- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
nagygabor679 #3015 üzenetére
Hello!
Nem vagyok benne 100% biztos de nekem úgy tűnik: egy elem , egy anyag koncepció van alapból az autocadben legalábbis a sima autocadben biztos a 3d studioban már biztos lehet minden oldalt külön textúrázni, vagy az architectural desktopban. Az utolsó miatt gondolom, hogy lehet megoldása a lapok külön színezésének / skinelésének az autocadben, de hogyan arra nem jöttem rá 1 óra próbálkozás után sem
Igazából a tulajdonság ablakban is csak 3 lehetőség van az anyag megadására: blokk, fólia, globális.
Az megoldás lehet, de nem próbáltam, ha a külön lapokat blokkba foglalod nem tudom, ebben az esetben mi lesz az anyag vagy más tulajdonságokkal. Bár az biztos így nem lesznek automatikusan geometria adataid a "téglatestről" hiszen az 6 lap csoportja
lásd. alább hogyan lehetnek.
A lista készítés jó kérdés van adat kiemelési funkció ami a meghatározott elemekről adatokat tud txt fileba menteni de, hogy ebben az esetben lehet-e az objektumokról meglévő adatokból ilyet csinálni nem tudom. Én anno blokkokból csináltam ilyet, vagyis ha 6 lapból külön skinelve csinálsz egy "téglatest blokkot" és beírod egy attribútumba a neked kellő infokat, akkor elképzelhető, hogy tudsz ilyet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest