Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Bluegene #14198 üzenetére
Szokás szerint megfeledkezel az egyéb különbségekről. Persze, ha valaki nem tesztel/játszik cache-igényes játékokkal, vagy más miatt nem használja a kisebb procikból hiányzó utasításkészletet, annak jó egy butább CPU is. De hogy pusztán marketing lenne az elnevezés különbözősége, az baromi nagy tévedés. Nézd csak meg az E5200, az E7300, és az E8400 tudását, és akkor (talán) megérted, miért C2D a 2 utóbbi, és miért DC az előbbi. Vagy nézd meg a PhenomII X4 vs. Core i3 tesztet itt a PH-n, mennyit jelentenek az utasítások is, ha az egyik tudja, a másik meg nem (akár +2 magot).
Azt spec. máig nem értem, miért nem képesek egyesek felfogni, hogy 1-1 CPU nem csak az órajelben különbözik egymástól, és azonos órajelen távolról sem lesznek egyformák.Én meg azért vettem, HD4870-et, hogy legalább min. 25FPS-szel fusson az Oblivion, rohadtul nem lettem volna kisegítve 80%-nyi teljesítménnyel.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest