Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
Sziasztok!
Meg kéne szabaduljak 10-12db régi autógumitól. A fele felnin van, az is kuka. Hol-hogyan tudom ezt a legolcsóbban, legálisan megtenni?
-
nagyúr
Es a gokart arenarol hallottatok mar? Az van a legkozelebb
-
nagyúr
Tegnap elvitt asszonykám szulinapom alkalmabol gokartozni Veszmpremben, eletemben eloszor ultem ilyen gepben, de kurva nagy fun volt 9le-s honda motorral szerelt kartok voltak, boven eleg eros volt a palyara, baromi jo hangja volt es szepen durrogott gazelvetelre Jo a palya is, ide meg tuti visszajovunk.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Integrale #4171 üzenetére
Ott is tavaly voltam, mi a Rajka - Pozsony - Brno - Praga utvonalon mentunk. Asszem a Szlovak autopalya szakasz ami gatya, eleg razos volt az ut, foleg az en kemeny futomuvemmel. Ha jol emlekszem a cseh matricat mar online kell venni, nem ragasztos. Egyebkent semmi extra, arra legyel felkeszulve hogy Praga belvarosaban parkolni kb annyiba kerul mint a szallas. A kaja jo, a sor bazi olcso, sok szep latnivalo van.
-
nagyúr
válasz j.bravo #4165 üzenetére
En tavaly voltam, Pest alol indultunk, Ipolysagnal leptuk at a hatart, igy eleg a Pest megyei matrica. Onnantol meg vegig E77, elheto az ut, nem olyan szar minosegu. A hegyekben viszont kell egy kis turelem, sok a lassu jarmu es nem lehet mindenhol elozni.
Amugy jo hely Zakopane, en is tervezek majd valamikor visszamenni oda
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
sziasztok! van egy honda civicem aminek riasztos taviranyitoja van. na ez a gumis vacak leszakadt es kulon kell cipelnem a ketyeret. viszont a kapunyito taviranyiton van 3 szabad gomb, meg lehet oldani hogy azokra a gombokra raallitsa valaki a riasztot nekem? hol talalok ra embert? illetve ki csinal ilyet egyaltalan?
koszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Láncfűrész topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD+ 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával