- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz
Dévacsen #1677 üzenetére
Csak tudnám miért nem jó nekik ha az ember csak az Antivirust telepíti fel plusz extra programok nélkül?
Majorgeeksről szedtem amúgy ezt le. Elbizonytalanítottál most hogy használjak-e egy részben megszünő programot? Azt értem hogy reklám meg ilyenek amiért rátukmálják az emberre az extra programokat,de azért mégis jobb lenne ha az ember eldönthetné mit rak fel. Persze túl sokat akarok tudom
-
Dumi86
senior tag
válasz
Dévacsen #1675 üzenetére
Hát ezt se tudtam köszi az infót
Akkor potyára raktam most fel a friss Avirát?
Pláne hogy megszűnik. Perpill pedig pont ezzel érzem a leggördülékenyebbnek a rendszer működését. Kaspersky free-vel pár nap után olyan akadozó lett minden művelet amit csináltam. Olyan darabos volt mint minden. Hát majd kiderül mi lesz az Avirával.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #1662 üzenetére
Több mint 2 hónap folyamatos használat után,és már időközben minden gépemen (3 különböző konfig) avira free dolgozik,a fentebbi megállapításaim azóta is megállják helyüket,stabil,kiegyensúlyozott,semmiben nem akadályozott eddig..mass effect 1-3 lement az utóbbi 2 hétben az öreg gépemen...játék közben sem volt semmi,nem zavart be,továbbra is szépen frissül,a 2 órás gyárilag beállított időintervallumban,a definíciós fájlok is és a program is,nem tudok rá rosszat mondani,marad továbbra is,együtt öregszünk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest