of AV Control Center
Upload to cloud window has now a new look.
In some rare situations the AV-Guard crashed on startup
In some rare situations the AV-Systray module seems to have a memory leak
systemutilities.dll will no longer require a reboot while updating
Vendor information in "Program and Features" now shows the correct value.
Custom installlations will now be respected during the update process to update 9. -
arrow76
csendes tag
Én is free-t használok, a kezdetektől (amikor még csak német létezett, vagy 15 éve)...
Amióta elkezdték "fejleszteni", s már nem 'csak' vírusirtó, azóta bajlódok vele:
ADSL-em van (pppoe kapcsolat), amihez ugye minden rendszerindításnál csatlakozni kell. Bootolás után pár percig, 651-es hibával megakadályozza a kapcsolódást. Aztán, ha egyszer csak kapcsolódik a net, elindítva a program kezelőjét (Manage Antivirus), azt látom a 'Reports' alatt, hogy 'Update failed'! Persze, hisz megakadályozta a kapcsolódást, így nem tudott frissíteni... Ilyenkor, ha akár a program kezelőjéből, akár a tálcáról elindítok egy frissítést, akkor a következő riport egyből: 'Update was successful', de ha nem, akkor van hogy pár napig nem frissül! Pedig 6 órára van állítva az automatikus frissítése!
Tudtok valami megoldást, vagy hagyjam a fenébe? Idegesít. Tizenévig jó volt, de ha nincs javítás, akkor áttérek a bitdefenderre, ami ugyanilyen hatékony az avcomparatives szerint, viszont 'csak' vírusirtó (bár ez nálam inkább előny). Vagy leszedem, és elleszek víruskergető nélkül (talán a win defender is elég).
Mielőtt feltételezné valaki, biztos az avira a hibás! A Sysinternals autoruns programocskájával letiltva minden avira modul autostartját, megszűnik a probléma. Bootolás után azonnal, akár automatizálva is tudok csatlakozni, bármilyen hibaüzenet nélkül! Újra engedélyezve mindet, újra visszatér a kapcsolódási problem... -
DZs
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1633 üzenetére
Egy régebbi ingyenes változatot feltettem, de az első kísérlete még mindig kísért. Magától újrainduló félbeszakadt telepítést hogy lehet kiiktatni?
-
XP is támogatott, de csak up2date OS esetén ill. (ez a saját tapasztalatom) 1GB RAM alatt ne is kísérletezgess vele(hivatalosan az Avira Engine 1,5GB RAM-ot igényel)
Ennél kisebb XP-s rendszert rommá tesz, sajnos...
Ha esetleg ez a szitu, akkor a Comodo IS-t javasolnám (Defense+ modul nélkül), abból sz a 7-est, nem a 8-ast... -
DZs
senior tag
Xp-re kezdtem el telepíteni a jelenlegi ingyenes változatot, de hibaüzenettel leáll a telepítő. Töröltem a telepítő fájlt és minden win indításkor újra kezdi azt a félbe szakadt telepítést, ami megint hibával leáll.
Nem tudjátok, hogy lehetne ettől a megrekedt telepítéstől megszabadulni?
Köszönöm! -
-
looser
addikt
Sziasztok! Avastot cseréltem Pandára (free), de most nézem, milyen jól szerepel az Avira a Virus Bulletin-en (a free jobban, mint a pro?...). A kérdésem az lenne, outlookot vizsgál az Avira free? Avast ellenőrizte, Panda nem, sajnos.
-
törölt tag
Sziasztok '
Régóta avirás vagyok ,ezeket az új cuccokat amit a free kínálrowser s..System sp....anti-theft,.érdemes felrakni??Mik a tapasztalatok??
-
ƵøŁĭ
veterán
Most már tölthető az új verzió ! .
-
ƵøŁĭ
veterán
The New Avira Security 2015 available for Purchase and Download
The new Avira products for 2015! Safer space for your life!
Even better performance Even stronger protection All devices even better in view What's not to like?
Products for Purchase and Download:
• Avira Antivirus Pro 2015
• Avira Internet Security Suite 2015
• Avira Ultimate Protection Suite 2015
• Avira Antivirus Pro for Android 2015With the new Avira Antivirus Suites 2015, receive reliable and award-winning all-round protection for a worry-free time on the Internet – no matter if you are at home or on the go! Whether browsing, downloading files, reading emails or banking and shopping online – trust the world-renowned Avira security solutions! With various extras, along with the fantastic virus protection, we also provide you with a faster computer and software for more stability.
The highlights:
• Better performance – The new xVDF technology delivers the fastest anti-virus engine of all time
• Better protection - New viruses have no chance against this cloud-based real-time protection
• For ANY device - The enhanced Android protection also offers mobile devices the protection they need
• User centric concept – Avira focuses on you, the user, and not the number of devices that you would like to protect
• More functions – More speed, encryption software, migration software, Radiotracker
• Easy – Simplified setup process with one-click installation thanks to Online Essentials Launcher
• Better Dashboard - The Online Essentials platform provides a clear overview of all the devices and products you are using
• Technical support – Receive free access to our highly skilled security experts -
ƵøŁĭ
veterán
Utolsó beta frissítés tartalma :
-Internal security improvements
-Adjust description text in custom setup to state clear APC is also installed
-Version info of avlode.rdf & avlode.dll missing on the Scanner Logfile & About Window
-Quick scan profile description not correct
-Updater-GUI: No Mouseover hand displayed for the "Help" Icon
-Fixed random WebGuard issue when downloading large files
-AVCenter crashes when opened during some time without any user interaction
-AV FREE: After proceeding a product update without final reboot request the OE Launcher installation is offered two times
-regsrv32.exe crashes installing the server kit
-Default width of version column in About dialog too small to display complete version number
-Avira Server Security - BSOD on HyperV Cluster -
flash-
veterán
na hol áll az avira 2014?megjött már?
ajánlott lett újra?
-
ƵøŁĭ
veterán
Update 6 for Avira Version 2014 beta (german and english) just got uploaded to the beta update servers and as standalone package to the BetaCenter.
Those are the latest changes we did for update 6:
Avira Intelligent Repair System enhancements
AVIRA Server Security - New exclusion template for Exchange 2013
Several Spelling issues in different languages
Several detection enhancements
Quarantine: Infected file and its shortcut have different detection names in Quarantine (Quick scan only)
In Product Messaging: Invisible slide up and buttons remains on the desktop in foreground
Double avrestart.exe dialog boxes and processes during an update
Forced upgrade Internet Security Suite to Antivirus Pro: It's not possible to start Web- Mailguard after the update and also after the system restart
AMC Integration: Avira Server Security Update 5 / 6: It's not possible to stop scan on the client via AMC
AMC integration: At the "Report" feature there are wrong product names (Version 13 instead of 14)
WebGuard: Multiple "Session failed. Error 1 (0)" error entries in WebGuard log file
Nothing displayed under child protection in Control Center left menu for all localized versions after disabling the feature
Fixed an high CPU resource consumption of the avguard.exe in special cases -
ƵøŁĭ
veterán
2015-ös termékek árusítása szeptembertől kezdődik .
-
HZoli87
veterán
válasz
pethYeti #1617 üzenetére
Még nincs, béta teszt alatt van. Szerintem 1-2 hét is megjelenik.
Egész használható lesz így a cucc (ingyenes verzióra gondolok), végre nem zargat reklámokkal és az Ask toolbar is kikerült belőle. GUI válaszideje is nagyon reszponzív lett, nem olyan darabos már. Még megjelenik az xVDF, és nagy lesz itt az öröm.
-
HZoli87
veterán
Avira 2014 Update 5
Refreshed GUI -> KÉP
A fresh look of the product, applying the latest corporate identity graphics
Do not offer the toolbar anymore in all products
From now on, all products will be delivered without the SearchFree toolbar.
System Tray application improvements
Fixed various bugs, reduced the amount of events written which might have slowed down the computer
Antivirus Pro (plus licensing)
Starting with this update, there is going to be only one single paid product, called Antivirus Pro. It replaces all existing antivirus components from the following product suites: AV Suite, Internet Security Suite, Family Protection Suite, Ultimate Protection Suite.
It accepts licenses from all above antivirus products and also the currently maintained products Antivirus Suite, Internet Security Suite and Ultimate Protection Suite will be migrated to this product automatically.
Server Security product release on latest state
This update fixes various bugs (related to remote commands, events, quarantine, MMC integration) and adds some performance improvements (boot time performance) .
The support for Windows Server 2012 and 2012 R2 has been improved for some special cases.
New AIRS (Avira Intelligent Repair System) functionality (reboot handling, quarantine handling, extended API)
The latest repair functions are updated.
-
Ribi
nagyúr
válasz
gamezkanizsa #1614 üzenetére
Hát ez most nem tudom miért tört ki belőled, de vicces.
A teljes verzióval hősködős rész no comment. Bár lehet csak azért, mert mint mondtad neked nem osztogatja senki. Rendszerint cégek veszik a pro verziót, de mondták, hogy cégek ugyanúgy rakják fel a free verziót. Update servereken nézik a statisztikát, hogy baromi sok free verzió fura mód hétvégén nem frissít.
Próbálok segíteni, de hát ilyen írásokat nem tudom mire vélni... -
gamezkanizsa
csendes tag
Eléggé csóróság uralkodik itt, örülök, ha a napi kaja megvan anyagilag, így nem fogok fizetni egy teljes verzióra egy olyan app-ra, amiből már a free verzió sem úgy teljesít, amire nekem szükségem van. A vírus adatbázisa jó, messze a legjobb az összes közül, a spam, és spyware adatbázisa is, de a keresőmotorja egy rakat kaki, pláne a testreszabhatósága a keresőmotornak, hogy nem CSAK azt csinálja, amit én kiadok neki. Teljes verzióval meg mindenki csak hősködik nagymellkassal, hogy neki van, mert ő megteheti, közben meg innétonnét kapták a betatester key-t, és egyéb "darabig szabadon használható teljes verziós" kulcsokat fájl formátumban, amit az avira a "antivir.oem", és a "hbedv.key" fájlokban tárol, amit innenonnan összelopkodnak (intézmények gépei etc...), és ezeket osztogatják neten..... Bezzeg nekem senki nem tud osztani egy ilyen kulcsot... Így van ez ilyenkor mindenki elbújik, pedig aztán kutya nem nézi egy kulccsal hány avira kliens megy fel az update szerkóra, az avira meg szarik egy nagyot rá, örül hogy valamelyik marha perkázott a kulcsért. Mindegy. Szerintem én ezt az egész avira dolgot feladtam. Valljuk be: Jó volt, sokáig jó volt, mára elszarták az egészet.
-
gamezkanizsa
csendes tag
A rendszer a C meghajtón van. Mint írtam először a futó processeket ellenőrzi ezzel nincs is gond, aztán a c-t, és közben néha átugrik a többi meghajtót is scannelni, és vissza c-re, aztán megint át, és megint c... Ésígytovább. Nem létezik rá megoldás. Teszteltük többen is akiknek több winyó is van a gépébe, és nem csak nálam van ez a jelenség. A free verzió nem virtuális környezetben ezt csinálja, hiába állítod a feladatot only c:-re.
-
Ribi
nagyúr
válasz
gamezkanizsa #1610 üzenetére
Azért nyúl először és minden alkalommal a C-hez, mert leellenőrzi az alapvető rendszerfileokat. Mert ha azok fertőzöttek, lehet azok blokkolják már a többi filehoz való hozzáférést valami úton módon. Bármit csinálsz pár rendszer filet mindig leellenőriz. Ez normális. De ha a C-t scanneled, akkor is először ellenőrzi a rendszerfilejaidat. Ami általában a C-n van. De mást nem. Szóval ezzel a résszel szerintem nincs gond.
Az a kérdés, hogy nálad C ellenőrzésnél mit csinál más driveokkal.Rendszer gondolom a C-n van
-
gamezkanizsa
csendes tag
Esetleg az lehetne a megoldás, hogy valami progival "elzárni" az avira "szeme" elől mappákat, illetve meghajtókat? Létezik ilyen progi? Ha igen, tud valaki ilyesmit? Nem letitkosítani, mert több terányi mappát-fájlt amit folyamatosan használnék, necc folyton titkosítani, vagy oldani.
-
gamezkanizsa
csendes tag
Most írtad épp le a kulcsszót. Idézlek: "Nekem boldogan scannelte az E-t.
Előtte végigellenőrzött pár filet a C-n"... Miért nyúl másik meghajtóhoz, mégha csak pár file erejéig is?? Only C: pls!! -
Ribi
nagyúr
válasz
gamezkanizsa #1606 üzenetére
Ez nem igaz. Nekem boldogan scannelte az E-t.
Előtte végigellenőrzött pár filet a C-n (kb 1 perc) majd kezdte az E-t.
Nem tudom nálad miért viselkedik így, illetve azoknál akiknél ezt csinálja. Mondanám, hogy valamivel összeakad, de írtad, hogy nincs fent szinte semmi és új a rendszer. Sajna nem tudom mivan -
gamezkanizsa
csendes tag
Nincs. Épp ezt írtam, hogy ki van véve teljesen a rootkit, sehol nem nézi, plusz az archiv fájlok vizsgálata is teljesen le van tiltva.
-
Ribi
nagyúr
válasz
gamezkanizsa #1605 üzenetére
Virtuál gépre raktam fel, és becsatoltam neki D-nek egy másik oprendszer winyóját.
Beraktam kivételnek a C programfilest és a win-t, csak hogy nézzem az a rész is működik-e.
Beállítottam hogy rootkitet nézzen először. Azt végigpörgeti 2 perc, majd jön a normál scan, azt is gyorsan megcsinálta, 4perc és csak a C-t. Nem kellett nagyon nézni. Nem tudom nálad miért van ilyen bibi.
Nincs nálad beállítva, hogy mindenhol keressen rootkitet? -
gamezkanizsa
csendes tag
Amúgy most ésszerűsödött bennem, mit írtál pontosan.. Virtuális gépen ha jól tudom, csak egy meghajtót talál, ergo nem is tud mit csinálni mást, mint a c-t ellenőrizni!! Hiába van ott neked még pl két scsi, vagy sata virtualizált merevlemezed, nem fogja látni, nekérdezd miért. Rendes környezetben lehet csak normatívan betesztelni egy szkenner rutint.
-
gamezkanizsa
csendes tag
Nalad is kell hogy ezt csinalja, ha folyamatosan szemodaragasztoan figyeled a folyamatjelzot, hogy mit alkot eppen.. Task processekkel kezd, utana csinalja a c-t, aztan neha atter mas mas meghajtokra.
-
gamezkanizsa
csendes tag
Állítólag egy másik fórum szerint amióta beújították a technológiát, ezt csinálja sok ember agymenésére, hogy ami átnézhető, át is nézi. Pl nekem teljesen új volt, hogy barkácsolták hozzá ezt az új tray-t, amire kattintva egy flashes valami ugrik fel, amivel gyakorlatilag semmit sem tudsz kezdeni, csak belogin, és ámen. Nekem hiányzik a jobbklikkes traymenü nagyon, amivel kitudod kapcsolni a realtime védelmet, stb...Az ezelőtti gépemen még egy régebbi riliz volt fent, ami éppen megelőzte verziószámban ezt a flash-tray verziót. De mivel azt már hiába rakom fel, nem frissíthető, és manuálisan sem engedi flush, azért szívok ezzel. Másra meg nem akarok váltani, szutyi avg-re meg ilyenekre, mert egykalap alatt szart sem érnek.
-
gamezkanizsa
csendes tag
Aha értem. Hát azt hadd tegyem hozzá, hogy "avirát használok 8 éve kb"-ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ezen a gépen van 8 éve frissítgetve
. Ez egy dzsentó új gép, amiről most szó van, teljesen új win7ultisp1 telepítéssel, és semmi nincs rajt, csak az avira meg egy chrome, mint progi, és a szerverwinyók utólag lettek betéve. Próbálkoztam már legyalulni az avirát, kipucoltam a registryből is, és manuálisan átnéztem a rendszert, nem e maradt ott valami esetleg valahol, és újra letöltöttem, és feltettem, de ugyanaz a jelenség.
-
Ribi
nagyúr
válasz
gamezkanizsa #1600 üzenetére
Nem azért kérdeztem, hogy mire telik, csak hogy kipróbáljam egy olyannal.
Feldobtam 1 virtuál gépre, de úgy működik nálam ahogy kell.
Jobb 5letem nincs mint lekapni aztán vissza. Hátha a sok verzió váltás közben valami megmakkant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest