Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

válasz FőDudu #9687 üzenetére

Mivel a Juranak nem mosható kézzel a belseje, főzőegysége, ezért a kikapcsolási idővel sem mernék kockáztatni. Ha felemelném 3-5-8 órára az auto switch-off-ot, akkor gyakorlatilag nem kapna annyi mosást. Nálam a Philipsnél ha elhanyagoltam a dolgot, és mondjuk csak 1 hónap után vettem ki a főzőegységet, már akkor is jól látható lerakódások voltak a kidobótálcán, pedig az is minden kávé után mosta magát, mert nem volt átfedés időben soha két kávé között.

Na most akkor képzelem mi lehet a Juránál, ha csak napi 1-2 mosást nyomna az 5 csészére + eltelik mondjuk 1-2 év. Nyilván muszáj volt jobban kitalálni nekik az automata tisztítást, de azért csodák nincsenek szerintem.

A kompromisszumot én is kerülném, de pl. a gyári tejtisztító granulátum helyett van gyári folyadék, ami jóval olcsóbb, csak éppen egyik gyártói doksiban sem szerepel, mindenhol a granulátumot tolják, és a géphez is azt adják (persze a legkisebb méretű minta kiszerelést csak). A szűrő helyett meg lehet saját vizet készíteni (kancsó, központi lágyító, egyéb megoldások), ezek amúgy is jó dolgok, és az egyéb előnyei függetlenek a gép szűrőjének a kímélésétől, ez csak a bónusz.

Új hozzászólás Aktív témák