Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz FeRRaR1 #9462 üzenetére
Engem azért másképp neveltek, amikor volt opció választani, hagytak választani. Én próbálom méginkább szeretettel nevelni a gyerekeket, de a két nagyobbat sokszor marha nehéz. Kérek valamit, meg sem hallják vagy az ellenkezőjét csinálják. Nem az enyémek, így fegyelmezni nagyon korlátozottan tudtam, de az anyjuk az internetmegvonás opciót is kivette a kezemből. A kovidka miatt részben érthető is volt, de azóta sincs jogom szankcionálni. Így a nagyok még jobban tesznek a fejemre, és kikészülök tőle sokszor. Nem egyszer vagyok annyira ideges, hogy én is csodálkozom magamon, és mindez olyan apróságok miatt, hogy legalább az asztalnál viselkedjenek illendő módon. Leginkább ez tesz antiszoccá. És mielőtt... anyával is marha nehéz beszélni, mert ha a gyerekeiről van szó, bármit megenged, bármit elnéz, viszont sokszor olyan dolgok nem érdeklik (legalábbis látszólag), hogy a 15 éves lány nem jön haza 19-re a randiról, mert a pasija lekeste a buszt és majd a későbbivel megy. Azt megvárja és utána jön. De hogy mikor is van a későbbi és hányra ér haza a nagy lány, az kérdőjeles. Ez most tulságosan nagy bizalom a gyerekével szemben, vagy csak én aggódom túl a dolgot?
Na de másik napokon meg kenyérre lehet kenni őket, első szóra megcsinálják amit kérek, normálisan viselkednek. Imádom őket, igyekszem a sajátomnak tekinteni mindkettőt és büszke is vagyok rájuk nagyon sokszor. De ez a kamaszkor engem visel meg leginkább.
És igen, én is sokat szedtem a szemetet random a városban pl. az exemmel. Nem úgy mint Ti, csak ha valami megütötte a szemem és még kuka is volt lőtávolban, akkor iktattam a dolgot. Mostanában korlátozott útvonalon gyorsan melóba, gyorsan haza, az az útvonal meg nem szemetes. Ha mégis olyan helyen vagyok, most sem fáj össze szedni a szemetet más után. Kollégák is néha annyira meglepődnek, hogy még a végén valamelyik szintén lehajon valamiért és kidobja.
Relatíve keveset vagyunk kisgyerekes társaságban, vagy babaúszunk. Ott nincs tablet meg telefon. De sajnos ismerősök is vannak, akiknek a gyereke nem tud enni youtube nélkül vagy azon alszik el fél éves kora óta, mert anyának nincs erre energiája már. Nekünk is meg van erről a véleményünk.
Szerk.: Helyesírás plusz a lenti.
A kisfiam már kb. egy éve ül be az ölembe a garázsba beállni. Na jó, egy év alatt kb. 10 volt ilyen, nem sok az. De olyankor úgy élvezi, hogy tekerheti a kormányt meg nézi a tükröt, kamera képet, és a végén kiabál "Nyertünk! Sikerült!"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest