Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
Topikgazda
-
mghltm
addikt
-
frankdelgado
őstag
Suzuki scross-ba menne a kamera, rendelném is, de hw kittel kapcsolatban elbizonytalanodtam up03-ra azt írták valahol, hogy nagyon le tudja copni az akksit és rizikós lehet, hiába van védelem. UP04 jó lehet az a810-hez? állítólag ott a tűréshatáron lehet állítani. Mint írtam nappal a melóban áll 8 órát, éjszakára nem kell a parkoló mód, mert garázsban tartom.
-
sellas
tag
Kell hozzá venni külön tartozékot (70MAI MIDRIVE T04 TPMS), ez 20 ezer Ft, 4 db kütyü, amit a szelepek helyére kell berakni, van hozzá ilyen lopásgátló anya is, nem tudom, mennyiben gátolja meg a lopást . Ezek után az appban nézhető a keréknyomás, ill. a kamera hangja figyelmeztet, ha túl alacsony (0,5-el a megadott érték alatt van), vagy túl magas.
No de ez a figyelmeztetés.. írok is nekik ezzel kapcsolatban. Folyamatosan mondja, hogy alacsony a nyomás, nem egyszer, nem kétszer, nem is ötször, folyamatosan, és nem hallgat el! Úgyhogy gyors mozdulattal kihúztam a szivargyújtóból. Elmentem benzinkúthoz, valójában nem volt alacsony, csak rosszul volt valószínűleg így elsőnek betekerve, másodszor betekerve már jó lett, annyit mutatott mint a benzinkutas fújó.Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
at11
aktív tag
Tudná, tudja, de túl lassan. Kevesen autóznak mondjuk napi 6-8 órát egyben, hogy feltöltődjön(két parkolás között). A speci kamera akksik 9 amperrel töltenek, úgy is 40/50 perc mire 100% ra tölt nulláról. (Ólomsavas akkut nem is illik annyira lemeríteni, a LiFePo bírja azt is.)
-
-
sambenez
Topikgazda
Pedig tényleg kb 50 hozzászóláson belül volt szó a kártyákról. Még képeket is raktunk be megnevezve a hozzá tartozó kártyát. Egyetlen egyszer nem volt szó olvasókról, maximum annyi hogy azért nem tudja az egyik kolléga letesztelni a kártyáját mert lassú az olvasója.
Egyébként még az összefoglalóban is van kép arról milyen sebességű kártya mire elég.
Persze tudom sokkal egyszerűbb kérdezni mint 5 percet rászánni. -
Debilon
addikt
Szerintem AliExpressen nézz körül, ott vannak, de ha rakeresel a vsys vagy vsysto névre szerintem találni fogsz, de ezek is 60 ezer környékén mennek ami már használhatónak tűnnek tesztek alapján
Nekem is kéne motorra fixen beépítve, de sajnálom rá a pénzt 😁 (mostanában nagyon sóher lettem)
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
sambenez
Topikgazda
Én eddig motorosokat sisakra rögzített kamerával láttam.
Nem is gondoltam, hogy van direkt motorra való is.
De hirtelen megnézve még a Viofonak is van.
Mionak is van.
Még a végén kiderül mindenki gyárt ilyet is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest