- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
Igen kicsit másról írtunk úgy tünik
Viszont amiről te írtál az a 2015 megjelenésével egy időben lesz kész teljesen(avast forumán ezt láttam).
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
Azaz tegnap óta elérte az utolsó RC fázist.
3Béta,3RC és jövő héten valamikor érkezik a végleges
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
Elvileg a héten teljesen kész lesz. Ezt olvastam fórumon
-
mrszitya
senior tag
Valószínű nem élvez magas prioritást a javítása, és talán aránylag keveseket érinthet. Szerintem először a kritikus hibákra koncentráltak, de hamarosan ez is javításra kerül. Mindenesetre lejelentem majd a hiv. fórumon (is) megint, mert a fejlesztők eddig még nem reagáltak rá.
-
mrszitya
senior tag
Megkérném az Avast új verzióinak használóit a fórumban, hogy ha lesz 1-2 percetek, teszteljétek le az alábbi hibát, és reportolják, ha ti is tapasztaljátok. Köszi!
Hiba leírása:
Ha valamiért az explorer.exe (Windows Intéző) összeomlik vagy leállítjátok, az újraindulása után nem működik a tálcaikon helyi menüje, és duplakattra sem hozza be ilyenkor a felületet. (Win 8 és 8.1 biztosan érintett)
A tesztverziók esetében ez a probléma kombinálódott azzal is, hogy ilyenkor az asztali / start menüs parancsikon segítségével sem lehetett előhívni az Avast ablakát. Elméletileg a hiba ezen részét javították, de ezt is érdemes kipróbálni.
Teszt menete:
1. Feladatkezelő (ctrl + alt +del vagy jobbklikk a tálca üres részén) => Folyamatok vagy újabb Windowsnál Részletek => explorer.exe kikeresése, jobbklikk => Feladat befejezése
2. A Feladatkezelő fájl menüjében katt az Új feladat futtatása gomba => explorer.exe beír => Ok
3. Amint az Explorer újraindult => jobb- és duplaklikk teszt az Avast tálcaikonján
4. Az asztali / start menüs ikon tesztje
5. JelentésJelentés:
Az alábbi linket megnyitva elég a +1 (The same problem) gombra kattintani:
https://feedback.avast.com/responses/when-explorerexe-crashes-context-menu-of-tray-icon-not-working[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
Szia! Volt egy ilyen ismert hiba még a tesztváltozatokban. Akkor jött elő, mikor valami oknál fogva az explorer.exe (Windows Intéző) összeomlott és újraindult. Elvileg javították, de pont ma én is tapasztaltam, újra előjött valahogy. Nálad hogy volt? Nem omlott előtte össze véletlen az Intéző?
Egyébként próbáld ki, hogy amikor nem működik a tálcaikon, a programot el tudod-e indítani a start menüs parancsikonjával. Nálam ennél a bugnál ugyanis az sem ment. Kijelentkezés vagy újraindítás után mindig rendbe jött a dolog.Azt javaslom, jelentsd le a problémát a támogatásnak a hiv. oldalon, mert úgy gyorsabban reagálhatnak a dologra, illetve itt is megteheted: https://feedback.avast.com/responses (Ehhez kapcsolódó hibajelentés: https://feedback.avast.com/responses/rc1explorer-freezes-vs-avast-gui)
@Kuni
Nem tudom, a Free-ben mi lehet ennek a dolognak az oka, remélem én is megoldódik a problémád. Nem próbáltad egyébként az Avast újratelepítését? Ezt tudnám csak javasolni. A sima Windowsos megosztást blokkolja, vagy esetleg valami segédprogrammal megy a dolog egyébként? Üdv. -
-
HZoli87
veterán
Ezzel töröljétek a programot: avast! Uninstall Utility
1., Download aswclear.exe on your desktop
2., Start Windows in Safe Mode
3., Open (execute) the uninstall utility
4., If you installed avast! in a different folder than the default, browse for it. (Note: Be careful! The content of any folder you choose will be deleted!)
5., Click REMOVE
6., Restart your computer -
-
Nem, az SP2 miatt biztosan nem jelentkezhetne ilyen probléma, a minimális rendszerkövetelményeknél XP SP2 vagy újabb van megadva. Ettől függetlenül, elsősorban biztonsági okokból egy SP3 telepítése nem lenne rossz ötlet (XP SP3 - Magyar).
Inkább az okozhatja a hibát, hogy előtte is volt már telepítve más víruskergető, avagy egyes különálló tűzfalakkal összeakad.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
McClane
aktív tag
Igen, arra gondoltam. Ha beállítod úgy, hogy az AWC ne fusson a háttérben csak akkor ha elindítod, akkor szerintem jó lesz.
(#1554) Weaver
Nem állítom, hogy bénázol csak azt, hogy szerintem valamivel összeakadhatott a program. Ha gondolod írd le milyen programjaid vannak feltelepítve, hátha kitalálunk valamit. Ha úgy döntesz lecseréled, akkor esetleg kipróbálhatod az új AVG-t. Már a free verzióba is elég sokféle védelmet beletettek.
-
-
Weaver
senior tag
nekem is problémám van vele. formáztam, teljesen friss XP rendszer és nem megy az Avast FREE. telepítem és hibaüzenettel nem indul el...
"Az alkalmazást nem sikerült elinditani, mert a konfigurációja helytelen. Újratelepítés megoldhatja a problémát"
párszor újrahúztam, de nem indul.
ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest