Hirdetés
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-Tboy
tag
válasz
Megamen #27350 üzenetére
Sziasztok!
Én pont tegnap rendeztem át a csomagterem (képek a aláírásban szereplő linken), vmint kicseréltem a 35-ös, a 20-as és a 16-os táp- és testkábeleket 50-esre és 2x25mm2-re a tápelosztó után. Kábelezésem kissé még mindig kusza (majd megoldom), de jobb mint volt.
Ha van hozzá ügyességed akkor a két erősítőt tedd süllyesztett padlóba és akkor bmit pakolhatsz feléjük (csak a szellőzésről gondoskodj, nehogy megfőjön vmelyik erősítő majd, ventilátorok). -
PiciPeti
őstag
válasz
Megamen #27350 üzenetére
Én az Earthquake-et a láda tetejére tenném, és a csomi oldalára tennék egy bontható csatlakozást.
Hogyha ki kell venni a ládát, ne kelljen a vezetékekkel szenvedni. Villanyász boltban lehet kapni ilyen kengyeles átvezetőt, aminek a kengyele ónozott réz, az összekötő része pedig full réz, elég nagy keresztmetszettel. Nekem így van megoldva, igaz ötöde a teljesítmény...A DLS-t meg anyósülés alá tenném, hangváltóstól...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- EA Sports WRC '23
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Prèmium minősèg, elèrhető áron! Ne hagyd ki !
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest