Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Gmail
- Zárt ajtók mögött vitáznak a britek az Apple eszközök hátsó kapujáról
- Mozilla Firefox
- Vírusirtó topic
- VoIP telefonálás
- Windows 10
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
Még mindig zaj! Ma reggel összetekertem a biztit, hátha valami csoda történt mióta szétszedtem, de nem. Továbbra is masszív zajom van, ami áll egyszer egy teljesen állandó, zúgásból, ami álló motornál is jelentkezik, valamint egy elég hangos generátorzajból, amikor beröffentem a mocit. De még a ventilátorok zaját is hallom ha gyujtáson (álló motornál) bekapcsolom a szellőzést. A zaj csak akkor jelentkezik, ha be van dugva az RCA, sőt elég bedugnom hozzá a pozitív csatiját (a közepét), és a független attól, hogy be van e kapcsolva a fej, vagy ha be van, akor milyen hangerőn szól a zene. Ha kihózom az RCA-t, síri csend van.
Mivel próbálkozzam?
Vajon ugyanaz az oka mind a 2 zajnak, vagy 2, egymástól fügetlen problémám lehet?
A generátorzaj gondolom, hogy földhurok. Bár az a furcsa, hogy már egyszer megszünt, amikor elrendeztem a kábeleket az erő körül, de most hiába mozgattam, nem változott semmi, még halkulás sincs. Szóval nem nagyon értem mi folyik itt...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hálózatokról alaposan
- Gmail
- Path of Exile 2
- Zárt ajtók mögött vitáznak a britek az Apple eszközök hátsó kapujáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- Eladó Ubiquiti Unifi Cloud Key (UC-CK) Gen1!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest