- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz tomcsi23 #3470 üzenetére
Na igen. 2x75-80km volt a táv, de oda-vissza kb 4-5 ilyen autós volt, akiket feltartották a sort, vonatoztunk egy ideig, aztán szépen mindenki elment mellettük.
Engem is szopattak már úgy, hogy mikor melléérek előzésnél akkor kezdi tolni neki. Bár azért a legtöbb esetben nem adok rá lehetőséget nekik... Sosem a másik seggéből előzők hanem jóval mögötte. Felgyorsítok olyan 20-30-40-nel gyorsabbra aztán még mögötte kimegyek balra és akkor jöhet a rendes gázadás. Így általában mikor már mellette vagyok szintekkel gyorsabban haladok.
Szal csak akkor tudnak így megszopatni ha direktbe figyelik mikor előzők... de még így is előfordul néha.Nem, semmi hibát nem dobott. Szinte biztos vagyok benne, hogy gyújtás. Mert mikor elhoztam az autót, az idióta kozmetika brigád telenyomta a motorteret vízzel. De olyan szinten, hogy két gyertya is nyakig állt a vízben. Alig tudtam hazajönni az ilyen kihagyások miatt! Aztán otthon kitisztítottuk a gyertyákat és azóta okés.
Kivéve ezt a néhány ilyen alkalmat. És a tünetek ugyanazok. Ja és akkor dobott hibát! Mert az tényleg durva volt, de most nem. Majd megnézetem, csak fogalmam sincs kinél hogyan stb...Ez a nyikorgás dolog engem is érdekelne. Mert észrevettem, hogy ha jobbra kanyarodok nálam is nyikorog a jobb első kerék. Van hogy elég durván hangosan, vagy hogy semennyire se hallani. Úgyhogy futóműveshez is akarom vinni...
Az a bajom, hogy az az ember aki apám Mondeoját szervizeli, ő megbízható, korrekt meg minden, viszont nem Fordos. Megane szervízből ment át maszekba. És futóművet se tud állítani... Aztán van egy futóműves fazon, aki ahhoz ért, de pl a gyújtás vagy elektronikai részhez nem...
Egyébként lehet csak gyertyákat kéne cserélni vagy megnézni a szigetelést nem-e húz át valahol...
Most egy olyan ismerőst kajtatunk, aki már a 90-es évek elején is hivatalos Ford szerviz volt... hátha még dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest