-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
Szia! Volt egy ilyen ismert hiba még a tesztváltozatokban. Akkor jött elő, mikor valami oknál fogva az explorer.exe (Windows Intéző) összeomlott és újraindult. Elvileg javították, de pont ma én is tapasztaltam, újra előjött valahogy. Nálad hogy volt? Nem omlott előtte össze véletlen az Intéző?
Egyébként próbáld ki, hogy amikor nem működik a tálcaikon, a programot el tudod-e indítani a start menüs parancsikonjával. Nálam ennél a bugnál ugyanis az sem ment. Kijelentkezés vagy újraindítás után mindig rendbe jött a dolog.Azt javaslom, jelentsd le a problémát a támogatásnak a hiv. oldalon, mert úgy gyorsabban reagálhatnak a dologra, illetve itt is megteheted: https://feedback.avast.com/responses (Ehhez kapcsolódó hibajelentés: https://feedback.avast.com/responses/rc1explorer-freezes-vs-avast-gui)
@Kuni
Nem tudom, a Free-ben mi lehet ennek a dolognak az oka, remélem én is megoldódik a problémád. Nem próbáltad egyébként az Avast újratelepítését? Ezt tudnám csak javasolni. A sima Windowsos megosztást blokkolja, vagy esetleg valami segédprogrammal megy a dolog egyébként? Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Politika
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Apple MacBook
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Diablo 3 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Régi (Retro) Pc játékok
- Jogtiszta Windows 10 Home termékkulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest