- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
at11
aktív tag
válasz Gyuresz #29200 üzenetére
A benne lévő Sony szenzor 4K felbontású, úgyhogy interpolálva - szoftveresen - lehet 5K, semmi értelme, több helyet foglal a kártyán a felvétel. 5K, 6K 8K, nincsennek ilyen valós felbontású autós kamerák. A 4K és a Starvis2 most a teteje a dolgoknak, ott is elöl 4K, hátul 2K, esetleg egy beltéri FHD, mert már ez is olyan adatfolyamot generál, hogy szinte izzik a memóriakártya az írástól magas bitrátán. (Kis túlzással, de azért van adatmennyiség.) Valós 5K még egy lapát szén lenne a kazánba.
-
Gyuresz
tag
3 kamerás rendszer, széles látószög, Wifi, GPS, WDR, parkolási mód, bár nem tudom hogy a belső és a hátsó kamerát miért nem fejlesztik jobban...
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
andaman
tag
Üdv.
Erre gondoltam evvel kiegészítve.
Szerintetek?The man is a snowflake on the river.
-
sambenez
Topikgazda
válasz andaman #29204 üzenetére
Akkor már tegyél hozzá egy kicsit, és inkább ez.
70mai A810 + RC12 -
pcsabat
őstag
Üdv Fórumtársak!
Remélem jó helyen járok, tolató kamerának befogható vezeték nélküli kamerát keresnék, mint pl a garmin bc 40. Ami viszont fontos lenne, hogy wifi/bt-on keresztül tudjon csatlakozni androidos eszközhöz (samsung tablet van a központi kijelző helyén), amit a garmin elvileg nem tud (csak saját kijelzőhöz). Az autó még pár évig garanciás így nem fúrnék, kábeleznék, ezért lenne fontos a vezeték nélküli megoldás lehetőleg akkumulátor üzemről. Létezik ilyen egyáltalán?
Előre is köszi!
-
at11
aktív tag
válasz pcsabat #29206 üzenetére
Vanank ilyen Wifis tolatókamerák, az áramellátást megodlja egy autóvillamosságis, garanciális probléma nélkül, de szivargyújtóra is kötheted.
-
pcsabat
őstag
válasz zeon.hu #29208 üzenetére
Igen, pontosan. Nézgelődöm még, elég spéci helyzet. Meg nem is életbevágó, de nagyon szűk helyre szoktam télen sötétben is tolatva beállni - a radar már sípol, így nem feltélten segítség -, így jó lenne valami használható megoldás. A garminnal az a probléma, hogy ahogy látom csak a saját kijelzőjével együtt működik, több meg már nem kellene a kocsiba
-
at11
aktív tag
válasz pcsabat #29209 üzenetére
Amit linkeltem, erre pont jó, mikor a sötét és szűk helyre tolatsz be, indítod az applikációt a Samsung tableten, csatlakozik a kamera wi-fi-jére, és meg is van a parkolás. Addig nem megy a youtube a tableten Nem kell automatikus csatlakozást beállítani, és annyi. Főleg, ha van tolatóradar is, így nem mindig kell a kamera képe.
-
VPG
újonc
Üdv!
Szerintetek melyik a jobb választás? Viofo A229 Pro 3ch vagy A139 Pro 3ch?
A gyártó szerint utóbbi az első valóban 4K kamerájuk. Ez mit jelent?
Az A139 drágább, de a hátsó kamera csak fullhd, az A229-nél viszont 2k.
Mit jelentenek a típusszámban a számjegyek? Az A1xx sorozat régebbi, mint az A2xx?
Köszönet -
-
nihill
őstag
Sziasztok, az A810 esetében mi értelme van a piros/kék/zöld státusz lednek a kamerán, ha azt pont a vezető nem látja használat közben? A régi Pro-mon a kamera hátulján volt, amiről mindig tudtam hogy működik-e épp, de a 810-el ez így most egy kicsit olyan thrust me bro-jellegű. Vagy ez csak engem zavar?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz sambenez #29218 üzenetére
Mondjuk garancia régóta nincs rá...
De sokszor szedjük ki a középső üléssort, hátsót néha felhajtjuk, minden nagyobb dolgot ezzel szállítunk (vonóhorog nincs), nem biztos, hogy el tudom rejteni azt a kb 5m kábelt.
De ha van tipp olcsóbb árú kijelzős tolató/hátsó kamerára, jöhet.
(Elvileg a rádióra is mehet a kép, állítólag képes kezelni. No name kínai.)#?*@&!
-
Dr V
őstag
A810 esetében hogy lehetne megoldani, h a vészhelyzeti videó rögzítése ne a gomb megnyomása előtt pár mp-t rögzítse, hanem pl fél percet?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
oszy
veterán
Mi a legolcsóbb használható GPS-es autós kamera jelenleg?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
-
at11
aktív tag
válasz sambenez #29231 üzenetére
Így van, olcsóbb, gagyi játékkamera pénzkidobás. Milliókat spórolhat a kamera egy esetleges közlekedési/parkolási incidensnél, akkor nem drága az 50-100-150-250 ezres sem. Ha egy közlekedési balesetben más a hibás, és rád fogja, nagyon rosszul lehet járni anyagilag, hallottam már olyat, hogy kocsi kuka, újat kell venni, és még hibásnak is kihozták, mert pl. belógott a kocsi a kereszteződésben, de a jobbról jövő akkor sem állt meg, hanem belement az álló kocsiba. És a helyszínelés nem őt hozta ki hibásnak. Ha megvan a felvétel, hogy áll a kocsi, és a másik meg tudott volna állni kényelmesen, akkor nem így sül el a történet.
-
hibavissza
veterán
Üdv! Még nem volt dashcamem. Viofo WM1 és Xiaomi 70mai M500 32G kamerákat nézegettem. Nem tudok dönteni.
M500 nekem megfelelne, de két dolog zavar. Úgy tudom nem kondenzátoros, így kérdés a tartóssága másik, hogy ha meghal a belső tároló akkor kuka az egész kütyü.
A Viofonak nem tudom milyen a szoftver supportja. 70mai elég elterjedt, pozitív dolgokat olvastam róla.
Melyiket vegyem? Vagy inkább mást? -
bul07
nagyúr
válasz hibavissza #29236 üzenetére
Kondi vagy akkus szinte mindegy.
Nincs bizonyíték hogy akár ritkán is ellőfordulna akkulmátor miatti káreset.
Olyan lehet hogy esetleg felpuposodik, de erről is nagyon régen történt esetekről van írásos nyom.
Az hogy meddig bírja az aksi szerencse kérdése, az ennyém 2018-óta van a szélvédő mögött és még most télen hidegbe is lezárja a felvételeket ha leveszem a gyújtást.A500s nézheted még esetleg
És ne vesd ell a hátsó kamera telepítését se.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tyuli76
tag
Sziasztok!
Ebben a csomagban van hátsó kamera is?
[link] -
bul07
nagyúr
válasz hibavissza #29238 üzenetére
4ajót vagy 5ajtós a kocsi
Az enyém 5ajtós Touran és nem az üvegre ragasztottam hanem a műanyag burkolatra
Nem fog leesni, de én nem is ettől tartanék hanem majd leszedésnél nem e szedi le a fűtőszálat is.
Majd nagyon figyelni kell és a damilos megoldással kell levágni, és valami oldószerrel leszedni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
at11
aktív tag
válasz hibavissza #29236 üzenetére
Én mindenképpen a Viofo-t venném, a szuperkondenzátor miatt is. A szofvere rendben van, frissítik rendesen, van support a gyártónál és Magyarországon is. Viszi az 512-es kártyákat is. Parkoló kábelén állítható a feszültség is, nem eszi meg a kocsi akksiját.
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #29247 üzenetére
Nekem a hátsó kamerához nem adtak fóliát (DDPai Z40)
70Mai esetén nem tudom hogy jár e hozzá( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.