Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz oszy #2104 üzenetére

Úgy is lett. Reggel is fél óra volt mire lefőtt egy adag. Olyan mint egy régi csöves rádió ami fél óráig recseg aztán ha bemelegszik akkor jó. Csak itt nem recsegés van, hanem valamelyik szenzort nem érzékeli. De hogy melyiket? Azt nem jelzi. Csak csipog hármat.
    A szeviz volt oly kedves és felajánlott egy futárt.
    Szóval ennyi volt a karos kaland második része, de most lehet hogy Brikkázok, nincs kedvem a Philipset kicsomagolni, úgy elraktam.

törölt tag

válasz oszy #2104 üzenetére

Majdnem úgy lett...
    Nagyon nehezen állt vissza normálisra, egy thai gyerek azt mondja a yt-n hogy korrektül be kell melegednie, szerintem a hőtágulás javít a kontakthibán, csak addig nem tud melegedni amíg fennáll a hiba ami csak 5 másodpercig engedi melegedni.
    Még a vízkőtelenítés programot is eldobta eleinte.
    Most úgy néz ki megjavult, az ötödik főzet már jó lett, 1:3 arány, ~20 másodperces lefolyás 7 grammból, se nem savanyú, se nem keserű, meg is lepődtem hogy cortado után iható a presszó üresen.
    Remélem reggel nem azzal kezdi hogy eldobja 5 másodperc után a főzést. Kell pár üres átfőzés hogy kiderüljön. Ha nem jó, megy a szervizbe. Jó hogy nem vette meg senki, mert már visszahozta volna és az elég kellemetlen.

Új hozzászólás Aktív témák