Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz szekto #18392 üzenetére
MSI és ASUS kártyán garanciális a Vmod!
Win betöltésnél még fel sem ismeri a karit! Ha viszont ott restartol, ahol éppen beüzemelné, akkor bizony lehet meghajtó.
Nem töröltél bele az eltávolításba valamilyen pucoló programmal? Mert az katasztrófa, ugyanis restart után keresi a rendszer a pl. TEMP mappából kipucolt fájlokat, stb, ami (többek között) pont ilyen hibát (is) eredményezhet.
Mindig az új karival csinálja? Mert akkor az is lehet, hogy nem 100-as vmelyik VRM-je. Tiszta installal tudnád kideríteni. C hibák miatt szoktam javasolni a teljes partíciómentést VGA driver install előtt, amióta HD ATI karim van. Elég volt egy elcseszett C miatt anno HD3870-nel 1x mindent újrapakolni.Azt még megpróbálhatod, hogy C uninstallal eltávolít mindent, restart, driver sweeperrel pucol fájl és reg, restart, driver sweeper-rel megnéz, mi maradt ott mégis, e fájlokat kézzel töröl, reg-ből (HKCU, HKLM) ATI tech bejegyzéseket töröl, kiválasztott meghajtó ideigl. mappába kitömörít, aztán kilép, restart, drivert az ideigl. mappából kézzel megadva Eszközkezelőből install. Ha pusztán driverből minden OK, lehet próbálkozni CCC telepítésével.
zsole84: Sajna ez eléggé kártyafüggő, volt pl. 4670-esem, az egészen másképp teljesített verzióktól függően, mint a HD4870. Utolsó széria-meghajtó a 9.9, de sok játéknak kell újabb, a 9.12hotfix gyors (de megint több játéknak kell újabb), ezeken kívül nálam a 10.4 volt a leggyorsabb. A többi megint lassabb, de nem feltétlenül jön ki ez a gyakorlatban, és azt vettem észre, hogy extrém magas minőségben a 10.7 sem olyan rossz, viszont azt nem fogsz te 4770-nel használni.
Mercutio_: Ha találnál egy karit, te sem vennél.
fagy53: Bár én gyanakvó vagyok, nem tudom leküzdeni azt az érzésemet, hogy nem azért kellett-e ezt a PP-t kiiktatni, mert kiadtak egy rakás gagyibb alkatrésszel (talán VRM) szerelt kártyát, hiszen az újabbakkal volt probléma, nem a régiekkel.
A lényeg: amíg nem kell vmihez frissebb, használja a 10.4-et, aki CC-rel akarja szívatni magát, a többieknek meg ott az ATT.
Azért a játékgyártóknak kell az AMD-től tanácsot kérni, ha el akarnak b.szni valamit.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest