- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
renziNNN
tag
válasz DeathAdder #44702 üzenetére
Szia!
Máshol őt ajánlották: [link]
Például az egyik munkája ilyen és ezt írták róla:
"Gyári kormány kicsit vastagítva és egyedi betétekkel megtoldva. 30.000 Ft volt az egész. Gyakorlatilag olyan bőrrel és cérnával csinálja, olyan kialakítással amilyenben kéred. Nagyon szépen dolgozik, egy hónapot vártam az időpontra, de nagyon megérte várni, csak ajánlani tudom."[ Szerkesztve ]
-
renziNNN
tag
Sziasztok!
Műanyagápolóval kapcsolatban kérnék tanácsot, az előző tulaj valami cuccal végig kenhette a kocsi belső műanyag részeit elől,hátul, amitől ha végig húzom rajta a kezem ilyen fura csúszós lesz, ez roppant bosszantó.. Ez lehet a szilikon? Ezt szeretném megszüntetni, valamint a színét is visszaállítani amennyire lehet. Erre mit tudtok ajánlani? Keresgéltem itt a hasonló kérdések között és a Sonax műanyagápolóját valamint a Koch Chemie Refresh Cockpit Care-t láttam az ajánlottak között, inkább az utóbbi felé hajlok, amennyiben ezt megerősíti valaki nekem.
Külső műanyagápolóra is szükségem lenne, motorháztető és szélvédő közti matt fekete terület visszaállítására. Gondolom itt nehezebb a helyzet, hogy az eső és uv álló maradjon, de erre egyelőre még nem találtam terméket.
Köszi a segítséget előre is.[ Szerkesztve ]
-
renziNNN
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm keresett meg, hogy ajándékba szeretne venni defektjavító készletet. Esetleg valakinek van tapasztalata/ajánlása ezügyben? Vagy nem éri meg ilyen készletet venni, mert viszonylag ritkán kap az ember defektet és akkor már elmegy gumishoz aki profin gyorsan megcsinálja?
Előre is kösz a segítséget -
renziNNN
tag
válasz Peter.70 #45717 üzenetére
Attól függ milyen anyagból van a műszerfal, de pl.: KochChemie Refresh cockpit care,
mosás után pedig: Sonax Xtreme Brilliantshine. Ezek nálam beváltak. -
renziNNN
tag
Sziasztok!
Ajándékba kaptam egy ilyen polírgépet, tudom nem a legprofibb, de nem is az a cél.
A fényszóróimat szeretném polírozni, mert sajnos kicsit ismét bemattultak. Ehhez kérnék segítséget, hogy milyen polírpasztát vegyek, illetve melyik fejjel célszerű ezt csinálni?
Korábban egyik ismerősöm csinálta meg egy régebbi géppel, ismeretlen pasztával és csiszolás nélkül olyan eredményt értünk el, mintha új lenne, ezt szeretném én is elérni most.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest